en beğendiğim klozet takımları

cansuery

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2010
545
0
46
Ankara
hanımlar bu 2 klozet takımına hayranım.
ama taç'a falan baktım
ankarayı bilenler bilir ulusu ve alışveriş merkezleri talan ettim.
internettede bulamadım yok..
bilen varmıı hangi markanın nerden bulabilirmmm????

sizce nasıll
banyoda bu renkler çok güzel duruyoo canlı canlı...

hızlıal.com da banyolin e bir bakın isterseniz. Tam olarak bu modeli göremedim ama böyle renkli takımlar var. Belki seversiniz.

Son düzenleme:
güzelmiş yuvarlak paspası çok hoşuma gitti.

Canım Confetti diye bir marka var oraya bir bak istersen ankaradaysan Moda çarşısında zemin katta bayisi var oraya bakmanı tavsiye ederim mavili olan çok güzelll

Canım Confetti diye bir marka var oraya bir bak istersen ankaradaysan Moda çarşısında zemin katta bayisi var oraya bakmanı tavsiye ederim mavili olan çok güzelll

İnternetten baktım da güzelmiş gerçekten. Teşekkürler öneriniz için.

Son düzenleme:
arkadaşlar bende ankaradayım.ama bu moda çarşısı nerde tam bilmiyorum söyleyebilir misiniz?

İzmir caddesinden aşağıya doğru inerken, necatibey e doğru solda kalıyor. Önünü bir sokak kesiyor ama şuan hangisiydi hatırlayamadım:44:

İzmir caddesinden aşağıya doğru inerken, necatibey e doğru solda kalıyor. Önünü bir sokak kesiyor ama şuan hangisiydi hatırlayamadım:44:

İzmir caddesine çıkan üst geçitten inip düz devam ederseniz kolaylıkla bulabilirsiniz sanırım. Giderken solda :) Defacto sırasında, defacto dan sonra. Umarım anlatabilmişimdir :)

zaten moda çarşısına bi gir evin için muhteşem şeyler buluyosun paranı bitirip çıkıyosun

izmir caddesine gir. eğer bulamazsan kime sorsan gösterir.=):94:

seninkiler de çok güzelmiş. markasını bulursanız yazın da biz de bakalım. kızlar ben bu tarz birşey aldım. çok hoşuma gitti. hem indirimdeydi aldığımda . gerçi şimdi nasıl bilmiyorum ama

Taç New Polly 3 lü Paspas Seti Gri - Gri

ben neredeyse tüm çeyizi netten aldım, iki tane site tüm işlerimi gördü

ee çalışan olunca zor oluyor çıkıp gezmesi

güzelmiş güle güle kullan canım sende benim gibi herşeyi netten alıyorsun haaaa
arkadaşlar dalga geçiyor bende kocayıda netten mi aldın die sanada varmı bu tarz laflar ama herşeyi ucuza buluyoruz :))))))

ya ben de banyoma böyle takımlar arıyorum ama hiçbir yerde bu kadar güzellerine rastlamadım ve çoook merak ettim bunları, acaba resimleri nereden buldunuz?

güzelmiş o kadar bakıyorum güzel yıkanabilen hoş bişey bulamıyorum

çok beğendim bunları süper hatta

arkadaş resimleri nereden kopyaladığını yazsa belki bir ipucu olurdu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…