Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
En beğendiğiniz, içinizi umutla ısıtan, sevgi dolu kitap hangisi?
Okurken beni karamsarlığa sürüklemeyecek, enerjimi düşürmeyecek, sevgi ve umut dolu kitaplar okumak istiyorum. Ye Dua et Sev kitabını çok beğenmiştim. Şimdi de Ti Amo Ada / Seni Seviyorum Ada isimli kitabı beğeniyle okuyorum. Siz hangi kitapları önerirsiniz?
senden önce ben mutlaka okumalısın bu kitabı. etkisinden çıkamadım. bir kitap okudum hayatım değişti derler ya aynen öyle oldu. birçok şeye karşı bakış açımı değiştirdi. beni üzen kıran seyler ne kadar değersizmiş demeye başladım. okursan ne demek istediğimi anlarsın
Kesinlikle Ti Amo Ada (Seni Seviyorum Ada) haftalardır etkisinden kurtulamadığım, umutlarımı tazeleyen, büyüleyici, sürükleyici bir kitaptı. Ayrıca Küçük Mucizeler Dükkanı da son dönemlerin umut aşılayan kitaplarından.