En büyük destekçilerim; Annem için dua edermisiniz?lütfeeen:((

Rabbim ne yapmaya kadir değil ki öyle değil mi güzel kardeşim? Yeterki biz tevekkülü ve Allah'a inancımızı elden bırakmayalım. Bunların hepsi bir imtihan. Bu imtihanlara sabır gösterenlere büyük mükafatlar vaat ediyor Yaradan. Ve diyor ki biz aciz kullarını muhatap alarak: "Ey kulum! Başına bir musibet veya hastalık gelmiyorsa o zaman kork ki seni unutmuşum..." Gördün mü bak Rabbimizin unutmadığı kullardansınız. Ve ben inanıyorum ki sabrederek ve Allah'tan gelene hamd ederek bu hastalıkların hepsinin üzerinden geleceksiniz. Kardeşin kardeşine ettiği dua kabul olunur buyruğuna binaen dualarımız hep sizinle ve ailenizle iznallah...

Allah razı olsun bana bunu hatırlatman iyi oldu..Allahım bize musibette vermiş olsa bu bizimle ilgilendiğini gösteriyor gerçekten de...bu hadis mi acaba?

canım meslektaşım. bu kadar üzme kendini. sadece pozitif düşün ve inanıyorumki bu sorunların hepsinin üstesinden geleceksin. Vardır bunlardada bir hikmet, hayır. Unutmamalıyızki hepimiz imtihan için burdayız. ve önemli olan bu sınavları sabrederek ve duayla atlatmak. Rabbin yardımcı olsun,dedene annene şifa versin. Seninde Rabbim gönlüne göre ve hayırlsını... Umarım en kısa sürede bebişini hayırlısıyla kucağına alırsın....

ezineciğim başınız saolsun arkadaşım dedeciğinin mekanı cennet olsun inşlh
Anneciğin nasıl umarım iyidir sağlığı kendine iibak canım..

canım meslektaşım. bu kadar üzme kendini. sadece pozitif düşün ve inanıyorumki bu sorunların hepsinin üstesinden geleceksin. Vardır bunlardada bir hikmet, hayır. Unutmamalıyızki hepimiz imtihan için burdayız. ve önemli olan bu sınavları sabrederek ve duayla atlatmak. Rabbin yardımcı olsun,dedene annene şifa versin. Seninde Rabbim gönlüne göre ve hayırlsını... Umarım en kısa sürede bebişini hayırlısıyla kucağına alırsın....
sağol,Allah razı olsun canım benim..Allah seninde kalbindekilerin hayırlısını versin..
ezineciğim başınız saolsun arkadaşım dedeciğinin mekanı cennet olsun inşlh
Anneciğin nasıl umarım iyidir sağlığı kendine iibak canım..

sağol royallcim,Annem gayet iyi,inşallah cumaya tomografi sonuçlarının da temiz olduğunu duyarsak hepimiz mutlu mesut hayatımıza devam edicez..aksi halde Allah sonumuzu hayır etsin...

sağol royallcim,Annem gayet iyi,inşallah cumaya tomografi sonuçlarının da temiz olduğunu duyarsak hepimiz mutlu mesut hayatımıza devam edicez..aksi halde Allah sonumuzu hayır etsin...

sölemesinin ne kadar kolay, uygulamasının ne kadar zor olduğunu bildiğim şeyi tekrar sölemek istedim sizler çok sabırlı olun inşlh gelecek sonuçlarıda temiz olacaktır anneeciğinin canım iyi düşünelim iyi olsun inşlh tüm hastalar için...

sölemesinin ne kadar kolay, uygulamasının ne kadar zor olduğunu bildiğim şeyi tekrar sölemek istedim sizler çok sabırlı olun inşlh gelecek sonuçlarıda temiz olacaktır anneeciğinin canım iyi düşünelim iyi olsun inşlh tüm hastalar için...

neyse ki hayatımda iyi bi şeyler oldu ve eşimin tayini merkeze oldu,bu durumda da benim tayinimin eş durumundan olabilmesi için bir yol açılmış oldu royallcim..umarım annem ile bebek ile ilgili güzel gelişmeleri de paylaşabilirm buradan..ben de anlamıyorum bugünlerde bir iniş bir çıkış gidiyo hayatımız.. Allah sonumuzu hayır etsin:)

canım yazdıklarını okudum çok duygulandım. Bütün dualarım senin için olacak emin ol. Hayatta insan kendi rahatsızlansa belki üstesinden daha çok gelecek ama Anne babasına hastalığı yakıştıramıyor. sen moralini yüksek tutmaya çalış Anneciğinin iyi haberlerini aldığın gün inşallah bebeğininde varlığını duyduğun gün olur. tüm iyi şeyler arka arkaya seni bulsun canım

canım yazdıklarını okudum çok duygulandım. Bütün dualarım senin için olacak emin ol. Hayatta insan kendi rahatsızlansa belki üstesinden daha çok gelecek ama Anne babasına hastalığı yakıştıramıyor. sen moralini yüksek tutmaya çalış Anneciğinin iyi haberlerini aldığın gün inşallah bebeğininde varlığını duyduğun gün olur. tüm iyi şeyler arka arkaya seni bulsun canım
ayy ne güzel şeyler yazmışsın..çok teşekkür ederim...inşallah..Allah senindeki gönlündekilerin hayırlısını versin..kandilin de mübarek olsun bu arada..
inşallah birşey çıkmaz üzülmeyin..geçmiş olsun

kandilin mübarek olsun kk_bayansu..inşallah bu gecenin yüzü suyu hürmetine Rabbim hayırlısı ile dualarımızı kabul etsin..

Allahım annemin sonuçlarıyla ilgili bilgi almaya son 1 gün kala,bana dua etmek ve beni tanıyan tanımayan herkesten dua istemek için,Regaip kandili gibi mübarek bi gece de hem de, fırsat yaratman da senin kusursuz olarak tasarlayıp,planlamanın bi parçası muhakkak..dualarımızı da hayırlısıyla bu gecenin yüzü suyu hürmetine kabul eyle..
arkadaşlar yarın aynı zamanda nöbet te olacağım,sonrasında da Allah kerim..inşallah sizi bulduğum ilk fırsatta bilgilendireceğim..bizim için şu ana dek ve özellikle de bu gece dua eden veya edecek olan herkese sonsuz kere teşekkür ederim..Allah razı olsun...hepinize hayırlı kandiller

ezinecim bi gelişme varmı? inşallah çıkan sonuçlar iyidir canım.

merhabalar..dün hastaneyi aradım ve tahmin ettiğim gibi ileri bir tetkik istediler..tomografide tam olarak anlaşılamayan ve şüpheli kitle olabilir diyerek karar verdikleri olayın ne olduğunu belirlemek üzere,telefonda sekreterin pet diye telaffuz ettiği şu ana kadar benim bile bilmediğim bir film istediler..bu daha ayrıntılı bir görüntüleme yöntemiymiş.pazartesi kendileri randevu alıp bize ne zaman gelmemiz gerektiğini bildirecekler..içimden bir ses bu yöntemle kötü bir şey olmadığı kesinleşecek taş vs varsa bununla ilgili gerekli tedaviyi alacak diyor..inşallah içimdeki ses yanılmıyodur...en azından şimdilik kötü bir sonuç almadığımızdan bile olsa bir rahatlama oldu ben de bu arada..züğürt tesellisi ya da polyannacılık oynama gibi bi şey olmasa bari.ne biliiim arkadaşlar kesinleşmedi gitti bu durum bir türlü..bir belki iki hafta dah da kesinleşmeyecek gibi duruyo...bu kadar beklediğimize göre hayırlı sonuçlar alsak bari de hep birlikte sevinsek...yanımda olduğunuz için bu süre de sizlere de sonsuz teşekkürler....

canım çok geçmiş olsun şimdi gördüm burayı inşallah kötü bişey çıkmaz Rabbim annene şifalık versin sizlere bağışlasın inşallah Allah çok büyük üzülme herşeyde bi hayır vardır her kışın ardı bahardır merak etme dua et hep moralini yüksek tut anneciğininde morale çok ihtiyacı var sen üzülürsen oda üzülür inşallah tez vakitte hayırlı güzel haberler alırsınız

merhabalar..dün hastaneyi aradım ve tahmin ettiğim gibi ileri bir tetkik istediler..tomografide tam olarak anlaşılamayan ve şüpheli kitle olabilir diyerek karar verdikleri olayın ne olduğunu belirlemek üzere,telefonda sekreterin pet diye telaffuz ettiği şu ana kadar benim bile bilmediğim bir film istediler..bu daha ayrıntılı bir görüntüleme yöntemiymiş.pazartesi kendileri randevu alıp bize ne zaman gelmemiz gerektiğini bildirecekler..içimden bir ses bu yöntemle kötü bir şey olmadığı kesinleşecek taş vs varsa bununla ilgili gerekli tedaviyi alacak diyor..inşallah içimdeki ses yanılmıyodur...en azından şimdilik kötü bir sonuç almadığımızdan bile olsa bir rahatlama oldu ben de bu arada..züğürt tesellisi ya da polyannacılık oynama gibi bi şey olmasa bari.ne biliiim arkadaşlar kesinleşmedi gitti bu durum bir türlü..bir belki iki hafta dah da kesinleşmeyecek gibi duruyo...bu kadar beklediğimize göre hayırlı sonuçlar alsak bari de hep birlikte sevinsek...yanımda olduğunuz için bu süre de sizlere de sonsuz teşekkürler....

gecmis olsun canim insallah korktugunuz gibi birsey degildir,pet scan denen sey su anda kullanilan en gelismis tarama yontemlerinden biri,en kucuk kanser hucrelerini bile gosteriyor,o yuzden kesin sonuc diyebilirim.ama annenin pet scan den once yediklerine ictiklerine cok dikkat etmesi gerekiyor sonucun iyi cikmasi icin,yanlis teshis olmamasi icin ,bazi yiyecekler varki 24 saat once yemeyi kesmesi lazim.son 24 saat hareketlerine dikkat etmesi lazim,spor falan ,is yapmamasi lazim.

patetes ekmek ve bunun gibi karbonhidrat iceren yiyecekler yasak ,son 24 saat.igne vuracaklar once 15dk.bekleyecek ,yuksek derecede seker iceren bir igne bu,kanser hucreleri sekeri cok sevdigi icin yapilan tarama sirasinda kanserli hucreler renkli sekilde gorulecek ,cunku kanser hucreleri sekeri yiyor olacaklar.en kolay boyle tarif ettim ki anlayasin,kafan karismasin diye.

ayrica yememesi yapmamasi gereken seyleri elimdeki listeyi bulunca yazacagim sana.yoksa kanserli olmayan bolgelerde renkli cikabiliyor yanlis teshis olabiliyor.esim de pet scan yaptirdi butun bunlari ordan biliyorum.

Allah sifa versin annecigine.

Ezine yemek topiğinden annenin rahatsızlığı haberini aldım,Allah şifalar versin diyorum.ınşaallah tez zamanda iyi haberlerle dönersin..:teselli:

canım çok geçmiş olsun şimdi gördüm burayı inşallah kötü bişey çıkmaz Rabbim annene şifalık versin sizlere bağışlasın inşallah Allah çok büyük üzülme herşeyde bi hayır vardır her kışın ardı bahardır merak etme dua et hep moralini yüksek tut anneciğininde morale çok ihtiyacı var sen üzülürsen oda üzülür inşallah tez vakitte hayırlı güzel haberler alırsınız
çok sağol askbocuğum...Allah razı olsun iyi temennilerin için...
gecmis olsun canim insallah korktugunuz gibi birsey degildir,pet scan denen sey su anda kullanilan en gelismis tarama yontemlerinden biri,en kucuk kanser hucrelerini bile gosteriyor,o yuzden kesin sonuc diyebilirim.ama annenin pet scan den once yediklerine ictiklerine cok dikkat etmesi gerekiyor sonucun iyi cikmasi icin,yanlis teshis olmamasi icin ,bazi yiyecekler varki 24 saat once yemeyi kesmesi lazim.son 24 saat hareketlerine dikkat etmesi lazim,spor falan ,is yapmamasi lazim.

patetes ekmek ve bunun gibi karbonhidrat iceren yiyecekler yasak ,son 24 saat.igne vuracaklar once 15dk.bekleyecek ,yuksek derecede seker iceren bir igne bu,kanser hucreleri sekeri cok sevdigi icin yapilan tarama sirasinda kanserli hucreler renkli sekilde gorulecek ,cunku kanser hucreleri sekeri yiyor olacaklar.en kolay boyle tarif ettim ki anlayasin,kafan karismasin diye.

ayrica yememesi yapmamasi gereken seyleri elimdeki listeyi bulunca yazacagim sana.yoksa kanserli olmayan bolgelerde renkli cikabiliyor yanlis teshis olabiliyor.esim de pet scan yaptirdi butun bunlari ordan biliyorum.

Allah sifa versin annecigine.
keşke yazdıklarını daha önce okumuş olsaydım..kabus gibi şeyler yaşadık diyebilirim..pet sonuçlarından binbir güçlükle öğrenebildiğim kadarıyla,boyundaki lenf bezinde ve böbrekte tutulum varmış.ama bu metestaz anlamına gelmiyebilirmiş.bazen iltihabi durumlarda ya da iyi huylu tümörlerde de bu şekilde görüntülenebilirmiş..yeniden yapılacak bir konsey kararı ile ki bu bütün doktorların toplanarak yaptıkları görüşmeye bu kez annemi de yani hastayı da istiyorlarmış,ne yapılacağına karar verilecekmiş..şimdiden bitap düştük gönül yorgunluğundan,stres ,sıkıntı vs den..Allah sonumuzu hayır etsin..bu sefer öğrenicez kanser hücresimi diyorduk ama yine ne yeni bir kanser odağı bunlar denildi,ne de değil:((ancak bu spor yeme içime pet sonucunu etkilermiş diye hiç söylenmedi bize..inşallah en azından yenilen hangi yiyeceklerin olumsuz sonuç görüntülettirdiğini bulursun da bana söylersin..çünkü şimdi çok merak ettim gerçekten de..bu konuda bilgisi olan biriyle paylatığıma da ,bunları çok sevindim ayrıca.. teşekkürler...
Ezine yemek topiğinden annenin rahatsızlığı haberini aldım,Allah şifalar versin diyorum.İnşaallah tez zamanda iyi haberlerle dönersin..:teselli:

çok sağol arkadaşım...ilgine teşekkürler..

Back