- 5 Aralık 2008
- 58
- 0
- Konu Sahibi EU2
gerçekten süpermiş canım çok beğendim bu tonu..markası ve numarasını biliyo musun canım ?
cnm estee lauderin 301 crystal baby benziyor bir bak derim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gerçekten süpermiş canım çok beğendim bu tonu..markası ve numarasını biliyo musun canım ?
cnm estee lauderin 301 crystal baby benziyor bir bak derim
Eki Görüntüle 124520
kızlarrr bakalım beyenecekmısınız aslında burda bıraz acık cıkmıs rengı ama normalde kıan kırmızısı cokkkk uzun bır sure bu rengı aradım sızce yakısmısmıııı
tesekur ederım canım gercekten kırmızı renk cok yakısıyor butun kadınlara ozellıkle beyaz tenlılere.keske toplumumuz kırmızı ruj surenlere bu kadar kotu gozle bakmasada her gun sursek dımı amaCanım dudakalrında çok hoş görünüyor,ben kırmızıyı çok severim,güzel görünüyor rengi...
kizlar bende bu ruju cok begendim
Eki Görüntüle 124520
kızlarrr bakalım beyenecekmısınız aslında burda bıraz acık cıkmıs rengı ama normalde kıan kırmızısı cokkkk uzun bır sure bu rengı aradım sızce yakısmısmıııı
tesekur ederim sekerım bu ruj golden rose 120 numara tatlım.ustune parlatıcı surmedım zaten kendısıde bole bı parlaklık verıo bu tarz renklerden hoslanıosan mutlaka dene cnm
bende aynı ruju sorup duruyordum internetten araştırdım çok benziyor hatta belki aynısı.
teşekkürler
bu ne kadar güzel bir renk Marka ve no ne acaba