En büyük askim en buyuk yanlışım oldu

betty_boop

Guru
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2010
411
30
318
39
Herkese merhaba,
Biliorm bu konuyu actiim icn bi çoğunuz bana demediini birakmicak bir suru sayıp sovucek.. Ama olsun ben yinede yazicam..
Hala dewam eden bi iliskim var 11 aylik kendisi ewli iliskinin ilk basinda ewli olduunu ben bilmiodum oorendiimde hemen ayrılmaya çalıştım ayrildimda hatta ama peşimi bi turlu bırakmadı halada birakmio.. Hikaye biraz uzun mümkün olduğunca kisa anlatmaya calisicam.. Bana solediine gore esile ayri yasio 2side boşanmak istio ama aileler izin vermiomus aralarnda hic bi saygi svgi olmadiina eminim soleki erkek arkadasim bnmle 10 saat beraber olur telefonunu ortada birakir wc ye gider n bi arayan olur n soran telefonunu karistririm hicbisi bulmam n bilim pazarları bile bnmledir fln.. Esinin face twitter hesabı kendi kizlik soyadıla açılmış falan.. Bunlar hep boleydi v banada hep bekle babamla isleri ayırıp bosanicam cnki o da bni istemio bizim iliskimiz zaten bitti dedi v butun bunlari goz onunde bulundurarak inandım çünkü hayatimda ilk defa asik oldum ilk defa birinin hayatındaki en değerlisi olduunu hissettim.. Ole güzeldiki hersey rüya gibi bnm icin yaptıklarını anlatsam siz bile şaşırırsınız..
Derken esi hersei oorendi hakli olarak çıldırdı bni aradi ailemi aradi hic olmicak laflar etti herkesin kendi yapısı tabi asla yargilayamam kendine göre haklıydıda ama ben eminsin arAlarinin kotu olduuna söyle ki erkek arkadasim bi gun kavgalarını kaydedip bana yolladi whatsapp konuşmalarını screen shot yapip yolladi karısı n serefsizliini birakiodu n adilini erkekliğinin bile olmadiini soluodu.. N zmn ben oorendim isler tam tersine dondu yani aslinda hersey ayniydi ama bana yansıtılmaya çalışılan cok farklıydı face de twitterda esi erkek arkadasımı n kdr cok sevdiini anlatan msglar yaziodu eski fotoları koyuyodu(cnki yeni hic yok) n biliim whatsapp iletisi falan hep bole ikisinin ismini fln yaziodu.. Ben soleince erkek arkadasima sana inat yapio diodu mesela yazmis bi gun ben ewe mi geliorm neden yalan yanls seler yazip insanların kafasini karstriosn die bu da cevap vermis naptiimin hesabini sana mi vercem serefsiz s..tr git seni rezil ederim kopek sakin bana msg falan atma serefsz die hani screen shot yapip yollamasa erkek arkim inanmicam ama gozumle gördüm ewde de kalmio eminim..
Hofff nese sonuc olarak ben bu adama cok asigim hala cok seviorum hatta hic kimse annesi bile onu bnm kdr cok sevemez ama olmiicanida biliorum yani en basindan bitmesi lazmdi ama cesaretim yoktu son 10 gundr kafamdada bitti bu iliski biraz daa gorebiliorm bazi seleri..
Yalniz soleki bunu o kabul etmio bi gun annemi bile arayip ağladı salya sumuk nolur bni bırakmasın betty_boop die.. Bnide tehdit edio eer bnden ayrılıp baskasila ewlenirsen 2nizide öldürürüm die ya bide psikopat yapar yani öldürmese de olay çıkartır mahfeder karşındaki adamı..
Ben napicam bilmiorum kizicak burdaki herkes eminim ama paylaşmak istedim yinede
Yorumlar icin smdiden tesekkurler herkese..

belki karısı diye başka bi arkadaşıyla mesajlaşıyor,ismini öyle kaydetmiş, sana da karım diye yutturuyor.

o kadar psikopat da, karısıyla boşanmak için babasından izin mi alıyor?

her halükarda çok çirkin bişeyin içindesin :ssz:

Son düzenleme:
konuyu okuyup anlamayı çok isterdim inan ama gerek şu yazdığından gerekse türkçeyi katletmenden dolayı gerisini pek okuyamadım

Hala dewam eden bi iliskim var 11 aylik kendisi ewli iliskinin ilk basinda ewli olduunu ben bilmiodum oorendiimde hemen ayrılmaya çalıştım

bu yazdığndan sonra bizim ne dememiz lazım..evli olup eşini aldtan adamların 2.kadınlara uyduracak masalları her zaman vardır..önemli olan karşıdaki kadının buna inanıp inanmamasıdır.

Ne diyelim ki sana.
Klasik erkek yalanları, her zamanki gibi eşiyle bitmiş ama resmen bitiremedikleri bir evlilik,
Çok seven 2 numaralı kadın.
Herşeyi öğrenir ama çok seviyordur ne yapacağını bilemez.
Ne yapacağını bilmiyor musun gerçekten....

ya nası inanıp güvenip bu ilişkilerin içine girersin ki
istese bal gibi de boşanır
klasik erkek yalanları hiç mi dymadın erkeklerin ne yalanlar attığını
seni tehtit etmeyi biliyo da ailesine boşanıcam mı diyemiyo bırak Allah aşkına ya
o evde yaşamıyo bile olsa bu geri karısına dönmeyeceği anlamına gelmez

ayrıca annen de biliyomuş bu olayı şaşırdım nası izin veriyo böyle ilişki yaşamana

almışsın başına belayı artık hayatın boyunca uğraşırsın
ilerde başkasıyla evlenmeye kalksan da böyle ilişki yaşadığını duydukları an vazgeçerler valla evlilikten

Senin gibi dertleri olan senin gibi Türkçeleri bozuk insanlar yüzünden foruma dışardan bakanlar bize kezban damgası vuruyorlar.
Demin bir internet sitesinde sözlüğe baktım da sinirlendim.
Sen gerçeği göremeyecek kadar körsen bir şey diyemeyeğim.:19:

Kod:
belki karısı diye başka bi arkadaşıyla mesajlaşıyor,ismini öyle kaydetmiş, sana da karım diye yutturuyor.

Ole deil cnki esinin numarasini gördüm yollayan direk onun numarasiydi

Ne diyelim ki sana.
Klasik erkek yalanları, her zamanki gibi eşiyle bitmiş ama resmen bitiremedikleri bir evlilik,
Çok seven 2 numaralı kadın.
Herşeyi öğrenir ama çok seviyordur ne yapacağını bilemez.
Ne yapacağını bilmiyor musun gerçekten....

Evet bilmiorum cnki yapmam gerekeni yaptiim zaman adamdan kurtulamıyorum yapıştı bana kendide soluyo evet yapıştım o kucuk aklina sok bensiz bi gelecek kuramazsn sen hayatının sonuna kadar ben yaninda olucam snn die..

Evet bilmiorum cnki yapmam gerekeni yaptiim zaman adamdan kurtulamıyorum yapıştı bana kendide soluyo evet yapıştım o kucuk aklina sok bensiz bi gelecek kuramazsn sen hayatının sonuna kadar ben yaninda olucam snn die..

Sen istemedikçe bir halt yiyemez ona bu izni sen veriyorsun. Madem öyle ki haklı olabilir boşansın öyle gelsin sana adam gibi.

Bnide tehdit edio eer bnden ayrılıp baskasila ewlenirsen 2nizide öldürürüm die ya bide psikopat yapar yani öldürmese de olay çıkartır mahfeder karşındaki adamı..

böyle bir adamdan hayır geleceğini mi sanıyorsun sen :ssz:
bırak evliliğini bunu dediyse bile bitmiştir
hem de evli olduğu halde seni böyle tehdit ediyor, bu gereksiz lafları edeceğine karısından boşansın sıkıyosa :ssz:

dünyada başka erkekmi kalmadı ? sana gösterdiği screen shotın fake olmadığını ne biliyorsun. artık aynısı gibi herşey düzenlenebiliyor. kindarında dediği gibi bu kadar psikopat ama babasını dinliyor.

annemi aradı demişsin annen nasıl izin veriyor durumu ne olursa olsun evli birine :27:

Allah akıl fikir versin
11 aydır nasıl sürdürebiliyosunuz ki bunu
koca koca insanlar aileleri izin vermiyo diye boşanamıyolarmış..peh peh peh
15 yaşında falan mısınız da buna kanabildiniz?

Şehnaz Merhaba,

Uzun zamandır seni merak ediyordum. Hatta özel mesaj yazmaya çalıştım ama gerekli mesaj sayımı doldurmadığım için forum izin vermedi buna. Neyse şimdi gelelim konuya...

Şehnaz, sağlıksız bir ilişki içerisindesin. Yaşadığın olumsuzlukları belli ki onunla atlatmışsın ve bu durum senin ona daha çok tutunmanı sağlamış ve hatta sağlıyor. Ancak bir tabloya yakından baktığında nasıl ki ne olduğunu anlayamazsan bu ilişkinin içerisindeyken ve duyguların varken sana ne kadar sen yanlıştasın desek sen içinden ''ama seviyorum, ama duygularım...'' diyeceksin... Ancak bu tabloya uzaktan baktığında nasıl bir hengamenin içinde olduğunu göreceksin. Bak ! Sen bunu daha önce yaşadın... Bir insan seni ne kadar severse sevsin, ne kadar ölürse ölsün, senin için yapmadığı şey kalmasın ! Her şey kendi koyduğu hedefe ulaşana kadardır...... Artık onun kendi koyduğu hedefi biz bilemeyiz. Belki seni ikna edip duruma böyle devam etmek, belki boşanıp gerçekten seninle evlenmek, belki başka bir şeyler... Ama sonunda evlilik bile olsa (ki sen bunu çok iyi biliyorsun!) erkekler hedeflerine ulaştıklarında hiç bir şeyin heyecanı kalmıyor. Emin ol kendi eşiyle de öyle evlenmiştir bu psikopat yapıya sahip adam. Özellikle bu tiplerde duygusal iniş çıkışlar çok daha fazla olduğu için duygularını çok uçlarda yaşarlar ve özellikle bu tipler hedeflerine ulaştıklarında gökten paraşütle inmiş gibi duygusal olarak anında heyecanlarını kaybederler... Ben çok iyi bir gözlemciyim ve müthiş geniş bir çevrem var. Her tipte, her karakterde insanı çok iyi analiz ettim. inan bana bu böyle.... Görmediklerim de vardır elbet ama bu tipler konusunda yanılmadığımı umarım yaşayarak tecrübe etmezsin yine... Yapman gereken bir an önce olayın içinden sıyrılıp tabloya uzaktan bakmak. O zaman ne kadar yanlış ve yalan bir işin içinde olduğunu net bir şekilde göreceksin.

Ayrıca şunu hiç bir zaman unutma ki yine yıpranan sensin yine zarar gören sensin. Sakın hırsına öfkene kapılma... Ne yaparsan kendine yaparsın bunu da unutma...

erkeklerin yalan konusunda kendilerini geliştirmeleri gerekiyor

hangisi karısını aldatsa ayrılcam boşanıcam da falanda filan

dikkat et de erkek muhabbetlerine meze olma

her daim karısına döner sende verdiklerinle kalırsın...

bu yalanlara inanman da ayrı bir çelişki saf mısın? bence değilsin kendini dizi filmlerdeki kadınlar gibi sanıyorsun

He şunu da söyleyeyim. Bu tip insanlara rest çekmek çok işe yarar. Doğrudan ''kendini öldürüyorsan öldür'' diyip çıkacaksın işin içinden. Emin ol kendine hiç bir şey yapamaz..... Yaparsa da bu boyutta ki bir ruh hastasıyla hayatına devam etmediğin için yine şükredeceksin Allah' a...

Şehnaz Merhaba,

Uzun zamandır seni merak ediyordum. Hatta özel mesaj yazmaya çalıştım ama gerekli mesaj sayımı doldurmadığım için forum izin vermedi buna. Neyse şimdi gelelim konuya...

Şehnaz, sağlıksız bir ilişki içerisindesin. Yaşadığın olumsuzlukları belli ki onunla atlatmışsın ve bu durum senin ona daha çok tutunmanı sağlamış ve hatta sağlıyor. Ancak bir tabloya yakından baktığında nasıl ki ne olduğunu anlayamazsan bu ilişkinin içerisindeyken ve duyguların varken sana ne kadar sen yanlıştasın desek sen içinden ''ama seviyorum, ama duygularım...'' diyeceksin... Ancak bu tabloya uzaktan baktığında nasıl bir hengamenin içinde olduğunu göreceksin. Bak ! Sen bunu daha önce yaşadın... Bir insan seni ne kadar severse sevsin, ne kadar ölürse ölsün, senin için yapmadığı şey kalmasın ! Her şey kendi koyduğu hedefe ulaşana kadardır...... Artık onun kendi koyduğu hedefi biz bilemeyiz. Belki seni ikna edip duruma böyle devam etmek, belki boşanıp gerçekten seninle evlenmek, belki başka bir şeyler... Ama sonunda evlilik bile olsa (ki sen bunu çok iyi biliyorsun!) erkekler hedeflerine ulaştıklarında hiç bir şeyin heyecanı kalmıyor. Emin ol kendi eşiyle de öyle evlenmiştir bu psikopat yapıya sahip adam. Özellikle bu tiplerde duygusal iniş çıkışlar çok daha fazla olduğu için duygularını çok uçlarda yaşarlar ve özellikle bu tipler hedeflerine ulaştıklarında gökten paraşütle inmiş gibi duygusal olarak anında heyecanlarını kaybederler... Ben çok iyi bir gözlemciyim ve müthiş geniş bir çevrem var. Her tipte, her karakterde insanı çok iyi analiz ettim. inan bana bu böyle.... Görmediklerim de vardır elbet ama bu tipler konusunda yanılmadığımı umarım yaşayarak tecrübe etmezsin yine... Yapman gereken bir an önce olayın içinden sıyrılıp tabloya uzaktan bakmak. O zaman ne kadar yanlış ve yalan bir işin içinde olduğunu net bir şekilde göreceksin.

Ayrıca şunu hiç bir zaman unutma ki yine yıpranan sensin yine zarar gören sensin. Sakın hırsına öfkene kapılma... Ne yaparsan kendine yaparsın bunu da unutma...

konu sahibinin adı şehnaz mı
farklı bi kullanıcı adı var ama

içini rahatlatmak için açtın konuyu aslında günah çıkartmak için bir nevi..

açıkcası evli bir adamla ilişkim var 11 aydan beri demişsin sonrasındada okumaya gayret etsemde beynim bunu kabul etmedi..

bilmiyorumki ne diyim sana? burda bunları yazıp sana vakit ayırmak bile fuzuli zaman kaybı .

Back