En büyük destekçilerim; Annem için dua edermisiniz?lütfeeen:((

ezine77

Rabbime çok şükür..
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2007
2.073
29
358
4 yıldır meme kanseri tedavisi alan annemin bugün aldığımız bilgisayarlı tomografi sonucunda böbrekte kitle şüphesi olduğunu söyledi doktoru..yarından sonra konseye sunup,görüş alacak sonra yeniden bilgi vericeklermiş..tam her şey bitmek üzere artık,tehlikeli süreç olan 5 yılı doldurmak üzereyiz dediğimiz anda hortlak gibi karşımıza mı çıkıcak bu hastalık diye o kadar çok korkuyorum ki..bu ay yeniden tüp bebek tedavisine başlıycaktık,sayılı günlerimiz kalmıştı..bir taraftan da dedem kalp krizi nedeniyle yoğun bakımda yatıyor..hayat o kadar ağır geliyor ki şu anda bana anlatamam sizlere..şu anda ne yeniden annemin Allah korusun bu hastalık nedeniyle metastazı ile başedebilecek kadar güçlü hissediyorum kendimi,ne yeni bir tüp bebek tedavisine başlıyacak kadar psikolojik olarak sağlam,hatta komada ve 83 yaşında olan dedemin ölümünü kaldırabilecek kadar bile iyi değilim..Allahım uzuuuuuunca bi süredir iyi bi haber duymaya öyle muhtacım ki,tek bi iyi haber..bana her iyi ve kötü günümde destek olan bilmediğim ve görmediğim yüzlerce hatta binlerce iyi yürekli kk arkadaşlarım,lütfeen annem için de dua edinki cuma günü doktorundan tetkikleri ile ilgili iyi haberlerini alayım...şimdiden hepinize teşekkür ediyorum..

inşallah her şey çok iyi olcak canım güçlü olmak zorundasın
ALLAH verdiği her sıkıntının ardından mutlaka bi ferah kapısı açar yeter ki inan sabret..
zor biliyorum canın yanıyo ama dayanmak zorundasın desteğine ihtiyaçları var arkadaşım..
dualarım seninle ve annenle..

Dedenize Allah şifa versin.
Anneniz içinde umarım birşey çıkmaz. Geçmiş olsun.
Allah şifalar versin.
Zor imtihanlar bunlar, inş geçecektir.
Allah yardımcınız olsun.

canım inşallah anneciğinin sonuçları tertemiz çıkar. sen gönlünü ferah tut. içini karartma..

dedenede çok geçmiş olsun.. umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur. sende bebeğine bir an önce kavuşursun hayatım.. Allah yardımcınız olsun...

teşekkür ederim arkadaşlar..o kadar çok teselliye ihtiyacım var ki şu anda..sanki zaman donmuş gibi benim için..biri bi şey dese ağlıyacak gibiyim..şu anda yazdıklarınıza da ağlıyorum zaten..bir de bu kafa ve moralle hastaneye başkalarına yardıma yani nöbete gideceğim..hayat bu kadar sorunun içinde aslında hiç te donmuş değil akmaya devam ediyor..benim gibi aşılmaz gibi görünen sorunları olan insanlar nasıl kaldığı yerden devam ediyor ki hayata diyorum kendi kendime..yoksa ben mi çok güçsüzüm..en metin olmam gereken zamanlarda darmadağınım:((

ALLAH acil şifalar versin inş cnm.annen için elinden gelen herşeyi ama her şeyi yap bunu yapmak için geç kalmış biri olarak söylüyorum.en kötü anne (en anlaşamadığın anne tipi )bile hayatında ki herkesten(baba kardeş abi abla da dahil) çok çok daha iyiymiş.

sağolun..inşallah dualarımız sayesinde her şey yeniden yoluna girer arkadaşlar..

ALLAH acil şifalar versin inş cnm.annen için elinden gelen herşeyi ama her şeyi yap bunu yapmak için geç kalmış biri olarak söylüyorum.en kötü anne (en anlaşamadığın anne tipi )bile hayatında ki herkesten(baba kardeş abi abla da dahil) çok çok daha iyiymiş.

evet çoğu zaman iyi anlaşamadığım,sık sık birbirimizi üzdüğümüz oluyo gerçekten ama eksikliğinde koltuk değnekneklerinden biri elinden alınmış bi yürüme özürlü olurum heralde ben Allah korusun..Allah çooooook gecinden verir inşallah..şimdiye kadar ne kadar yaptığımız tartışmalarda haklı bile olsam sırf bu adını telaffuz bile etmek istemediğim pis hastalık nüks eder korkusuyla hep alttan almaya çalıştım zaten...yeter ki o iyi olsun da yine üzsün beni diye:;((

evet çoğu zaman iyi anlaşamadığım,sık sık birbirimizi üzdüğümüz oluyo gerçekten ama eksikliğinde koltuk değnekneklerinden biri elinden alınmış bi yürüme özürlü olurum heralde ben Allah korusun..Allah çooooook gecinden verir inşallah..şimdiye kadar ne kadar yaptığımız tartışmalarda haklı bile olsam sırf bu adını telaffuz bile etmek istemediğim pis hastalık nüks eder korkusuyla hep alttan almaya çalıştım zaten...yeter ki o iyi olsun da yine üzsün beni diye:;((

senin yapabileceğin en iyi şey aklına geldikçe fırsat buldukça el açıp şifa dilemek dua etmek annen için.ve onun yanın da moralin yüksek tutmak.dilerim ALLAH en kısa zaman da eskisinden de iyi bir hale gelir annen

senin yapabileceğin en iyi şey aklına geldikçe fırsat buldukça el açıp şifa dilemek dua etmek annen için.ve onun yanın da moralin yüksek tutmak.dilerim ALLAH en kısa zaman da eskisinden de iyi bir hale gelir annen

amiiiiiiiiiiiiiiiiiin...

canım benim ALLAH ım acil şifalar versin anneeciğine inşlh çok ciddii bi problem değildir o filmlerde görülen ,dualarım seninle ve annenle bizler güçlü olmak zorundayız ki onlara kuvvet destek verelim çünkü gözümüzün içine bakıyorlar annelerimiz ,benim de annem şu an çapa da tedavi oluyor en az 1 ay kalması gerekecek,seni çok iyi anlıyorum ALLAH ım inşlh tüm hastalara ve bizim annelerimize bir an önce şifa verirde tekrardan eski sağlıklı günlerine kavuşurlar ,öpüyorum,kolay gelsin ALLAH yardımcın olsun arkadaşım...

Allah acil şifalar versin arkadaşım, inşallah korktuğun gibi bişe değildir. sen gönlünü ferah tut, görüyorum ki anneciğin güçlü bi kadın

ezinecim annene ve deden çok geçmiş olsun..umarım en kısa zamanda şifa bulurlar..sen iyi olmalısın ki iyileşmelerinde katkın olsun..

4 yıldır meme kanseri tedavisi alan annemin bugün aldığımız bilgisayarlı tomografi sonucunda böbrekte kitle şüphesi olduğunu söyledi doktoru..yarından sonra konseye sunup,görüş alacak sonra yeniden bilgi vericeklermiş..tam her şey bitmek üzere artık,tehlikeli süreç olan 5 yılı doldurmak üzereyiz dediğimiz anda hortlak gibi karşımıza mı çıkıcak bu hastalık diye o kadar çok korkuyorum ki..bu ay yeniden tüp bebek tedavisine başlıycaktık,sayılı günlerimiz kalmıştı..bir taraftan da dedem kalp krizi nedeniyle yoğun bakımda yatıyor..hayat o kadar ağır geliyor ki şu anda bana anlatamam sizlere..şu anda ne yeniden annemin Allah korusun bu hastalık nedeniyle metastazı ile başedebilecek kadar güçlü hissediyorum kendimi,ne yeni bir tüp bebek tedavisine başlıyacak kadar psikolojik olarak sağlam,hatta komada ve 83 yaşında olan dedemin ölümünü kaldırabilecek kadar bile iyi değilim..Allahım uzuuuuuunca bi süredir iyi bi haber duymaya öyle muhtacım ki,tek bi iyi haber..bana her iyi ve kötü günümde destek olan bilmediğim ve görmediğim yüzlerce hatta binlerce iyi yürekli kk arkadaşlarım,lütfeen annem için de dua edinki cuma günü doktorundan tetkikleri ile ilgili iyi haberlerini alayım...şimdiden hepinize teşekkür ediyorum..
umarım annen çok iyi olur ve atlatır canım ama en az riski olan kanser meme kanseri canım.korkulacak bişi olduğunu sanmıyorum.umarım düşüncelerimde yanılmam ve sonuçlardan sonra da mutluluğunu paylaşırız.dualarım hep annenle olucak emin olabilirsin.allah yardımcınız olsun...

bazen herşey üstüste gelebilir canım bu kadar karamsar olmamaya çalış.aynı zorlukları bende yaşadım seni çok iyi anlayabiliyorum.ama moralini yüksek tutmaya çalış çünkü annenin sana ihtiyacı var...allah hayırlısı neyse onu verir hiç bi zaman isyan etme canım...

canim seni o kadar iyi anliyorum ki.Allahim annene yardimci olsun.Dualarim seninlee.insallah guzel haberler alirsin.inan oyle icten dua ediyorum ki senin icin.benim de babam yarin acik kalp ameliyati olucak.ben de senin durumundayim duaya oyle cok ihtiyacim var ki...anlatamam.Allahim anne ve babalarimizi uzerimizden eksik etmesin amiiiiiiin :Saruboceq:

sen yeter ki inan elbette her şey yoluna gircek sadece biraz sabır ..
bilemiyoruz bazen arkadaşım ALLAH böyle sınıyo kimi kulunu ..
ALLAH yardımcın olsun arkadaşım ..

Back