ben yüzüme en çok buhar banyosu yaparrım içine evde ne varsa lavanta, rezene, papatya katarım 10dk beklerim bütün gözeneklerim açılır yüzüm yumuşar,, sonra maya maskesi yaparım, 1 tatlı kaşığı yaşmaya 1tatlı kaşığı süt bu kadar basit ama feci iyi geliyo mayayı 3 -4 hafta da bir yaparım buhar banyosunu her hafta yaparım ama,,
mayayı ben de iki kere yaptım ama kokusu çok kötü ya.
1 tatlı kaşığı yoğurdun içine 10 damla kadar limon sıkıyorum.
İnce bir kat olarak sürüp kurumasını bekliyorum.
Kuruduktan sonra parmak uçlarımla sürterek peeling gibi soyuyorum.
Suna Dumankaya vermişti tv de tarifini.
Cildin üzerinde donukluk veren ölü tabakayı,makyaj kalıntılarını filan atıyor.
canım çok maske denedim şimdiye kadar ama kesinlikle dene diyebileceğim maske aspirin maskesi
işin sırrı yiyebileceğimiz pek çok şeyin cilt tipini dikkate alarak yüze sürülebileceğidir.
ve inatçı bir şekilde uygulanırsa kesin sonuç alınır. doğadan zarar gelmez sonuçta. komşularımdan birine yaşı baya var sormuştum bir gün bu yaşa nasıl böyle fit oluyosun kilo vs yok diye.o da önceden çok bitki çayı içerdim sanırım ondan dedi.
ve ben doğumdan beri maske yapmadığım gece çok azdır. kızımın biberonlarını vs yıkarken gece yatmadan önce ki bu maraton yarım saat sürüyor kesin birşey sürerim yüzüme ve herkes farkında değişimin.mesela dün bişey bulamadım bal+tarçın sürdüm.
ya ölede düzenli olarak kullandığın evet bu çok güzel dediğin bişey yok mu benim aklıma gelmez öyle bununla bunu karıştırayım da süreyim diye güzel bir tarif ver sen:81::81:
ben yüzüme en çok buhar banyosu yaparrım içine evde ne varsa lavanta, rezene, papatya katarım 10dk beklerim bütün gözeneklerim açılır yüzüm yumuşar,, sonra maya maskesi yaparım, 1 tatlı kaşığı yaşmaya 1tatlı kaşığı süt bu kadar basit ama feci iyi geliyo mayayı 3 -4 hafta da bir yaparım buhar banyosunu her hafta yaparım ama,,
cildiniz karmamı benim t bölgem aşırı yağlı gözeneklerim iri etkisi olur mu ki
evet karma tatlım o yüzden sürekli maske yapıyorum sende söyle bi tarif bana
ben aspirin+bal maskesini surekli yaparim cok seviyorum.
cildimi cok guzel yapiyor.