En başarılı bulduğunuz "Sütlü Tatlı " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    708
  • Anket Kapalı .
Tebrik ediyorum canım ,darısı diğer duvarı delemeyenlerin başına
Oy verenlere 1 kase fırın sütlaç gönderecek dediler,o yüzden verdim oy,ne zaman göndereceksin?

Yok uzaklarda kendileri ben yapınca zevkli olmuyor yemesi
O konuda haklısın .Özellikle kızartma yapınca kokusu tutuyor insanı,yiyemiyor.Hele hamile olunca başkasının yaptığı daha tatlı geliyor.

tebrikler , Ellerinize sağlık

Tatlimla aynı yerde olayım dedim.... Benden de sana milyon kalp gelsin meleğim.
Liliiiiim Lilimam bak meleğim kalp göndermiş bize....gelsene azcik
Benden de size kalpli kocaman öpücükler canlar Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye.

Yalnız ben oylamayı kaçırmışım çok üzgünüm ;((
_CaNanSu_ tebrikler canım

NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. ablaa sizin tayininiz falan mı çıktı taşındınız mı neler oliyyy Meryem ablaya yazdığın cevaptan bu anlamı çıkardım ,üşendim geçmişi okuyup anlamaya

Tebrik ediyorum canım ,darısı diğer duvarı delemeyenlerin başına
Oy verenlere 1 kase fırın sütlaç gönderecek dediler,o yüzden verdim oy,ne zaman göndereceksin?

teşekkür ederim canım
Bende taze fasulyeden öyle bir bilgi almıştım ama kimse fasulye falan göndermedi bana

Nasılsın ablacım
Kukrimim iyiyim ablam. Kemal' den ümitli değildim ama Nuriye başlarda beni çok heyecanlandırdı. Sağlık olsun sütlacı yapan bacimiz da mutfağimizin güzel insanlarından. Aklıma geldiğinde senin iyi huzurlu olman için dua ediyorum. Kuzular nasıl iyiler mi? Şiir ezberliyor musunuz yine

ellerine sağlık ablacım çok güzeldi senin tarifinde .nasip değilmiş bize :).
evet sütlacı yapan kuzumda çok marifetlilerden :) _CaNanSu_
şiirlere yazılara devam önümüzdeki hafta sınavlar başlıyor:)
bende Sabahattin Ali ye sardım bu ara daha önce nasıl keşfetmemişim şaşırdım.
duaların için Allah razı olsun Allah seninde güzel gönlüne göre versin herşeyi işin gücün rast gitsin inşallah

Güzel dileklere yürekten amin tatlım. Sabahattin Ali'yi biz de çok geç keşfettik maalesef. Hele şairlik yönü o kadar güzelmiş ki....o kadar bestelenen şarkıları varmış ve bizden saklamişlar. Yalnız değilsin yani.

Bebişim etiketi yeni farkettim
Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…