Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her yerden çıkabilirOda mı burda![]()
Gel kaderdaşım, bunlar 12. Sınıf olmuşlar da bize 9. Sınıf muamelesi yapıyorlarEvet burda olduğum sürece herkes elif diyordu E Elif_Eylulfiliz adı hiç geçmedi.
19 yaşında çocuğun olduğunu da dün öğrendim
![]()
AynenYumurtada ablanın tarifi bile tanımadın![]()
Direkt diskalifiye sebebiKardeşler grubu olarak katılmadım herkesn kendi adına katıldı zaten ablamda geçen sadece benim oyumla birinci olmuştu![]()
Bende ınş adı nevrestedir diyordum, çok güzel isimNevreste zor isim ya![]()
Gel bi sarılcam işte tek degılmişiz filizi duymayan gormeyenEvet burda olduğum sürece herkes elif diyordu E Elif_Eylulfiliz adı hiç geçmedi.
19 yaşında çocuğun olduğunu da dün öğrendim
![]()
Ablanın tariflerle o kadar ilgilisin
Nevrestenin adı nevrestemiymiş gercekten onuda mı kaçırdım pekiBende ınş adı nevrestedir diyordum, çok güzel isim![]()
Benim adım daha güzelBende ınş adı nevrestedir diyordum, çok güzel isim![]()
Canımsın, bir aydır burdayım hiç duymadım herkes elif dediGel bi sarılcam işte tek degılmişiz filizi duymayan gormeyen![]()
![]()
![]()
Aha 2. İtiraf. E Elif_Eylul itraz etme artıkKardeşler grubu olarak katılmadım herkesn kendi adına katıldı zaten ablamda geçen sadece benim oyumla birinci olmuştu![]()
Yok değilNevrestenin adı nevrestemiymiş gercekten onuda mı kaçırdım peki![]()
Bencede arkadaşlarına bile oy vermesin kimse sende haklısınDirekt diskalifiye sebebi![]()
Ne peki o zamanYok değil![]()
Değil miymişNevrestenin adı nevrestemiymiş gercekten onuda mı kaçırdım peki![]()