- 4 Kasım 2019
- 27.635
- En iyi cevaplar
- 1
- 96.566
- 598
- 29
Ne oldu hangi konukadın değil macera arayan ergen. Kapısına polis dayanınca görrürüm o küfürleri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne oldu hangi konukadın değil macera arayan ergen. Kapısına polis dayanınca görrürüm o küfürleri
Haşin kullanma, ilk giyimde yırtılırTavsiye etmem için denemem lazım yafrum![]()
cimer sayfasına girdim abla şikayet ya da ihbar bölümünü seçtim. Konuyu yazdım kısaca sonra şikayetçi olduğum konunun linkini attım .Cimere nasıl şikayet ediliyor.
Anladım kimlik bilgilerini filan veriyormusun peki,cimer sayfasına girdim abla şikayet ya da ihbar bölümünü seçtim. Konuyu yazdım kısaca sonra şikayetçi olduğum konunun linkini attım .
Evet benim aşkısııPariko senmisin kızhadi haykısı inşallah
![]()
Tamam canım bakıyorum şimdiAlamanya acı vatan
Değişik olmuş hayırlı olsun güzellikEvet benim aşkısıınasıl olmuşum
![]()
Tamam nevoşHaber alırsan bizi etiketle bende çok merak ediyorum![]()
Buna benzer daha öncede olmuştu,aynı küfürler havada uçmuştu..Alamanya acı vatan
Sagol çiçeğimmDeğişik olmuş hayırlı olsun güzellik![]()
evet veriliyorAnladım kimlik bilgilerini filan veriyormusun peki,
.
Anladım canım sağol.evet veriliyor
Ablaaaa bune boyle ben utandim gercekten terbiyesiz bence erkek yaaBuna benzer daha öncede olmuştu,aynı küfürler havada uçmuştu..
Aynen kesşn erkek zaten.Ablaaaa bune boyle ben utandim gercekten terbiyesiz bence erkek yaa
Calci kim kiz
öfff sondaki R attım yine yanlış etiketliyorsun. Kibledim seni