En çok begendiginiz erkek ünlü

bana da sarışınlar acayip itici gelir
sarısınların terlerinin kötü koktuğu yönündeki inanıştan olsa gerek :nazar:

kızlar esmer ve kumral erkekleride severim önemli olan çekici gelmesi ama sarışın erkeğin güzeli bi başka oluyo:)

Cok yakısıkLııı :1rolleyes:

Eklentiler

• $)).jpg
    $)).jpg
    16,1 KB · Görüntüleme: 53
bende sarısınlardan pek hoslanmam....sarısın sevgilim bile olmamastır =)
bence bir erkegi guzel ya da cekici yapan sadece dıs gorunusu degil konusması mimik hareketleri gulusu sempatık olusu ve bunun gibi bircok seyde onemlidir

bende sarısınlardan pek hoslanmam....sarısın sevgilim bile olmamastır =)
bence bir erkegi guzel ya da cekici yapan sadece dıs gorunusu degil konusması mimik hareketleri gulusu sempatık olusu ve bunun gibi bircok seyde onemlidir

kesinlikle konuşması sesi davranışlarıda çok önemlidir...çirkin erkeği bile çok çekici yapabilir....kimse beğenmez ama okan bayülgen bana çok çekici geliyo:)

kesinlikle konuşması sesi davranışlarıda çok önemlidir...çirkin erkeği bile çok çekici yapabilir....kimse beğenmez ama okan bayülgen bana çok çekici geliyo:)

aynen aynen okan bayülgen i bende çok beğenirim hatta kutsiyide o kadar çirkin olmalarına rağmen bi çekicilik var adamlarda vereliniortak

görkemcim kutsi yakından çok hoş bi adam bi dönem onu dinlemeye gidiyodum çok sıcakkanlı ii bi insan aynı zamanda:)

görkemcim kutsi yakından çok hoş bi adam bi dönem onu dinlemeye gidiyodum çok sıcakkanlı ii bi insan aynı zamanda:)

yaaa ne güzel ya bende görmek isterdim kendilerini iyi biri olduğu gözlerinin içinin parlamasından belli :)
bir daha görürsen benim yerime öp onu opuyorumnanaktan

son zamanın gözdesi alexanderr rybak
duruşunu, mimiklerini çok güzel kullanıyor
en önemlisi kemanı çok güzel çalıyor...
alexanderrybak6.jpg

Son düzenleme:
kesinlikle wentworth miller o nasıl bakıştır o nasıl ses tonudur dizisini izlerken bile çok farklı duygular içerisinde izliyorum sanırım aşığım bu adama :ecrin_bebek:

TOLGAHAN SAYIŞMAN TABIKIIIIII COK TATLI YA BELKİ İSİMDEN TANIMAYANLAR OLABİLİR HAİ ELWEDA RUMELİDE OYNAYAN VAHIDENIN SEWGILISI WARYA O İŞTEE AH İÇİM ERİYOOdelikafaduldendelikafadulden

X