• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En büyük kaliten ne?

Senin en büyük kaliten
empatin!
Sen insanların iç dünyasını çok iyi anlar ve onlarla empati kurabilirsin. Hassas karakterin ile en saçma kararları bile büyük bir anlayışla karşılaya biliyorsun. Böylece kimseye ön yargıda bulunmayan iyi bir dostsun!

Senin en büyük kaliten
samimiyetin!
Tatlı dilin ile insanların günlerini güzelleştirirsin. Senin için en önemli olan şey etrafındaki insanların mutlu ve huzurlu olması. Bunun için aktif olursun ve her zaman yardım etmeye istekli olursun.

Senin en büyük kaliten
samimiyetin!
Tatlı dilin ile insanların günlerini güzelleştirirsin. Senin için en önemli olan şey etrafındaki insanların mutlu ve huzurlu olması. Bunun için aktif olursun ve her zaman yardım etmeye istekli olursun.

Çok mu samımıyım ne :KK45:

Senin en büyük kaliten
yardımseverliğin!
Başkaları sustuğu zaman sen sessiz kalmaz, sesini yükseltirsin! Dünyayı daha iyi bir yer yapma konusuna gelince bununla her gün yeniden başlarsın. Sen güçlü bir kişiliğe sahipsin ve iyi bir örneksin!

woww! çok güzel yorum yapmışlar.

Senin en büyük kaliten
mizahın!
Sen çok şakacı bir kişiliksin ve neşen herkese bulaşıyor. Gergin durumları bile gevşetmeyi ve samimi bir atmosfer yaratmayı biliyorsun. Sen neşeli birisin ve kendi hakkında bile gülebiliyorsun.

e1.webp

yardımseverliğin!
Başkaları sustuğu zaman sen sessiz kalmaz, sesini yükseltirsin! Dünyayı daha iyi bir yer yapma konusuna gelince bununla her gün yeniden başlarsın. Sen güçlü bir kişiliğe sahipsin ve iyi bir örneksin!

Senin en büyük kaliten
samimiyetin!

Back
X