4 yıldır meme kanseri tedavisi alan annemin bugün aldığımız bilgisayarlı tomografi sonucunda böbrekte kitle şüphesi olduğunu söyledi doktoru..yarından sonra konseye sunup,görüş alacak sonra yeniden bilgi vericeklermiş..tam her şey bitmek üzere artık,tehlikeli süreç olan 5 yılı doldurmak üzereyiz dediğimiz anda hortlak gibi karşımıza mı çıkıcak bu hastalık diye o kadar çok korkuyorum ki..bu ay yeniden tüp bebek tedavisine başlıycaktık,sayılı günlerimiz kalmıştı..bir taraftan da dedem kalp krizi nedeniyle yoğun bakımda yatıyor..hayat o kadar ağır geliyor ki şu anda bana anlatamam sizlere..şu anda ne yeniden annemin Allah korusun bu hastalık nedeniyle metastazı ile başedebilecek kadar güçlü hissediyorum kendimi,ne yeni bir tüp bebek tedavisine başlıyacak kadar psikolojik olarak sağlam,hatta komada ve 83 yaşında olan dedemin ölümünü kaldırabilecek kadar bile iyi değilim..Allahım uzuuuuuunca bi süredir iyi bi haber duymaya öyle muhtacım ki,tek bi iyi haber..bana her iyi ve kötü günümde destek olan bilmediğim ve görmediğim yüzlerce hatta binlerce iyi yürekli kk arkadaşlarım,lütfeen annem için de dua edinki cuma günü doktorundan tetkikleri ile ilgili iyi haberlerini alayım...şimdiden hepinize teşekkür ediyorum..