En büyük destekçilerim; Annem için dua edermisiniz?lütfeeen:((

canım benim ALLAH ım acil şifalar versin anneeciğine inşlh çok ciddii bi problem değildir o filmlerde görülen ,dualarım seninle ve annenle bizler güçlü olmak zorundayız ki onlara kuvvet destek verelim çünkü gözümüzün içine bakıyorlar annelerimiz ,benim de annem şu an çapa da tedavi oluyor en az 1 ay kalması gerekecek,seni çok iyi anlıyorum ALLAH ım inşlh tüm hastalara ve bizim annelerimize bir an önce şifa verirde tekrardan eski sağlıklı günlerine kavuşurlar ,öpüyorum,kolay gelsin ALLAH yardımcın olsun arkadaşım...
canım benim anneciğin inşallah hastanede yatmasıyla,tedaviyle,desteğinle ve dualarımızla daha da iyi olacak canım benim tekrar geçmiş olsun acil şifalar diliyorummm dua edeceğimmm :Saruboceq: olumunekankayizsmile

canim seni o kadar iyi anliyorum ki.Allahim annene yardimci olsun.Dualarim seninlee.insallah guzel haberler alirsin.inan oyle icten dua ediyorum ki senin icin.benim de babam yarin acik kalp ameliyati olucak.ben de senin durumundayim duaya oyle cok ihtiyacim var ki...anlatamam.Allahim anne ve babalarimizi uzerimizden eksik etmesin amiiiiiiin
canım baban için dua edeceğim geçmiş olsun inşallah ameliyatı ,sağlığı yolunda gider geçmiş olsun acil şifalar :Saruboceq: olumunekankayizsmile

evet çoğu zaman iyi anlaşamadığım,sık sık birbirimizi üzdüğümüz oluyo gerçekten ama eksikliğinde koltuk değnekneklerinden biri elinden alınmış bi yürüme özürlü olurum heralde ben Allah korusun..Allah çooooook gecinden verir inşallah..şimdiye kadar ne kadar yaptığımız tartışmalarda haklı bile olsam sırf bu adını telaffuz bile etmek istemediğim pis hastalık nüks eder korkusuyla hep alttan almaya çalıştım zaten...yeter ki o iyi olsun da yine üzsün beni diye:;((
canım arkadaşımmm yıkılmak yok güçlü olmalısın inşallah anneciğin daha iyi olacak moral ve dualarımız ile Rabbim acil şifalar versin dedene ve annene inşallah sağlığı daha da iyi olacak tabiki canım dualarımm seve seve ederim Rabbim kabul buyursunn tekrar geçmiş olsun acil şifalar diliyorumm :Saruboceq: olumunekankayizsmile

kurban olduğum Allah yar ve yardımcınız olsun.zaman zaman hepimizin hayatında bu tarz olaylar oluyor.kendimizi çok çaresiz hissettiğimiz hayatın yükü altında ezildiğimiz anlar.ama emin olur bugünler de geçer.lütfen olumlu düşünmeye çalışın ve asla isyan etmeyin Allaha sığının.mutlaka karşılığını alacaksınızdır.

canım benim ALLAH ım acil şifalar versin anneeciğine inşlh çok ciddii bi problem değildir o filmlerde görülen ,dualarım seninle ve annenle bizler güçlü olmak zorundayız ki onlara kuvvet destek verelim çünkü gözümüzün içine bakıyorlar annelerimiz ,benim de annem şu an çapa da tedavi oluyor en az 1 ay kalması gerekecek,seni çok iyi anlıyorum ALLAH ım inşlh tüm hastalara ve bizim annelerimize bir an önce şifa verirde tekrardan eski sağlıklı günlerine kavuşurlar ,öpüyorum,kolay gelsin ALLAH yardımcın olsun arkadaşım...

ezinecim annene ve deden çok geçmiş olsun..umarım en kısa zamanda şifa bulurlar..sen iyi olmalısın ki iyileşmelerinde katkın olsun..

canım benim anneciğin inşallah hastanede yatmasıyla,tedaviyle,desteğinle ve dualarımızla daha da iyi olacak canım benim tekrar geçmiş olsun acil şifalar diliyorummm dua edeceğimmm :Saruboceq: olumunekankayizsmile

canım baban için dua edeceğim geçmiş olsun inşallah ameliyatı ,sağlığı yolunda gider geçmiş olsun acil şifalar :Saruboceq: olumunekankayizsmile

canım arkadaşımmm yıkılmak yok güçlü olmalısın inşallah anneciğin daha iyi olacak moral ve dualarımız ile Rabbim acil şifalar versin dedene ve annene inşallah sağlığı daha da iyi olacak tabiki canım dualarımm seve seve ederim Rabbim kabul buyursunn tekrar geçmiş olsun acil şifalar diliyorumm :Saruboceq: olumunekankayizsmile

beni bu zor zamanımda da yalnız bırakmayan vefalı dostlarım,inşallah böle kötü günlerden başka çoooooooooook iyi günlerimizi de paylaşacağız sizinle..bi gün olucak bu da eminim..hep böyle inişte kalacak değiliz ya elbet çıkışlarımız da olacak..nöbete gidip gelmek bana epey iyi geldi,son derece demoralize başladığım nöbeti çok daha iyi şekilde bitirebildim,başka insanlara yardım etmek,onlarla kendini zorlayarak ta olsa bi şeyler paylaşmak çok rahatlatıyo insanı,inşallah bugün akşam da doktorundan iyi haberleri alırım annemle ilgili de bu kabus sona erer biran önce..size de iyi temennileriniz için çok teşekkür ediyorum..royallcim inşallah senin de iyi haberlerini görürüz bu 1 aylık sürecin sonunda...

Allah acil şifalar versin arkadaşım, inşallah korktuğun gibi bişe değildir. sen gönlünü ferah tut, görüyorum ki anneciğin güçlü bi kadın
evet güçlü bi kadındır ama bi o kadar da evhamlı ve detaycı düşünen bi yapısı var..hayatta her daim üzülecek bi şeyler bulabiliyo kendine ..maddiyatın iyi olması bile(kiracıların sorunları vs nedeni ile) sorun yaratabiliyo ona..iyi dileklerin için sonsuz teşekkürler..
bazen herşey üstüste gelebilir canım bu kadar karamsar olmamaya çalış.aynı zorlukları bende yaşadım seni çok iyi anlayabiliyorum.ama moralini yüksek tutmaya çalış çünkü annenin sana ihtiyacı var...allah hayırlısı neyse onu verir hiç bi zaman isyan etme canım...
evet ben de dün bunu farkettim ki herşeyi, olumsuz ve kötümser olarak sonuna kadar düşünmekte üstüme yok..şimdi daha soğukkanlı olarak düşündüğümde diyorum ki belki böbrekte taş görüntüsü olabilir tomografideki..prof kesin anlamış olsa konseye sunmak yerine der ki gelin tekrar tetki ve tedavinizi düzenliyelim..umarım bu şekilde taş ,kist vs gibi önemsiz bi şeydir yani görünen..artık böyle düşünmeye çalışıyorum..çok sağol desteğin için..
canim seni o kadar iyi anliyorum ki.Allahim annene yardimci olsun.Dualarim seninlee.insallah guzel haberler alirsin.inan oyle icten dua ediyorum ki senin icin.benim de babam yarin acik kalp ameliyati olucak.ben de senin durumundayim duaya oyle cok ihtiyacim var ki...anlatamam.Allahim anne ve babalarimizi uzerimizden eksik etmesin amiiiiiiin :Saruboceq:
Allah razı olsun arkadaşım..inşaaaaaaallah babanın ameliyatınızın da çooooook iyi geçtiğini duyacağız burada..önce Allaha sonra doktorlarımıza güvenmek ve bolca dua edip sabredip beklemek yapmamız gereken..
sen yeter ki inan elbette her şey yoluna gircek sadece biraz sabır ..
bilemiyoruz bazen arkadaşım ALLAH böyle sınıyo kimi kulunu ..
ALLAH yardımcın olsun arkadaşım ..
dünden beri olumlu düşünerek insanın hayatına olumlu etki edebileceği konusunu tartışıyoruz arkadaşlarla..ve ben de yeniden deniyorum korkularımdan sıyrılıp olumlu düşünme tekniklerini kullanmayı,inşallah başarabilirim..teşekkürler ilgin için...
kurban olduğum Allah yar ve yardımcınız olsun.zaman zaman hepimizin hayatında bu tarz olaylar oluyor.kendimizi çok çaresiz hissettiğimiz hayatın yükü altında ezildiğimiz anlar.ama emin olur bugünler de geçer.lütfen olumlu düşünmeye çalışın ve asla isyan etmeyin Allaha sığının.mutlaka karşılığını alacaksınızdır.

eminim Allah herkesin hayatını kendisinden daha iyi planlayıp yoluna koyan mutlak ilahi güçtür..umarım hayatımızı hepimiz için hayırlısı ile kolaylaştırıp yoluna koyar..teşekkür ederim desteğin için...

Allahım inanılır gibi değil ama aynı stresle 1 hafta daha mücadele etmek zorundayım şimdi.konsey toplanmamış ve önümüzdeki cumaya kalmış annemin dosyası..2 saatlik telefon cebelleşmesinden sonra tek öğrenebildiğim bu...

basiniz sag olsun
allah rahmet eylesin
anneniz icin allah acil sifalar versin
allah sanada sabir versin kardesim

başınız sağolsun dedenize allah rahmet eylesin annecinizede acil şifalar versin sizede dayanma gücü versin rabbim:Saruboceq:

ALLAH rahmet eylesin.annenize sölediniz mi o da üzülücek şimdi.ama ne kadar saklayabilirsiniz ki.mümkün olduğu kadar moralinin yüksek olması lazım annenizin.evinize gelen gidenlere de hatırlatın bunu.bazen insanlar ne dediklerini bilemeyebiliyolar

başınız sağolsun canım
annecinide mevlam şafi isminin yüzü suyu hürmetine acil şifalar versin
bebek içinde tez zamnda hayırlısı olsun hepimiz için canımcım bunlarda bizim imtihanımız inşlhh sonunda yüzümüz gülecek :Saruboceq:
allaha emanet ol opuyorumnanaktan

Başınız sağolsun.
Annenize de acil şifalar diliyorum.

bu acıları yaşarken hep üzülüo insan.neden hep ben diye soruyor kendine ama yüce rabbim öyle bir planlıyor ki bunları hayrete düşüyorsun.allah acınızı unutturacak acı vermesin temennim ve en öndemlisi o.annenle ilgili haber bekliyorum senden.ben iyi olacağına inanıyorum canım.

başınız sağolsun dedenize allah rahmet eylesin annecinizede acil şifalar versin sizede dayanma gücü versin rabbim:Saruboceq:
teşekkür ederim arkadaşım,inşallah Allah hayırlısı ile iyi haberleri de paylaşmayı nasip eder burada,en azından annemle ilgili...
ALLAH rahmet eylesin.annenize sölediniz mi o da üzülücek şimdi.ama ne kadar saklayabilirsiniz ki.mümkün olduğu kadar moralinin yüksek olması lazım annenizin.evinize gelen gidenlere de hatırlatın bunu.bazen insanlar ne dediklerini bilemeyebiliyolar
söyledim ven_har arkadaşım..neyse ki tahminimden daha metanetli ve dirayetli karşıladı,anneanemin ölümünde yani bundan yaklaşık 5 yıl önce acillik olmuştu,daha sonrasında da kendisindeki bu hastalık patlak vermişti zaten.yine öyle olmasından korkmuştum ama,daha iyi ve soğukkanlıydı,sanırım beklenen bi durum olduğundan olsa gerek nede olsa 2. kez yoğun bakıma giriş ve 5 günlük bi ölüm kalım savaşıydı dedemin ki..kendimizi alıştırma fırsatı bulmuştuk bu kez..
başınız sağolsun canım
annecinide mevlam şafi isminin yüzü suyu hürmetine acil şifalar versin
bebek içinde tez zamnda hayırlısı olsun hepimiz için canımcım bunlarda bizim imtihanımız inşlhh sonunda yüzümüz gülecek :Saruboceq:
allaha emanet ol opuyorumnanaktan
Allah razı olsun arkadaşım...
Başınız sağolsun.
Annenize de acil şifalar diliyorum.
çok sağol arkadaşım..gerçekten de şu dünyada ölümden başkası yalan..bunu bir kez daha gördük..bir hanenin daha ışığı yanmamak üzere söndü...
bu acıları yaşarken hep üzülüo insan.neden hep ben diye soruyor kendine ama yüce rabbim öyle bir planlıyor ki bunları hayrete düşüyorsun.allah acınızı unutturacak acı vermesin temennim ve en öndemlisi o.annenle ilgili haber bekliyorum senden.ben iyi olacağına inanıyorum canım.
hakikatten arkadaşım bu nasıl planlı bir sıralamadır ki,insan ya da yüce Allah dışında hiç bir güç dışında kudret yetmiyecek kadar mükemmel..dedem kimseye muhtaç ya da engel olmadan belki de herkes için doğru bir zaman da vefat etti diyebilirim düşününce..çünkü Annemin tetkik sonuçlarını aldığımız gün 7 si yapılacak ve sonrasında da bu sonuçlara göre bizim işlerimiz nasıl şekilleneceğini hiç bi şekilde kestiremiyoruz..bir de onun ölümü bizi meşgul ederken sonuçlar ne çıkacak diye merak yapacak psikolojiden çıktık..belirsizlik yaşayacak mı ölecek mi haber beklemek,her telefonda yüreği ağzına gelmek o kadar zormuş ki..bir ölüm insanı hiç rahatlatır mı haşaaaa..ama sanki bu belirsizlik durumunun verdiği stres o kadar ağırmış ki üzerimde sanki bi rahatlama olduğunu hissediyorum kendimde..hüzünle karışık garip bi huzur duygusu kaplamış gibi içimi..hem zaten 5 gündür makinelerle soluk alıp veren bi beden rahatladı,hem de bunu söylemek tuhaf ama biz..mekanı cennet olsun...
ALLAH rahmet eylesin arkadaşım ALLAH geride kalanlar ömür versin inş .. :(

amiiiiin inşallah ya Rabbim...

Rabbim ne yapmaya kadir değil ki öyle değil mi güzel kardeşim? Yeterki biz tevekkülü ve Allah'a inancımızı elden bırakmayalım. Bunların hepsi bir imtihan. Bu imtihanlara sabır gösterenlere büyük mükafatlar vaat ediyor Yaradan. Ve diyor ki biz aciz kullarını muhatap alarak: "Ey kulum! Başına bir musibet veya hastalık gelmiyorsa o zaman kork ki seni unutmuşum..." Gördün mü bak Rabbimizin unutmadığı kullardansınız. Ve ben inanıyorum ki sabrederek ve Allah'tan gelene hamd ederek bu hastalıkların hepsinin üzerinden geleceksiniz. Kardeşin kardeşine ettiği dua kabul olunur buyruğuna binaen dualarımız hep sizinle ve ailenizle iznallah...

Back