- 22 Temmuz 2017
- 44.669
- 132.306
- 598
Bana oldu canımSahi tünaydın oldu dimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana oldu canımSahi tünaydın oldu dimi
Yazana kadar anca tünaydın oldu sende haklısınBana oldu canım
Napalim simdi dunyaya bedelseBenim buradan 1 kişide numaram, sosyal medyam falan var. O kişi de dünyaya bedel
Napalim simdi dunyaya bedelse
Tam olarak neden gitti kialsem halaaaa yokmu daha once bani yoksa bugun gelir yaaa
Nebilim iste cımbızla almislar burdaki yazilanlardan sikayet etmisler benim anladigim oTam olarak neden gitti ki
Diğer sanal ortamda görüşmek hiç aklima gelmediBilsek insan 1-2 kişi ile iletişimde olur, hiç mi kimse yok yahu alsem ile görüşen
Ne insanlar varNebilim iste cımbızla almislar burdaki yazilanlardan sikayet etmisler benim anladigim o
Aynen bende öyle anladımNebilim iste cımbızla almislar burdaki yazilanlardan sikayet etmisler benim anladigim o
Banada gönder birinciDahada numeromu tüm k.k dağıtıyorum banlanınca konuşuruz diye
tahmin etmesi niyeyse hiç zor degilBenim buradan 1 kişide numaram, sosyal medyam falan var. O kişi de dünyaya bedel
Pankart asacam profilimeBanada gönder birinci
Değil mitahmin etmesi niyeyse hiç zor degil
Aaa şaka gibiSizin konudan gitti
Sizle banlanan arkadaşlardan biri mahpustan çıkar çıkmaz topikteki eski yazışmaları şikayet etti. Ve alsem e by by dedik
Kartvizit hazırlaPankart asacam profilime
Ben hep fransızPankart asacam profilime
Akşama kadar bu topikteydi, sürekli dislike aldıkAaa şaka gibi
Aynen bana ordan ulaşabilirsinizKartvizit hazırla