Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kışın meyva yediğim görülmemiştir.
Yazın erik,vişne,dut,kiraz,küçük armut benneyaptımki,en çok da inciri severek yerim. oFF,CaNım İsTedi ŞiMDi!..naniknanik
olmassa olmazım muzdur bi oturuşta bir kilo yerim
muz-kivi-çilek-bögürtlen-kiraz-erik-şeftalı-kayısı-karpuz-vişne-ayva ımmm hepsini bi oturuşta 1 2 kilo yerim
şıkların hepsini seviyorumyerimsenibenKarpuzu çooook ama çooook severim.:sm_cool: Şimdi yaz geliyor ya ne çok karpuz yiyecem diye seviniyorum..:1rolleyes: Zehirlendim, hastanelik oldum.. Yine de karpuza sevgim azalmadı a.s
Şöyleeeee kan kırmızı...buz gibi..
Ama ben meyve ve sebzeyi zaten çoook severim...Yani
bencede karpuz..... mevsiminde bi tek onu yerim...... baska meyve aramam.... bide yanında bol beyaz peynir....... iyiki hamile değilim kızlar........ yoksa bu saatte eşim nerden bulacaktı..
Erik, kiraz, kavun, karpuz, çilek, kiraz, kivi, muz ... ayy hepsi hepsiiiiiii
Siz varya siz böyle aklıma getiriyorsunuz yemekti meyveydi sonrada canım çekiyor. Yakınlarda alabileceğm yer yok yutkunuyorum sonra. senağlamasenağlama