Anket En cok sevdiğiniz tatlı hangisidir ?

en cok sevdiginiz tatli.....

• Ankete Katılan
    361

Emine

Guru
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2007
1.598
13
318
48
evet kizlar dün sevdiginiz kebap ve köfteleri sormustum a.s
simdide sevdiginiz tatlilari soruyorum......yani okadar kebap ve köfteden sonra bir tatli hakettik yanisırnaşık şeysırnaşık şey

Son düzenleme:
fıstıklı saray sarmasııı
ayy ayy olsada yesem canımı çektirdim yahuu:tomato::roflol:

Sütlaç ve kadayıf haricindeki tüm tatlılara bayılırım..
En çok profetirol seviyorum..:dance:
Milletin kocası kavga edince çiçek,böcek getirir.
Benimki ya profetirol ya da midye dolma getirir..:asigim:

Son düzenleme:
Nam nam nam profiterol,şöbiyet,kadayıf dolması,bülbül yuvası,şarlot,sütlü tatlılar, oyyy canım çekti şimdi, çok kötüsün be emineeee Kötü Kazen

canım da nasıl tatlı bir şeyler istiyordutatlicadiarzu Şimdi fırın sütlaç olsaydı keşke:a015:

yaaa ama haksızlık yaaa... hiç tatlılar birbirinden ayrılır mı yaaa.... hepsi kardeş onların.. hepsini yerim ben.... :roflol: sadece tereyaa karışmasın işimize yeter... :roflol:

sarma....veee irmik helvası :teytey:
bide sokakta satılanlar olur ya onların pastane versiyonuna
bayılırım ımmm olsada bi yesem

evet kizlar dün sevdiginiz kebap ve köfteleri sormustum a.s
simdide sevdiginiz tatlilari soruyorum......yani okadar kebap ve köfteden sonra bir tatli hakettik yanisırnaşık şeysırnaşık şey

Emine bacım seni şiddetle kınıyorum. kafamçokkarıştı
Ne yani herkes şerbetli tatlı sevmek zorunda mı yahuuu, bi tane de sütlü tatlı koyaydın ya listeye anacım.. tatlicadiarzu
(Aman alınma şaka yapıyorum heee)
Ben en çok sakızlı muhallebiyle, yalancı tavuk göğsünü severim.
Şerbetli tatlı yemem. :dilcikar:

selam canimmmma.s.( allinmadima.s.a.s.)evet ya benimde sonradan aklima geldi...sütlü tatlilari unuttuma.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…