En çok begendiginiz erkek ünlü

ben turk takılıyorum yaa kenan ımırzalıoglu cok hos tescıllı zaten :1shok: oyle kız gıbı erkek pek sevmıyorum galıbakaydirigubbakcemile3

benim favorim de Kellan Lutz delikafadulden

DB_090121_KellanLutz-_350.jpg

aman kızlar yaa napcanız bunları bıyıklı göbekli erkeklerimiz dururken hasta etmeen adamı ulen:eek:klava:

Sarisin erkek sevmiyorum,benimki esmer :) nisanlim da esmer e baska ne isterim :)) unlulerden bayildigim yok nerdeyse...yukarida da arkadasim yazmisdi kenani.kenan imirzalioglu iyi biraz.baska da aklima gelmiyor.aklima gelmediyse yok demekki:)sırnaşık şey

gnz canımmmm muhteşem bi çocuk maşallah:)ben sarışın hastasıyım....

tatlısım sen sarısınsın begendiklerinde sarısın sana yakısır sarısınlar =)evet cnm bu cocuk hosuma gitmıstı green steet holıgans hareketleri fln cok hostu etkilendim baya =)

Sarisin erkek sevmiyorum,benimki esmer :) nisanlim da esmer e baska ne isterim :)) unlulerden bayildigim yok nerdeyse...yukarida da arkadasim yazmisdi kenani.kenan imirzalioglu iyi biraz.baska da aklima gelmiyor.aklima gelmediyse yok demekki:)sırnaşık şey

=)tatlısım biz kızlar nedense dogru duzgun hiçbir erkegi begenmıyoruz ama erkeklere sorsan en az 10 tane begendigi kadınların isimlerini pat pat soylerler =)

X