• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri En çok saçı yumuşatan şampuan?

elseve arginine direnç şampuanı saçımı en çok yumuşatan şampuan. saçlarım kuruduğunda kullanıyorum hemen canlandırıyor. özellikle yazın denizde kuruyan saçları bile hemen kendine getiriyor

5 sene once piyasada glissin she cashmere diye bi sampuani vardi okadar sampuan kullanmisimdir ama onun kadar sacimi yumusacik pamuk gibi yapani bulamadim.. glisse defalarca mail attim tekrar uretin diye fakat uzgunlukle uretimine son verdiklerini soylediler.. sonra glissin oil nutritive diye bi sampuanini kullandim bi sure onuda kaldirdilar bende küstüm glisse hangi urununu kullansam uretimden kaldiriyor diye.. blendax kullaniyodum ama oda cok kurutuyo sacimi yumusakligi banyoda anlik kaliyo kurutma sonrasi sert dolasan saclarim oluyo.. suanda pantene kullaniyorum istedigim yumusakligi tam veremesede dolasmiyo en azindan saclarim.. burdan shwarzkopfa sesleniyorum duyun sesimii she cashmere i geri getirin lutfeeenn 😔

Son düzenleme:
ben de saç yumuşatan şampuan önerisi istiyorum arkadaşlar.. saçlarım kalın telli yoğun, sert değil fazla ama ben böyle yumuşacık olsun hafifleşsin istiyorum. banyodan sonra bakım yapıp tarasam dahi kuruyunca sabah yine dolaşıyor birbirine özenle taramam gerek her gün. baş ağrıtmayan yumuşacık yapan şampuan önerilerinize talibim.:işsiz:
bu arada şu an gliss'in yıpranmış saçlar için olan şampuanını kullanıyorum

gliss million gloss... baya parfümlü kokuyor ancak kremiyle birlikte saçımı yumuşacık yapıyor.
en son elseve dream long denedim, kremi ve saç buhar maskesi ile saçım her zamankinden yumuşak, parlak ve hacimli oldu ama maalesef kepek yaptı :( kepek şampuanıyla dengeleyerek kullanıyorum :(

Back
X