En beğendiğiniz alyans modellerini ekleyebilir misiniz ??

ay_cim

Guru
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2008
123
1
296
39
Arkadaşlar,

yakında kısmet olursa nişanım olacak fakat ben hala alyans beğenmiş değilim. Sizden ricam bana yardımcı olabilmek adına beğendiğiniz veya sahibi olduğunuz alyansın resmini paylaşabilir misiniz?

Şimdiden teşekkürler.. :90:

aslında haklısın ama uzun süredir ordanda araştırma yaptım fakat sanki hep aynı modeller var gibi:44: farklı site adresleri de yazabilirsiniz benim göremediğim ya da o an benim dikkatimi çekmeyen alyansları siz görebilirsiniz diye düşündüm:69:

Tahmin ediyorum ki şimdi senin bakmadığın site kalmamıştır :60: Ablamda evlenmeden önce girmediği mobilya sitesi kalmamıştı ordan biliyorum heheh :32:

işim çok yoğun internete girmeye vaktim olmuyor akşamları da çok nadir giriyorum nete dolayısıyla vakit buldukça bakmaya çalışıyorum ama o vakit bile yetmiyo bana :) burada bana yardımcı olabileceğinizi düşündüm en azında nişanlanacak olan arkadaşlarımız ufakta olsa bi araştırma yapmıştır ve eminim bilgisayarlarında da kayıtlı alyans modelleri vardır o yüzden mantıken o arkadaşlar bana yardımcı olabilir düşüncesiyle açtım konuyu :))

$Picture0055.jpg $Picture0056.jpg bu benim alyansım canım tavsiye ederim çok kullanışlı ve ışıl ışıl duruyo görenler çok beğeniyo
$images[2].jpg $imagesCA4C2U6U.jpg
bunlarda benim beğendiklerim çoooooooook hayırlı olsun şimdiden rabbim içine sindirsin aklına göre bulursun inşallah:34::nazar::nazar::nazar:

teşekkürler canım darısı tüm bekarlara :69:soldaki yüzüğü beğendim yardımcı olduğun için de teşekkür ederim :128:

Back