en büyük korkum :(((((

sendemibrutus

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
2.108
1.900
333
İstanbul
arkadaşlar ben 21 yaşındayım ve düzenli adet görüyorum maşallah..benim bı korkum var ve konuşmaya bile korkuyorum inanınkıııııı ben çocukları çok seviyorum çok ve sevdiğim adamdanda çocukklarım olsun istiyorum her genç kız gibi...

korkum şu evlendiğimde YA çocuğum olmazsa((((
korkuyorum çok korkuyorum manyar rahatsızlığı falan yaşıyorum bunların hepsi sankı hamıle kalmama engel olur diye ne bilim ama düzenli adet görüyorum maşallah.. ya sizce evhammı yapıyorum (((

kesinlikle evham yapıyorsun,şimdiden bunları dert etme,
ne zorluklarla çocuk sahibi olanlar var,senin henüz bir teşhis konulmadan böyle yapman anlamsız.

Benimde en buyuk korkularimdan biriydi cok sukur evliligimin 9 , ayinda gebe kalabildim bi oglum var bir bucuk yasinda onu cok ama cok seviyorum allah herkese bagislasin ama sen daha bekarsin insallah ilerde bebislerin olacaktir

ben de 22 yaşındayım mantar hastalığım da var aynı senin gibi ve de korkularım da oldukça fazla ama mantardan dolayı korkmuyorum ben benim korkularım polip teşhisi aldığımda iyice arttı.bu yaşımda operasyon geçirdim o içimdeki korkuyu çok büyüttü :2: öncesindeki korkum da sanırım tek çocuk olmamın da verdiği çocuk hasreti.bir kardeşimin olmasını çok istemiştim:2::2:

sanki hiç çocuğum olmayacakmış gibi geliyordu ama sonra farkettim ki aslında kendimi evli de hayal edemiyorum mesela.sonra bunun nedeninin büyük kısmının şu an bu durumun henüz uzak gelecekte olmasından dolayı kaynaklanıyor olduğunu farkettim..tabiki çok istediğin birşeyin olmama ihtimalinin verdiği korku da var ama insan 'bir şey olacakmış gibi 'hissetmeyince içime doğuyor olmayacak galiba diye daha çok kendini yiyor

ortak noktalar yaklarsın belki diye anlattım bunları canım..inşallah hayalindeki gibi olur herşey

amin inşşşşşşş :)

Merhabe ben 11 aylik evliyim vaji diilm ama pek farkim yok gibi iliski sirasinda kendimi cok kasiorm esim girene kdr sertlik azalio ve cogu zaman basarisiz sonuclanio girdigi zamanda kastigimdan agrili bi giris oluo buyuzden esimde bende cinsellikten sogumus durumdayiz ne yapmam gerekio bilmiorm cinsel istek arttirici ilaclar bile kullanmayi dusundum ama zararli olur die korkuorm yardimmm lutfen

bence acılen bı doktora gorunmen gerekır hafıfe alma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…