Şimdi şöyle, bu kardiyo hareketi. O açıdan zayıflatma temalı bir hareket. Eğer kas çalışması yapıyorsanız, zaten kas çalışması olduğu günlerde kardiyo çok yapılmaz, birer gün arayla yapılır. Bu hareketi kardiyo çalışmasına eklersiniz, çok daha hızlı ısınmanıza yardımcı olur.Bu challenge'ı yapmak istiyorum. Ama her gün aynı kasları çalıştırmanın zararlı olduğu ve kasları dinlendirmek gerektiği tarzında bir söylem var. Bu ağırlık çalışmaları için mi geçerli sadece?
Bir de başlamadan ısınma yapmalı mıyız? Yoksa direk oturduğumuz yerden kalkıp başlayabilir miyiz?
Sen denersin de ben deneyemez miyimEvet çok etkili bu hareket. Kolay challange yapabilirim belki :) denemek istiyorum
ihihihSen denersin de ben deneyemez miyim
Pert olsak iyi ben canlı Cenazeyim şu andaihihihDenedik de ne oldu sonuç olarak pert olduk 10 tanede
Jumping jack aynı burpee gibi tüm bedeni çalıştıran hareketlerden biri ve diz üzerindeki etkisi fazla değil, hatta jumping jack'in bir sürü farklı yolu var.Leithia jumping jack ve jump squat hakkında ne düşünüyorsun ,bacaklarında sıkıntılı biri için uygun olur mu
Bacakta incelme istiyorsanız kardiyo hareketlerine (koşu, burpee, jumping jack, dağ tırmanışı vs) ek olarak pilates hareketleri uygun. Kardiyo bacağı inceltirken; bacak daireleri, köpek işemesi pozisyonunda bacak kaldırıp indirme gibi hareketler de iç bacağı sıkılaştırmada etkili.brazill buttu(leanardonun ) duymuşsundur canım onu yaptım bol squatlı çalışması vardı açıkçası popom çok düzeldi ve yuvarlaklaştı sayılır sarkık bir görüntüde yok ama bacakta istediğim sonuç olmadı o yüzden jamping jack ve dağ tırmanışı bana daha makul geldi şimdilik burpees tartışmıyorum bile onların birleştirdiğim bir challenge istiyorum aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?