Maske Tarifleri En çok etkisini gördüğümüz maskeleri paylaşalım....

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
aspirin sivilce icin kullaniliyor, bir kac sivilcem varsa hemen yaparim bunu iyi geliyor.
bal da cildi cok guzel yapiyor cok iyi geliyor benim cildime.
tavsiye ederim.

Ben de hamileyken çok sivilce çıkmıştı.kolonya ve bebe pudrası yapıyordum.onu da dene bak o da iyi geliyor. Ayrıca dün akşam sallama yeşil çay içtim biraz hemen kille karıştırdım sıcak sıcak sürdüm naneli şeker havası verdi cildime ama sonra batmalar oldu.yıkadıktan sonra kızarmıştı biraz nemlendirici sürdüm.sabah gayet güzeldi. Kil yağı emdiği için nemlendirici sürmeyince kazık gibi oluyo cilt.

selam, bu benim forumda ilk aktivitem, yavaş yavaş alışmak istiyorum.Benim etkisini net bir şekilde hissettiğim maskelerim;

bir miktar yağlı süte yaş maya koyup,1 tatlı kaşığı bal ekliyorum.tahta bir kaşıkla karıştırıp ( bu tarz reçetelerde metal kullanmamaya dikkat edin) 20 dakika kabarmasını bekliyorum.Daha sonra kabarmış kısmı yüzüme sürüp 10 dakika sonra soğuk suyla yıkıyorum.İlk kullanımda bile gözle görülür fark oluyor.

papatyayı kaynatıyoruz,soğuttuktan sonra içine maden suyu,iki damla gliserin ve gül suyu koyuyoruz.buzdolabında bir hafta tutabildiğimiz bu karışımı tonik niyetine kullandığım zaman cildime canlılık veriyor.

güzellikle kalın...

yaş mayayı 20 ıslatıp ciltte 20 dakika bekletip yıkayın ve ardından da nemlendirici kullanın. maskeyi yapmadan önce cildiniz temizlenmiş olsun.

X