- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.731
diblerabla siz yemek yarışmasını sormuştunuz? Yeni yarismaya başladık düşünürseniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet, paketi açmak bana daha zor geliyor. Üşengeç hatunum ben.Makarna deyince aklıma yasminsay geliyor. Bi keresinde dedi ki acıktım ama hiç yemekle uğraşasım yok, şöyle pratik ne yapsam acaba? Dedim makarna yap. Aaa evet dedi. Ben de sanıyorum ocağa su koydu hemen açacak bir paket makarna. Napıyorsun dedim, makarna hamuru açtım kesiyorum dedi. PRATİK. MAKARNA HAMURU? WTF!?!!!!
Bende öyleyim ya hazır paket makarnayı çok sevmiyorum
Pratik diye de makarna hamuru açmazsın ama yaa
Benim için çok über bir şey o.
hazır paket makarnayı sadece salçalı makarna yapmak için alırım, onu da 3-4 ayda bir.Sen daha küçüksün ama
Ya biz de de nadir hazır makarna kullanımı kurutulmuş yada buxlukta mutlaka makarna türüne giren hamur işlerimiz var kesme,erişte türleri, kirniş(cirdingiş) pileli (cimcik) gibi hatta kuskus da yapılır kış hazırlığındahazır paket makarnayı sadece salçalı makarna yapmak için alırım, onu da 3-4 ayda bir.
Günaydın elticim hoş geldinGünaydınlar herkese
Bizim kafa seninle hep aynıhazır paket makarnayı sadece salçalı makarna yapmak için alırım, onu da 3-4 ayda bir.
AşkomGünaydın
Evet, paketi açmak bana daha zor geliyor. Üşengeç hatunum ben.
Makarnanın da en lezzetlisini yemek hakkım, bak masterchef’e hazır paket kullanılıyor mu?
Aşkom
Nasılsın aşkom
Lodos sersem etti iyice ,onun dışında iyiyim . Sen nasılsın aşkom?Nasılsın aşkom
Aşko oynatmaya az kaldı doktorum nerede modundayımLodos sersem etti iyice ,onun dışında iyiyim . Sen nasılsın aşkom?
Ben oynattım bile aşkom,su çokzel,gel sendeAşko oynatmaya az kaldı doktorum nerede modundayım