- 20 Mart 2008
- 141.908
- 213.807
- 1.423
- 60
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle gün bitiyor işler bitmiyorOo süper erken kahvaltı candır bu sayede 3 ogun yıyebılıyoruz ajahsyoksa dedıgın gıbı oglen yapıldıgında aksama kadar kımsenın canı bısey ıstemıyor
![]()
Günaydın keleş ablamAfiyet bal şeker olsun
Eller işte gözler burada
Hayırdır şekercim
Günaydınlar
300 500 cukka cukka
Gü naydınlar
Öyle abla sorma en son biraz kötü konuşup uyumuş olabilirim şimdi sakin kafayla laflarımı gerimalıyorumSAöyle sende kurtul bu azaptan
Ne kadar alışıyoruz demekki buraya bizde her yolu deniyoruz girmek için![]()
Ay evet yaa evdeyken yapacaklar hıc eksılmıyor gıbı kendımıde kaplumbaga gıbı hıssedıyorum benAynen öyle gün bitiyor işler bitmiyor![]()
Günaydın canım benimEvvam çiçeğim gunaydınbıkac gündür bnde pek fırumla ılgılenenedım ya dun aksam gıreneyınce benı attınız sandım
![]()
Bayaaaa iyi geldi ilaclar canim şişlikler indi maşallah diyiyim çok tesekkur ederimİyiyim bende cok şükür nasıl oldu bacakların peki konustuysanız yakınlarda gormedım kusura vakma![]()
Bazen uzunca yazıyor kıyamam nerde oturuyor acabaBide kaç dakika kalıyor acaaba orada![]()
![]()
Iyiyim bende çok şükürErkenden kahvaltı yapmanın mutlulugu varöğlen 1 de 2 de kahvaltı yapar olmuştuk tekrar düzenledik kendimizi şükür
İyiyim sen nasılsın
Giremiyorum topikte seni bir ara![]()
Sevındım cok inşallah tekrarlamazda rahat edersınBayaaaa iyi geldi ilaclar canim şişlikler indi maşallah diyiyim çok tesekkur ederim![]()
Günaydınlar parikocumGünaydın keleş ablam![]()
Tüh dedin demi sırasımıydı bunun şimdi filan diyipÖyle abla sorma en son biraz kötü konuşup uyumuş olabilirim şimdi sakin kafayla laflarımı gerimalıyorum![]()
Sabah kalkınca ılk iş yine kontrol etmek oldu gozumu acar acmaz sendede mı aynıGünaydın canım benimmuhtemelen hepimiz bir anlığına dışlanmış gibi hisettik yanlız değilsin
![]()
Hatırdır ne oldu öyle geçmiş olsun.Bayaaaa iyi geldi ilaclar canim şişlikler indi maşallah diyiyim çok tesekkur ederim![]()
Kesin yere çöküyor yazmak için,içerdende eşi sesleniyor huuuu minik napıyon uzun kaldın iyisin demi diyor sjskjksjkBazen uzunca yazıyor kıyamam nerde oturuyor acaba![]()
Herhalde 2-3 filan kalmıştır onlarında.Peeekiii nevresteden haber alan var mı nasıl iyileşiyordur inşallah![]()
Aynen abla bide en uzun geceydi sormaGünaydınlar parikocum
Tüh dedin demi sırasımıydı bunun şimdi filan diyip![]()
Aynen hemen amaSabah kalkınca ılk iş yine kontrol etmek oldu gozumu acar acmaz sendede mı aynı![]()
Hadi inşallah kuzumAynen abla bide en uzun geceydi sormaduamı edip narımı patlattım muhteşem ötesi bir rüya gördüm hala etkisindeyim allah hayırlara vesile etsin inşallah.
Abla şimdi geyiği dönüyordur miniğin wc de uzun kalmasınınHatırdır ne oldu öyle geçmiş olsun.
Kesin yere çöküyor yazmak için,içerdende eşi sesleniyor huuuu minik napıyon uzun kaldın iyisin demi diyor sjskjksjk![]()
İyi cok sukur normale donsunlerde bian ınce allah korusun agır tablo olmadan gecer gider inşallahHerhalde 2-3 filan kalmıştır onlarında.