- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.391
- 598
öyle pek çok adaylıkta ayrı bir şeref ama herkes benim gibi bir taneye aday olamıyor onuda söliyim övünmek gibi olmasın
bu laf benden bıktı:)
Tabiki ya bilmem mi :) sen neye adaydin? Soyle sana oy vereyim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öyle pek çok adaylıkta ayrı bir şeref ama herkes benim gibi bir taneye aday olamıyor onuda söliyim övünmek gibi olmasın
bu laf benden bıktı:)
yok kalsın o kadar oy verilecek bişi değil kendini beğenmiş övüngeçteyim bu gurur bana öteki seneye kadar yeter oya gerek yökTabiki ya bilmem mi :) sen neye adaydin? Soyle sana oy vereyim![]()
yok kalsın o kadar oy verilecek bişi değil kendini beğenmiş övüngeçteyim bu gurur bana öteki seneye kadar yeter oya gerek yök![]()
kendine oy vermekten kimseye veremiyosun zaten anladık biz onu :)))He ben orda kendime oy vermistim zaten ya![]()
kendine oy vermekten kimseye veremiyosun zaten anladık biz onu :)))
:)))Hahsha tabisi ne sandin :))
ayy çok teşekkür ederim balım benimm utandırdın beniimahperi hatun keske sen olsaydın bence öylesin
Gönülden şeeettiklerimizdensiniz bayım sizBen nerdeyim yakarım burayı
Gönülden şeeettiklerimizdensiniz bayım siz![]()
Gönülden şeeettiklerimizdensiniz bayım siz![]()
Aaa benim ne işim var burda kuzum
niye öyle diyorsun bibim senden dosthane zor bulunur herkese karşı cana yakın samimi ve ılımlısınAaa benim ne işim var burda kuzumşaşkın ama mutluyum
![]()
niye öyle diyorsun bibim senden dosthane zor bulunur herkese karşı cana yakın samimi ve ılımlısın