- 28 Mayıs 2009
- 11.309
- 137
- 413
canım benim anneciğin inşallah hastanede yatmasıyla,tedaviyle,desteğinle ve dualarımızla daha da iyi olacak canım benim tekrar geçmiş olsun acil şifalar diliyorummm dua edeceğimmm :Saruboceq: olumunekankayizsmilecanım benim ALLAH ım acil şifalar versin anneeciğine inşlh çok ciddii bi problem değildir o filmlerde görülen ,dualarım seninle ve annenle bizler güçlü olmak zorundayız ki onlara kuvvet destek verelim çünkü gözümüzün içine bakıyorlar annelerimiz ,benim de annem şu an çapa da tedavi oluyor en az 1 ay kalması gerekecek,seni çok iyi anlıyorum ALLAH ım inşlh tüm hastalara ve bizim annelerimize bir an önce şifa verirde tekrardan eski sağlıklı günlerine kavuşurlar ,öpüyorum,kolay gelsin ALLAH yardımcın olsun arkadaşım...
canım baban için dua edeceğim geçmiş olsun inşallah ameliyatı ,sağlığı yolunda gider geçmiş olsun acil şifalar :Saruboceq: olumunekankayizsmilecanim seni o kadar iyi anliyorum ki.Allahim annene yardimci olsun.Dualarim seninlee.insallah guzel haberler alirsin.inan oyle icten dua ediyorum ki senin icin.benim de babam yarin acik kalp ameliyati olucak.ben de senin durumundayim duaya oyle cok ihtiyacim var ki...anlatamam.Allahim anne ve babalarimizi uzerimizden eksik etmesin amiiiiiiin
canım arkadaşımmm yıkılmak yok güçlü olmalısın inşallah anneciğin daha iyi olacak moral ve dualarımız ile Rabbim acil şifalar versin dedene ve annene inşallah sağlığı daha da iyi olacak tabiki canım dualarımm seve seve ederim Rabbim kabul buyursunn tekrar geçmiş olsun acil şifalar diliyorumm :Saruboceq: olumunekankayizsmileevet çoğu zaman iyi anlaşamadığım,sık sık birbirimizi üzdüğümüz oluyo gerçekten ama eksikliğinde koltuk değnekneklerinden biri elinden alınmış bi yürüme özürlü olurum heralde ben Allah korusun..Allah çooooook gecinden verir inşallah..şimdiye kadar ne kadar yaptığımız tartışmalarda haklı bile olsam sırf bu adını telaffuz bile etmek istemediğim pis hastalık nüks eder korkusuyla hep alttan almaya çalıştım zaten...yeter ki o iyi olsun da yine üzsün beni diye:;((