- 23 Haziran 2024
- 1.949
- 567
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım durumun ne benimde belim ve kasığım çok ağrıyor başka brlirtim yok 8 gün geçti dün akşam test yaptım ikinci çizgi çıktı ama bu ağrılar olunca acaba hasta mı olcam diye düşünüyorumAdetime 6 gün kaldı ve şuan kalcamin üstündeki kemik ağrıyor sızım sızım sızlıyor ve yürürken bile hissettiyor..böyle gebelik belirtileri yaşayan var mı acaba? Nerden çıktı bu ağrı beni zorluyor yürürken.. belime doğru kalça kemiğiminşallah gebelik belrtisidir
![]()
Bu belirti benim en belirgin belirtimdi 2 gebeliğimde de ve adetime 9-10 gün kala bu belirti ortaya çıkardı kasıkta ağrı olurdu ara ara adet olacakmışım gibi ama bel ağrısı felaketti tıpkı sizinki gibi inşallah gebelik vardırAdetime 6 gün kaldı ve şuan kalcamin üstündeki kemik ağrıyor sızım sızım sızlıyor ve yürürken bile hissettiyor..böyle gebelik belirtileri yaşayan var mı acaba? Nerden çıktı bu ağrı beni zorluyor yürürken.. belime doğru kalça kemiğiminşallah gebelik belrtisidir
![]()
Reglime 3 gün var canım öyle çok bir ağrım kalmadı arada yokluyor. Ama bu dediğim bölgedeki ağrım duruyor sadece azaldı buraya yazdığım güne göre... Senin pozitif mi çıktı test anlamadım orayıCanım durumun ne benimde belim ve kasığım çok ağrıyor başka brlirtim yok 8 gün geçti dün akşam test yaptım ikinci çizgi çıktı ama bu ağrılar olunca acaba hasta mı olcam diye düşünüyorum
İnşallah canım ne güzel yazmışsınBu belirti benim en belirgin belirtimdi 2 gebeliğimde de ve adetime 9-10 gün kala bu belirti ortaya çıkardı kasıkta ağrı olurdu ara ara adet olacakmışım gibi ama bel ağrısı felaketti tıpkı sizinki gibi inşallah gebelik vardır![]()
Bende öyle aylardır belirti yaşayıp negatif gördüm. Bu ay prolaktin hapı da kullandım göğüs agrim yok eskiden olsa o yuzden regl geliyor diye anliyodumBu ay bütün belirtleri yaşadım ama regl oldum![]()
Ne zamandır deniyorsunuz kuzumBende öyle aylardır belirti yaşayıp negatif gördüm. Bu ay prolaktin hapı da kullandım göğüs agrim yok eskiden olsa o yuzden regl geliyor diye anliyodum
9.ayimiz canım sen?Ne zamandır deniyorsunuz kuzum
Ben hiç bir şey hissetmemiştim , toplu bir fotoğraf çekip paylaşım yaptığımda yengem beni arayıp sen hamilesin rengin değişmiş dedi aman yenge 10 gün önce regl bitti dedim hamileymisimAdetime 6 gün kaldı ve şuan kalcamin üstündeki kemik ağrıyor sızım sızım sızlıyor ve yürürken bile hissettiyor..böyle gebelik belirtileri yaşayan var mı acaba? Nerden çıktı bu ağrı beni zorluyor yürürken.. belime doğru kalça kemiğiminşallah gebelik belrtisidir
![]()
Ne güzel maşallah hayırlı olsunBen hiç bir şey hissetmemiştim , toplu bir fotoğraf çekip paylaşım yaptığımda yengem beni arayıp sen hamilesin rengin değişmiş dedi aman yenge 10 gün önce regl bitti dedim hamileymisim![]()
Merhaba ne yaptınız belirtileriniz devam ediyor muNe güzel maşallah hayırlı olsunherkesin değişiyormuş galiba hiç belirti yasamayani da duyuyoruz paso uykuya düşeni de
![]()
Arada çok az kasık ağrılarım oluyor bide kalcamin üstünde belime doğru ağrı var sadece azaldı eskiye göre. Beklemedeyim belki yarın test yaparım. 5 gun kala yaptimda ikinci çizgi beyaz çıktı bozuk diye düşündüm geri de yapmadım testMerhaba ne yaptınız belirtileriniz devam ediyor mu
Hadi bakalım hayırlısı ama içimden sanki hamileymişsiniz gibi geçti inşallah doğrudurArada çok az kasık ağrılarım oluyor bide kalcamin üstünde belime doğru ağrı var sadece azaldı eskiye göre. Beklemedeyim belki yarın test yaparım. 5 gun kala yaptimda ikinci çizgi beyaz çıktı bozuk diye düşündüm geri de yapmadım test
Gerçekten miHadi bakalım hayırlısı ama içimden sanki hamileymişsiniz gibi geçti inşallah doğrudur![]()
Evet kalçamda sızı vardı içten yanıyor gibiydi birde bacaklarım çok sızlıyordu özellikle sol kasık tarafım o yüzden hamilesiniz diye içimden geçtiGerçekten miinşallah doğru hissettiniz çok teşekkür ederim
siz hamilemisiniz sizdede mi böyle belirti vardı
Ayyy evet yanıyor sızım sızım sızladim. Suandada o tarafta az bir ağrı var belimi bile yaslayamiyodum üç gün çektim. Benim sağ tarafımdi. Kasıklarda sağlı sollu agridi umarım usutmedim ve umarım gebeyimdir çok teşekkür ederimEvet kalçamda sızı vardı içten yanıyor gibiydi birde bacaklarım çok sızlıyordu özellikle sol kasık tarafım o yüzden hamilesiniz diye içimden geçti
İnşallah beni de haberdar et çok merak ettimAyyy evet yanıyor sızım sızım sızladim. Suandada o tarafta az bir ağrı var belimi bile yaslayamiyodum üç gün çektim. Benim sağ tarafımdi. Kasıklarda sağlı sollu agridi umarım usutmedim ve umarım gebeyimdir çok teşekkür ederim![]()
Ederim tabikiİnşallah beni de haberdar et çok merak ettim![]()