• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

en beğendiğim klozet takımları

arkadaşlar, bu setler türk malı değil, resimle arama yaptığımda bunları yabancı bir sitede buldum... womanlypage diye bir sitenin klozet takımları bölümünde var resimler...

Son düzenleme:
arkadaşlar, bu setler türk malı değil, resimle arama yaptığımda bunları yabancı bir sitede buldum... womanlypage diye bir sitenin klozet takımları bölümünde var resimler...
bilgilendirdiğin için saol... tühhh desene kırk yılın başı bişey beğendim o da burda yok :(

bilgilendirdiğin için saol... tühhh desene kırk yılın başı bişey beğendim o da burda yok :(

valla benim de içim gitmişti bunlara; çünkü klozet takımımı yenilemek istiyordum epeydir, hatta konuya önceden mesaj dahi atmıştım. google ın resimle arama yaptığını öğrendim ve hemen bu resmi indirip arattım ve sonuç hüsran :((( ama banyobanyo.com diye bir site buldum, hoş şeyler var bakabilirsiniz... ben ordan kırmızı duş perdesi, klozet kapağı ve takımı, kırmızı banyo seti aldım, banyom acayip değişti, malum kiracı olunca başka bir şey yapılmıyor :)) böyle değişik kombinlerle banyoda yenilik yapabilirsin

valla benim de içim gitmişti bunlara; çünkü klozet takımımı yenilemek istiyordum epeydir, hatta konuya önceden mesaj dahi atmıştım. google ın resimle arama yaptığını öğrendim ve hemen bu resmi indirip arattım ve sonuç hüsran :((( ama banyobanyo.com diye bir site buldum, hoş şeyler var bakabilirsiniz... ben ordan kırmızı duş perdesi, klozet kapağı ve takımı, kırmızı banyo seti aldım, banyom acayip değişti, malum kiracı olunca başka bir şey yapılmıyor :)) böyle değişik kombinlerle banyoda yenilik yapabilirsin

:) harikasın valla tam da aradığım şeyleri tek sitede bulmamı sağladın, çok teşekkür ederim sana :) banyo üzerine baya düşünce gücü harcamaktayım şu günlerde umarım istediğim gibi yapabilirim... bu arada eminim kırmızıyla renklenen banyon şahane olmuştur, güle güle ve mutlulukla kullanmanı diliyorum :)

:) harikasın valla tam da aradığım şeyleri tek sitede bulmamı sağladın, çok teşekkür ederim sana :) banyo üzerine baya düşünce gücü harcamaktayım şu günlerde umarım istediğim gibi yapabilirim... bu arada eminim kırmızıyla renklenen banyon şahane olmuştur, güle güle ve mutlulukla kullanmanı diliyorum :)

bir şey değil, ne mutlu bana yardımcı olabildimse... internetten alışveriş yapma manyağı biri olarak birçok siteye el atmış bulunuyorum :))
:17:

hanımlar bu 2 klozet takımına hayranım.:69:
ama taç'a falan baktım :30:
ankarayı bilenler bilir ulusu ve alışveriş merkezleri talan ettim.
internettede bulamadım yok..:47:
bilen varmıı hangi markanın nerden bulabilirmmm????
:69::59::59:

sizce nasıll
banyoda bu renkler çok güzel duruyoo canlı canlı...:62::62:

banyoklozettakimlari49.jpg
banyoklozettakimlari60.jpg

merhaba ankara bana çokkk uzak rica etsem para göndersem bna alabilir misin:):):)):):):çokkkk beğendimmmm bittim öldümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hanımlar bu 2 klozet takımına hayranım.:69:
ama taç'a falan baktım :30:
ankarayı bilenler bilir ulusu ve alışveriş merkezleri talan ettim.
internettede bulamadım yok..:47:
bilen varmıı hangi markanın nerden bulabilirmmm????
:69::59::59:

sizce nasıll
banyoda bu renkler çok güzel duruyoo canlı canlı...:62::62:

banyoklozettakimlari49.jpg
banyoklozettakimlari60.jpg

bu takımlar çok güzel, nette bunların farklı renkleride var ama hiç marka bilgisi yok...Bildik markaların hepsine baktım, yabancı sanırım:(

gerçkten de güzeller, banyoiçin hiç böyle ayrıntılı düşünmemiştim :)

bunların altı suni deri olanları var.. siz kullandınız mı hiç ?? lastik olanlar zamanla dökülüyor,ama deri olanlar ne olur ki :(

Cook guzeller benim icin de fikir olustu eger ogrenirseniz hangi marka oldugunu burada da paylasin lutfen :)

Back
X