Demet Akalın'ın göğüsleri iki portakal gibi,hem ayrık,hem yuvarlak,Asuman Krausenin ki yuvarlak protez sanırım üst bölgesi dolgun duruyor ama en güzeli Ebru Gündeşin ki
Bir de KK nın ünlüleri var,Arzum 77 bomba olmuş:)Oraletin ki,dila 28 inki,yina'nın ki,Gizeml'in ki çok çok hoşşşş,heee bi de benim ki:)))
özge ulusoyun orjinalmış göğüsleri annesinde ablasındada göğüsleri büyükmüş röportajında okudum
annesinin kızkardeşinin büyük diye onun da büyük olacak diye bir durum yoktur bence, küçük de olabilir.
ayrıca yarışma kazanmış zamanında, bikinili halinin resmi vardı. sütyenden görünen bir göğüs yoktu. şimdi de o biçim büyükler. bana yalan söylüyor gibi geliyor.
bu arada, zeynep dörtkardeşler de yaptırmış bence. iyi de yapmış. çok güzel görünüyor.
annesinin kızkardeşinin büyük diye onun da büyük olacak diye bir durum yoktur bence, küçük de olabilir.
ayrıca yarışma kazanmış zamanında, bikinili halinin resmi vardı. sütyenden görünen bir göğüs yoktu. şimdi de o biçim büyükler. bana yalan söylüyor gibi geliyor.
bu arada, zeynep dörtkardeşler de yaptırmış bence. iyi de yapmış. çok güzel görünüyor.
en beğendiğim özge ulusoy
yusyuvarlak ayrık göğüsler kötü görünüyor.. geçende bi haberde şu ciciş kardeşlerin resimleri vardı.. hiç beğenmedim
artn sana aynen katılıyorum annemin ve kızkardeşimin gogusleri oldukca buyuktur ama bende maalesefff(( Onla alakalı degil yani eski resimlerini gormedim Özgenin ama sen gorduysen dogrudur silikondur o zaman kesinn...
Eda Taşpınar da silikon taktırmış iyi de yapmış bence hatunun taş gibi bir fizigi var ama gogusleri bozuyordu.Ama resimlerini gormedim henuz...