Anket en cok sevdiginiz meyve hangisi??

en cok sevdiginiz meyve hangisi?

• Ankete Katılan
    180
muz erik karpuz kavun ama ananasa asla hayır demem ama bugün canım kiraz istedi çıktımı ki

kavunnnnnnnn
şöle soğuk sulu sulu olucakta yiyecez dimi ya :)))))
hele bide beyaz peynirle
oooooooooooooo

Kışın meyva yediğim görülmemiştir.
Yazın erik,vişne,dut,kiraz,küçük armut benneyaptımki,en çok da inciri severek yerim. oFF,CaNım İsTedi ŞiMDi!..naniknanik

her türlü meyveyi severim,ama en cokta karpuz koskoca karpuzu tek basima yerim sapur supur

olmassa olmazım muzdur bi oturuşta bir kilo yerim
muz-kivi-çilek-bögürtlen-kiraz-erik-şeftalı-kayısı-karpuz-vişne-ayva ımmm hepsini bi oturuşta 1 2 kilo yerim :D:D:D:D

şıkların hepsini seviyorumyerimsenibenKarpuzu çooook ama çooook severim.:sm_cool: Şimdi yaz geliyor ya ne çok karpuz yiyecem diye seviniyorum..:1rolleyes: Zehirlendim, hastanelik oldum.. Yine de karpuza sevgim azalmadı a.s
Şöyleeeee kan kırmızı...buz gibi..
Ama ben meyve ve sebzeyi zaten çoook severim...Yani

bencede karpuz..... mevsiminde bi tek onu yerim...... baska meyve aramam.... bide yanında bol beyaz peynir....... iyiki hamile değilim kızlar........ yoksa bu saatte eşim nerden bulacaktı..

bende yaş incir hastasıyım ........kızıma hamileyken günde bi kasa yiyodum ................

Erik, kiraz, kavun, karpuz, çilek, kiraz, kivi, muz ... ayy hepsi hepsiiiiiii:utangac:

Siz varya siz böyle aklıma getiriyorsunuz yemekti meyveydi sonrada canım çekiyor. Yakınlarda alabileceğm yer yok yutkunuyorum sonra. senağlamasenağlama

Back