• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Çalışkan KK Üyesi;

En Çalışkan KK Üyesi;

• Ankete Katılan
    117
  • Anket Kapalı .
Mune Mune bu kategoride ne isim oldugunu bana yazılı olarak acıklayabilir misiniz? Derhal yazılı belge bekliyorum :KK70:

en sair ruhlu ve en marifetli kk aşçısından sonra bu..bilmem gidisatın ve tehlikenin farkıda mısınız?
:KK70::KK70:

Ay gülmekten yazamıyorum ki:KK70::KK70:seni de birileri çalışkan bulmuş demek, takdir-i İlahi :KK70::KK70:düşünüyorum bulamıyorum, acaba hangi konuda çalışkan olabilirsin:KK70:
Seni aşçı kategorisine koymasınlar diye tavuklu sandviçini göster :KK70::KK70:tavuk tavukluğundan utanmıştı :KK70:

:KK70::KK70:

Ay gülmekten yazamıyorum ki:KK70::KK70:seni de birileri çalışkan bulmuş demek, takdir-i İlahi :KK70::KK70:düşünüyorum bulamıyorum, acaba hangi konuda çalışkan olabilirsin:KK70:
Seni aşçı kategorisine koymasınlar diye tavuklu sandviçini göster :KK70::KK70:tavuk tavukluğundan utanmıştı :KK70:

Bereket bu sene dunya listelerine aday sandvicim unutulmus..yani demek ki psikolojik olarak calısmısım, mucadele etmisim, telepatiyle iletisim kurmusum..olamazmı?

dalga gecildigi icin kınıyorum, emeklerimi gorup beni buraya layık gorenlere ve oylayan arkadasıma sevgilerimi sunuyorum:KK200:

Sana ise, :63::63::63:...

şimdi çalışkandan kasıt ne neye göre çalışkan kime göre çalışkan konuya nerden baksam başka birini buluyorum ben biri beni aydınlatırsa oyumu ona vereceğim :D

Öyle yok hemen oy istemek, üyeyi ikna edeceksin, neden sen? Aydınlanmayla kalmayıp parıl parıl parlatmam lazım oy istediklerini :KK70:

Hazırlıksız yakalandım..tum kategoriler bir yana burası bir yana bu sene benim icin.. Seminer hazırlayıp vaadlerimi bildiricem en kısa zamanda hayranlarıma :70:

İste ben gibi, hamarat bisey :KK70: tam hakettigim kategori..aday gosterenlere burdan tekrar sükranlarımı sunuyorum:21:

Misty Day Misty Day oy verirken hangi ruh halindeydin bebisim? Yani emeklerimi senden baska goren olmamıs ta ondan şeyettim :KK70:
Valla sen sorunca ben de merak ettim şimdi yavrum:KK70:İkinci el satış bölümündeki çalışmalarını düşünerek oy verdim galba:KK22:

İki canli halinle tasinmaydi yerlesmeydi derken dikkatimi cekti seni aday gosterdim canim :KK60:
Ohoo bizim ev her gün taşınır vaziyette canım. Bir görsen her gün ev toplanır mı en az 2 kere süpürge tutuyorum dün artık sinirden ağladım vicdansızlar diye kızdım eşimle oğluma saf saf bakıyorlar suratıma bir de ne oluyor diye :KK70: dün doktora muayeneye gittim ne olur 2 gün bari surada çalışayım isteyken dinleniyormusum ben meğer diyecektim :KK30:

Back