Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilgilendirdiğin için saol... tühhh desene kırk yılın başı bişey beğendim o da burda yokarkadaşlar, bu setler türk malı değil, resimle arama yaptığımda bunları yabancı bir sitede buldum... womanlypage diye bir sitenin klozet takımları bölümünde var resimler...
bilgilendirdiğin için saol... tühhh desene kırk yılın başı bişey beğendim o da burda yok![]()
valla benim de içim gitmişti bunlara; çünkü klozet takımımı yenilemek istiyordum epeydir, hatta konuya önceden mesaj dahi atmıştım. google ın resimle arama yaptığını öğrendim ve hemen bu resmi indirip arattım ve sonuç hüsran(( ama banyobanyo.com diye bir site buldum, hoş şeyler var bakabilirsiniz... ben ordan kırmızı duş perdesi, klozet kapağı ve takımı, kırmızı banyo seti aldım, banyom acayip değişti, malum kiracı olunca başka bir şey yapılmıyor :)) böyle değişik kombinlerle banyoda yenilik yapabilirsin
:) harikasın valla tam da aradığım şeyleri tek sitede bulmamı sağladın, çok teşekkür ederim sana :) banyo üzerine baya düşünce gücü harcamaktayım şu günlerde umarım istediğim gibi yapabilirim... bu arada eminim kırmızıyla renklenen banyon şahane olmuştur, güle güle ve mutlulukla kullanmanı diliyorum :)
hanımlar bu 2 klozet takımına hayranım.
ama taç'a falan baktım
ankarayı bilenler bilir ulusu ve alışveriş merkezleri talan ettim.
internettede bulamadım yok..
bilen varmıı hangi markanın nerden bulabilirmmm????
sizce nasıll
banyoda bu renkler çok güzel duruyoo canlı canlı...
![]()
![]()
merhaba ankara bana çokkk uzak rica etsem para göndersem bna alabilir misin:):):)):):):çokkkk beğendimmmm bittim öldümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hanımlar bu 2 klozet takımına hayranım.
ama taç'a falan baktım
ankarayı bilenler bilir ulusu ve alışveriş merkezleri talan ettim.
internettede bulamadım yok..
bilen varmıı hangi markanın nerden bulabilirmmm????
sizce nasıll
banyoda bu renkler çok güzel duruyoo canlı canlı...
![]()
![]()