- 8 Haziran 2013
- 56.246
- 149.328
Az çok tahmin ediyorumSorularım var. Onlar cevaplasın istiyorum tabi sizde eklersiniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az çok tahmin ediyorumSorularım var. Onlar cevaplasın istiyorum tabi sizde eklersiniz.
Çok heyecanlandığım bir kategori olduGeliyorlar
Bilmediği şeyi merak ediyor diyebilirler aşkom kimin ne dediğine baksaydik 1 arpa boyu yol alamazdik, kim ne derse desinnDerler aşkom Ya bana ne derler
Ben de zenginler belli olacak diye seviniyorumÇok heyecanlandığım bir kategori oldu
Listem uzunAz çok tahmin ediyorum
OlmazNevoş benim nette sorun var önceden ayırtsam olurmu
Yarışma bitmeden para toplayıp bize alabilirlerBilmediği şeyi merak ediyor diyebilirler aşkom kimin ne dediğine baksaydik 1 arpa boyu yol alamazdik, kim ne derse desinn
Artıları, eksileri, temizliği, neler pişirilir, pişirilirse süreleri dereceleri ne vs gibiListem uzun
Vuracağım kırbacı diyorsunÇok heyecanlandığım bir kategori oldu
ben de rakip azalıyor diyeBen de zenginler belli olacak diye seviniyorum
Bu soruyu ekliyorumArtıları, eksileri, temizliği, neler pişirilir, pişirilirse süreleri dereceleri ne vs gibi
Aa yok muyduBu soruyu ekliyorum
bilmiyorum ki işin garibi yeni rakipler geliyor tehlikeli grubu çokVuracağım kırbacı diyorsun
Pro üyelik ödülü var belki yeni gelenler olurben de rakip azalıyor diye
Kalan rakiplerin %90 I dişliben de rakip azalıyor diye
Derece yoktuAa yok muydu
Çıta yükseliyorbilmiyorum ki işin garibi yeni rakipler geliyor tehlikeli grubu çok
Oooo kaçmaz ayferini kapan gelsinPro üyelik ödülü var belki yeni gelenler olur
Birinci olma şartı yok katılanlar arasında vereceğizOooo kaçmaz ayferini kapan gelsin