Burasıda çok güzelBugün Gaziantep’te hava güneşli. Hayat kısa, Solotürk’ün F16’ları uçuyor. Sizin orada durumlar nasıl? @sedagaziantep27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burasıda çok güzelBugün Gaziantep’te hava güneşli. Hayat kısa, Solotürk’ün F16’ları uçuyor. Sizin orada durumlar nasıl? @sedagaziantep27
Bende bugün 11 ayın sonunda araba kullandım unutmamışımBence de ,puzzle olmak için çok genciz
İnşallah o da düzelir de sorun tamamen biter aşkomÇok şükür aşkom
Cidden işe yaradı ağrılarım azaldı
Kanamada düzelirse tamamdır
Ben hiç bilmiyorum ,denemedim bileBende bugün 11 ayın sonunda araba kullandım unutmamışım
İnşallah aşkomİnşallah o da düzelir de sorun tamamen biter aşkom
Aslında lazım oluyorBen hiç bilmiyorum ,denemedim bile
Amin aşkomİnşallah aşkom
Çok eskiden denemiştim, kullandım da ilk seferde,ama benim abimle aramda yaş farkı yok,hep kullandı, sıra gelmedi banaAslında lazım oluyor
Bana eşim öğretti. Babam bilmiyordu.Çok eskiden denemiştim, kullandım da ilk seferde,ama benim abimle aramda yaş farkı yok,hep kullandı, sıra gelmedi bana
Negzel ,bana nasip olmadıBana eşim öğretti. Babam bilmiyordu.
Burada da güneşli kaç gün bekledim makarnam yağmura denk geldiBugün Gaziantep’te hava güneşli. Hayat kısa, Solotürk’ün F16’ları uçuyor. Sizin orada durumlar nasıl? @sedagaziantep27
Olur belki daha çıtırsınNegzel ,bana nasip olmadı
Niye olmasın? sağol aşkomOlur belki daha çıtırsın
Yaaa çok sevindim nevosum gözün aydın, daha da güzel olacak inşBugün kadın doğum doktoruna gittim. Her şey yolunda
Nevos inanmiycaksin ama yaptım yaptim
İnşallah canım benimYaaa çok sevindim nevosum gözün aydın, daha da güzel olacak inş
Maşallah maşallahNevos inanmiycaksin ama yaptım yaptim