Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiç de zayıf değilsin.Millet zayıf olmak için yırtınıyor.Spor yap ,sıkılaş.
öyle yapınca da daha zayıf görünürüm diye korkuyorum :44:
Yok canım spor salonlarinda kilo almak isteyenlere özel program yapıyorlar ki sen kas yaptikca vücudun şekle girer ve daha iri görünürsun. Ayrıca sık giyinmek demek klasik giyinmek değil açıkçası öyle şıkır şıkır çıkan kızlardan pek haz etmem çok nadir günlerde öyle giyinrim özel bi yere gidilecekse sonuçta yasimiz fazla değil . Ailen kiyafetlerine karışıyor mu kısa giyme filan diye ? Ayrıca sivilce izi için oriflame de Ruj şeklinde bi kapatıcı var bi tarafı yeşil onu kullanabilirsin bende ise yaradı kurutup soyuyo o bolgeyi
ben de şıkır şıkır sevmiyorum zaten. mini etek falan giymediğim sürece çok sorun çıkarmazlar . aa tamam canım o ruj şeklinde kapatıcıya bakıcam çok sağol :) Ama spor salonuna gidebileceğimi sanmıyorum ya biraz pahalı onlar ve zaten bu sene sınava hazırlandığım için o kadar vaktim yok :/
Canim benim bi tanıdığın varsa bu konularda bilgili ondan program alabilirsin . Yada kendin calisabilirsin evde kola siselerine su filan koyup onları kaldirabilirsin ben öyle yapıyordum dumbel ağır geliyordu yeni başladığımdam :) etek zaten sorunlu canım ya bende gitmem hiç . Sort giyebilirsin mesela üstüne düz bol bi badi ister şık olarak kullanırsın ister spor . Daha dün aldım bi tane şort lcw ye bak derim hem çok uygun fiyatları hem güzel :)
keşke bende böyle olsam.internetten biraz araştırdım evde nasıl çalışabilirim diye,umarım işe yarar ya mesela ben alışverişe gidince bir türlü ne alsam karar veremiyorum ona bakıyorum buna bakıyorum sonra hiçbirini beğenmeyip eve boş boş dönüyorum