Anket En cok sevdiğiniz tatlı hangisidir ?

en cok sevdiginiz tatli.....

• Ankete Katılan
    361
bülbül yuvasına bayılırım hımmmmmcokacimcoook üstünede dondurma
ay yyyy tutmayın beni cokacimcoook

tatlı olsunda :icecream:bütün şıklar ve diğer diyorum ben ve eminem seni affetmiyorum gece gece tamda tatlı günlerimdeykenkaydirigubbakcemile2 iyiki resimli değil anketkaydirigubbakcemile5

genelde sütlü tatlıları severim ama şekerpareye de asla yok demem...
ooof ya bu saatte nerden bulucam ki,neyse yarın yaparım artık...

Seçim yaparken çok zorlandım çünkü benim sevmediğim tatlı yok kikaydirigubbakcemile3Düşündüm düşündüm bülbül yuvasını 1. sıraya koydumcokacimcoook

işte bu benim favori tatlım cokacimcoook

dehşet bi tadı var ya :icecream:

ayy hiç bi tatlıya hayır diyemem aşure tavuk gögsü kazandibi baklava krem karamel offf cokacimcoook hiçbirini ayıramam hamileligimden kalan kötü bi huy buklava: hemen hemen her gün tatlı yiyorum ama olmazsa olmaz kaymaklı ekmek kadayıfı hamileyken istanbuldaki tüm şubelerinde yemiştim Allaha şükür bulundugum yerdede var

ayy reklam olmasın diye yazmadım ama bolulu bi usta var ya oranın tüm tatlıları süper ekmek kadayıfıda gerçi evde yapmak daha uygun yoksa dışarıda porsiyon 5 ytl oda kesmez onun için evde yapmak daha iyi koca bi tepsi size kalır

seçeneklerden tulumba en çok onu sewerim ama diğerleri olsa da yerim.. bayılırım tatlıya.. seçenekler dışında chesee kek tiramisu profiterol..hepsini sewerim ya bi tek kabak tatlısını sewmem..

Ay hepssiiiiiiiiiiiiiiiii ay geberiyorum ya bugun irmik tatlisi vardi ucundan inanirmisiniz cay kasigiyla aldim o bile cikardi sekerimi delirecemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmsenağlama

ah ah bir zamanlar boyleydim iste hamileyken sekerim cikti diye hic bir tatlidan yiyemiyorum bazen allahin zoruna gitmesin neden diyordum.ve dayanmak cok zor geliyordu.ama simdi doyasiya yiyorum ve o zamanki hevesim yok.yasak degil ya ve simdi kizima baktikca amann diyorum kizim saglikli oldu ya hic tatli yemesemde olur simdi.ona baktikca degil 3 ay 9 ay boyunca tatli yesem aramam.benim en guzel en leziz tatlim kizim Ecrin Su :asigim:

ramazan bitti ama yediğim güllaçların tadı hala daha damağımda

off olsada yesem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…