• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En büyük hayalim hayal kırıklığım mı oluyor yoksa .........

ANTALYALI ALLYF

T&A
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2014
235
165
158
46
Selam ,03.10.2014 te dual implant tekniği ile 375 cc ( göğüslerim çok küçüktü ve boyum 178 ,o neden le büyük takılıdı )mentor marka protez takıldı ve drum ilk gün akşamı sütyen taktı ama ayın 6 sında çıkardı ve bir hafta sütyensiz kal dedi.Çünkü sütyen protezi yukarı kaydırmış :KK43: Bu durumu yaşayan varmı,perşembeye kadar bekleyemedim buradan paylaşayım dedim,tekrar ameliyat olmaktan çok tırsıyorum ama bu şeklinide beğenmedim.Acaba tekrar aşağı kayar mı.Lütfen cevap yazın :KK43:((

İlk defa duyuyorum. Sütyen protezi sabit tutar ki kaymasın. Bu faydalı bir şeydir. İnmesine de engel olmaz bildiğim kadarıyla.. Ben tam 1 ay ameliyat sütyeni taktım.

Benzer bi olayı duydum ama sebep sütyenmiydi hatırlamıyorum.dr u göğüs üstüne bant takmıştı 15 gün öyle takacaktı o bandı

Doktor degilim sonucta ama bana tekrar ameliyat gerekirmis gibi gelmedi.
Doktorunun dedigi gibi zamanla asagi inecegini dusunuyorum.
Doktor bana da gunduzleri takma artik dedi ama seninki gibi bi durumdan bahsetmedi

minnoş26 ve gizemre içim bi rahatladı sizin majları okuyunca , çok mutsuzum , yarın öğlen kontrolüm var bakalım neler olacak :( Eşim annem kızkardeşlerim de çok üzülüyor , gerekirse tekrar ameliyat edin dicem yarın , ne bahtsızım ben yaa , 1 yıldır buradan herkesin yazdığını okuyorum araştırdım resimleri inceledim, hiç böyle birşey duymadım görmedim ,buda benim şanssızlığım :((

minnoş26 ve gizemre içim bi rahatladı sizin majları okuyunca , çok mutsuzum , yarın öğlen kontrolüm var bakalım neler olacak :KK43: Eşim annem kızkardeşlerim de çok üzülüyor , gerekirse tekrar ameliyat edin dicem yarın , ne bahtsızım ben yaa , 1 yıldır buradan herkesin yazdığını okuyorum araştırdım resimleri inceledim, hiç böyle birşey duymadım görmedim ,buda benim şanssızlığım :KK43:(

şimdi mantıken, yukarı çıkmayı başarabilen protezin zamanla aşagı inmeyi de başaracaktır. Daha ilk günlerdesin bişey olacağını sanmıyorum. kaç gün takmıştın o sutyeni?
en doğru yönlendirmeyi doktorun yapacaktır zaten sen içini ferah tutmaya çalış..

3 gün taktım , aslıda perşembe görüşelim dedi ama ben çok ağlayınca ablam yarın için randevu almış , eşim de içimi çok rahatlatıyor sağolsun, ama yinede ne umdum ne buldum modundayım :(

Derine in
dikçe eski mesajları okudukça neler çıktı neler,tek ben değilmişim bu sorunu yaşayan meğer :) Bir arkadaş altta boşuk olduğunu protezin üstte kaldığını zaman içinde masajla aşağıya indiğini yazmış .Ama şimdide o zamanın uzaması korkuttu beni.....
Ahhhh Allahım biran önce kontrol saatim gelse :KK42:Umarım yarın çok daha güzel şeyler yazabilirim,umarım yarın daha mutlu olurum,hayat performansım düştü resmen yaa:mad::mad::mad::mad:

içine yuvarlak protez koydu ama dışardan uzunlamasınadikdörtgenimsi bi görüntü oluştu sanki , yarın yazarım neler dediğini , bende çok merak ediyorum :(

Nasıl dikdörtgen, hiç duymadım kimseden böyle bisey. Neyse sen bi yarını bekle. Inşallah doktorun endişelerini yatıştırır.

Nasıl dikdörtgen, hiç duymadım kimseden böyle bisey. Neyse sen bi yarını bekle. Inşallah doktorun endişelerini yatıştırır.
Sabah olmayacak bugün sanki offf yaaa zaman geçmiyor,uykum gelmiyor, aslında buradan konuları deştikçe içim biraz rahatladı,doktorumda çok iyi ,benim ki biraz şanssızlık sanırım ,pozitif olalım dimi ;) Yarın herşey daha güzel olacak :)

Pozitif ol evet, inşallah dilediğine ulaşırsın, daha yolun başındasın, dahada iyi olur bak görürsün.

Benim psikolojim çok hassas maalesef,hemen boynum bükülür,salya sümük olurum ama bugün toparlandım biraz,daha pozitifim ,birde uyuyabilsem :( Böyle yazıştıkça cidden iyi hissediyor insan :)

Çok iyi anlıyorum seni. Ben bu foruma saatlerimi verdim, google desen öyle. Rahatlamaya bak. Yarın dahada rahat edeceksin. Doktorun muhtemelen biçok şeyi izah edip bişeyler sunacaktır sana.

Eğer cep açma konusunda Dr kendinden eminse zamanla aşağı iner o protez ama cebi düzgün ve eşit açmış olmalı geçmiş olsun umarım bi yanlışlık yoktur ve zamanla iner

Canım durumunu şimdi anladım. Dikdörtgenimsi görüntüden kastını anlıyorum çünkü benim de bir memem aynı öyleydi ve yukarıdaydı. Şu an yukarıda olduğu için öyle.. Ben de az ağlamadım salya sümük.. Doktorum çok kızmıştı. Şimdi ikisi de eşit ve indiler. O eski şekilden eser kalmadı yani.. Gönlün rahat olsun. Protezler cepler yukarıda açılmadıysa elbette inecekler, yer çekimi diye bir şey var :KK66:

Back