- 23 Mayıs 2010
- 411
- 30
- 318
- 39
- Konu Sahibi betty_boop
-
belki karısı diye başka bi arkadaşıyla mesajlaşıyor,ismini öyle kaydetmiş, sana da karım diye yutturuyor.
o kadar psikopat da, karısıyla boşanmak için babasından izin mi alıyor?
her halükarda çok çirkin bişeyin içindesin
Ne diyelim ki sana.
Klasik erkek yalanları, her zamanki gibi eşiyle bitmiş ama resmen bitiremedikleri bir evlilik,
Çok seven 2 numaralı kadın.
Herşeyi öğrenir ama çok seviyordur ne yapacağını bilemez.
Ne yapacağını bilmiyor musun gerçekten....
Evet bilmiorum cnki yapmam gerekeni yaptiim zaman adamdan kurtulamıyorum yapıştı bana kendide soluyo evet yapıştım o kucuk aklina sok bensiz bi gelecek kuramazsn sen hayatının sonuna kadar ben yaninda olucam snn die..
belki karısı diye başka bi arkadaşıyla mesajlaşıyor,ismini öyle kaydetmiş, sana da karım diye yutturuyor.
o kadar psikopat da, karısıyla boşanmak için babasından izin mi alıyor?
her halükarda çok çirkin bişeyin içindesin
annemi aradı demişsin annen nasıl izin veriyor durumu ne olursa olsun evli birine
Şehnaz Merhaba,
Uzun zamandır seni merak ediyordum. Hatta özel mesaj yazmaya çalıştım ama gerekli mesaj sayımı doldurmadığım için forum izin vermedi buna. Neyse şimdi gelelim konuya...
Şehnaz, sağlıksız bir ilişki içerisindesin. Yaşadığın olumsuzlukları belli ki onunla atlatmışsın ve bu durum senin ona daha çok tutunmanı sağlamış ve hatta sağlıyor. Ancak bir tabloya yakından baktığında nasıl ki ne olduğunu anlayamazsan bu ilişkinin içerisindeyken ve duyguların varken sana ne kadar sen yanlıştasın desek sen içinden ''ama seviyorum, ama duygularım...'' diyeceksin... Ancak bu tabloya uzaktan baktığında nasıl bir hengamenin içinde olduğunu göreceksin. Bak ! Sen bunu daha önce yaşadın... Bir insan seni ne kadar severse sevsin, ne kadar ölürse ölsün, senin için yapmadığı şey kalmasın ! Her şey kendi koyduğu hedefe ulaşana kadardır...... Artık onun kendi koyduğu hedefi biz bilemeyiz. Belki seni ikna edip duruma böyle devam etmek, belki boşanıp gerçekten seninle evlenmek, belki başka bir şeyler... Ama sonunda evlilik bile olsa (ki sen bunu çok iyi biliyorsun!) erkekler hedeflerine ulaştıklarında hiç bir şeyin heyecanı kalmıyor. Emin ol kendi eşiyle de öyle evlenmiştir bu psikopat yapıya sahip adam. Özellikle bu tiplerde duygusal iniş çıkışlar çok daha fazla olduğu için duygularını çok uçlarda yaşarlar ve özellikle bu tipler hedeflerine ulaştıklarında gökten paraşütle inmiş gibi duygusal olarak anında heyecanlarını kaybederler... Ben çok iyi bir gözlemciyim ve müthiş geniş bir çevrem var. Her tipte, her karakterde insanı çok iyi analiz ettim. inan bana bu böyle.... Görmediklerim de vardır elbet ama bu tipler konusunda yanılmadığımı umarım yaşayarak tecrübe etmezsin yine... Yapman gereken bir an önce olayın içinden sıyrılıp tabloya uzaktan bakmak. O zaman ne kadar yanlış ve yalan bir işin içinde olduğunu net bir şekilde göreceksin.
Ayrıca şunu hiç bir zaman unutma ki yine yıpranan sensin yine zarar gören sensin. Sakın hırsına öfkene kapılma... Ne yaparsan kendine yaparsın bunu da unutma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?