yakında kısmet olursa nişanım olacak fakat ben hala alyans beğenmiş değilim. Sizden ricam bana yardımcı olabilmek adına beğendiğiniz veya sahibi olduğunuz alyansın resmini paylaşabilir misiniz?
aslında haklısın ama uzun süredir ordanda araştırma yaptım fakat sanki hep aynı modeller var gibi:44: farklı site adresleri de yazabilirsiniz benim göremediğim ya da o an benim dikkatimi çekmeyen alyansları siz görebilirsiniz diye düşündüm
işim çok yoğun internete girmeye vaktim olmuyor akşamları da çok nadir giriyorum nete dolayısıyla vakit buldukça bakmaya çalışıyorum ama o vakit bile yetmiyo bana :) burada bana yardımcı olabileceğinizi düşündüm en azında nişanlanacak olan arkadaşlarımız ufakta olsa bi araştırma yapmıştır ve eminim bilgisayarlarında da kayıtlı alyans modelleri vardır o yüzden mantıken o arkadaşlar bana yardımcı olabilir düşüncesiyle açtım konuyu :))
bu benim alyansım canım tavsiye ederim çok kullanışlı ve ışıl ışıl duruyo görenler çok beğeniyo
bunlarda benim beğendiklerim çoooooooook hayırlı olsun şimdiden rabbim içine sindirsin aklına göre bulursun inşallah