en beğendiğiniz/beğenmediğiniz silikonlu ünlü kim?

Yahu ben Kanal D deki Umutsuz Ev Kadınları dizisinde oynayan Özge Özderin gögüsleri silikonmu diye çok merak ediyorum,sanki daha önceki dizilerde gögüsleri öyle degildi,gögüs arası ayrık ve sanki ben silikonum diye bagırıyor.Konu hakkında bilgisi olan varsa aydınlatsın beni..

Ben yabancılardan en çok scarlett Johansson'unkileri beğeniyorum zaten Hollywood'un en güzel göğüs estetiği seçilmiş.

Ben yabancılardan en çok scarlett Johansson'unkileri beğeniyorum zaten Hollywood'un en güzel göğüs estetiği seçilmiş.

neeeeeeeee o da mı silikon? doğal sanıyordum. emin misin silikon olduğuna? o kadın müthiş çekici biri.

Hadi canımmmmmmmm.O da mı silikonmuuuuşşş Degildir yahu onun gogusleri en guzel gogus secilir her zaman hiç estetikli oldugunu duymamıştım.Şoktayım

neeeeeeeee o da mı silikon? doğal sanıyordum. emin misin silikon olduğuna? o kadın müthiş çekici biri.

Scarlett johanssonun bazı fotolarında gögüsleri güzel duruyor ama bazılarında aşşagıya dogru sarkık duruyor,üst lobuda boş duruyor ama.Sanmıyorum silikon oldugunu..Kırmızı elbiseli hali gayet hoş ama digerleri çokta hoş degil bence,sarkık duruşu var,silikonlu degil bence..

bence de değil arzum. ama taş gibi kadın. orası kesin

bence o sarkık olanlar yaptırmadan önceki fotoğraflarıda olabilir yani öncesi ve sonrası çünkü baya farklı bazı fotoğraflarda silikon olduğu çok belli.... bazı fotoğraflarda da gerçekten sarkık ve arası açık ve küçük bence kesinlikle eski hali o fotoğraflar....

bende serenay sarıkaya nınkileri beğeniyorum aslında doğal durmuyorlar ama fiziğine iyi gitmiş mayokinilerle falan baya seksi duruyor.... yaptırmadan önceki haliyle çok farklı gerçekten kızın havası falan değişmiş....

Eda taşpınarda yeni yaptırmış onun gerçekten ihtiyacı vardı ama o taş gibi vücuda güzel göğüsler çok yakışır bence... 200 cc taktırdığını açıklamış bakalım o vücutta 200 cc nasıl gözükecek....

zeynep dörtkardeşler de yaptırmış. eski ve yeni fotolarına bakarsınız anlarsınız. onunkiler de iyi görünüyor. zaten çok güzel bir bayan. iyi yapmış. kim yaptıysa da iyi yapmış. hangi dr acaba? :44:

ya evet iğrenç merve ceydanın ki çok itici
bunlar heralde nekadar buyük okadsr seksi snıyolar ama
çok yanılıyolar