En çok begendiginiz erkek ünlü

valla cnm bence ilk once eva mendes gelir...ben cok begenmıyorum ama erkekler tarafından baya tutulan bir hatun ...

eva mendes bencede çok çekici bi kadın canım değişik bi tipi var...aslında güzel kadın çok hepsinin ayrı güzelliği var:)ama tabi bence en güzeli ana beatriz barros beğenmeyen tek erkeğe rastlamadım...

tatlısım sen sarısınsın begendiklerinde sarısın sana yakısır sarısınlar =)evet cnm bu cocuk hosuma gitmıstı green steet holıgans hareketleri fln cok hostu etkilendim baya =)

aslında esmer ve kumrallarıda beğenirim ama sarışınlar nedense ayrı bi çeker beni güzeli çok güzel oluyo:)

evet tatlısım beatriz cok guzel kadın eva da guzel ama bu hatunlarda fazla disilik var oldukca cekiciler işte bence erkeklerde bu yuzden begeniyorlar ...ben bir bayan olarak ise daha farklı seylere bakıyorum ses tonuna ,makyajsız haline ,suratının hatlarına ,giyinisine galiba bu yuzden begenilerim farklılasırıyor fazla cekici bir bayan yerine daha masum bir bayanı begeniyorum =)

nejat işler
Johnny Deep
Freddie Ljungberg
ilk aklıma gelenler

diğer taraftan pek yakışıklı olmasada
mustafa uğurlunun gözleri ve bakışları çok etkileyici

kıvanç tatlıtuğ.tarkan özcan deniz ben sarışın erkekleri daha çekici buluyorum .bu arada eşim ve biricik oğlumda sarışın.

Benim idollerim ise Vin Diesel ve Keanu Reeves ikisinede hastayım ya

Eklentiler

• $vin_diesel_2.jpg
    68,5 KB · Görüntüleme: 80
  • $keanu_reeves_10.jpg
    60,1 KB · Görüntüleme: 80
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…