- 24 Eylül 2018
- 97.361
- 292.787
Sağol aşkomAllah iyilik versin aşkom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol aşkomAllah iyilik versin aşkom
Gectiiiiiiiiim kuzu gectimnasil mutluyumSınav nasıl geçti kuzu ? Blue_Peri
Hayırlı olsunGectiiiiiiiiim kuzu gectimnasip mutluyum
Tebrikler kuzum, çok sevindimGectiiiiiiiiim kuzu gectimnasil mutluyum
Hayırlı olsun canımGectiiiiiiiiim kuzu gectimnasil mutluyum
Hayırlı olsun
Tebrikler kuzum, çok sevindim
Teşekkür ederim canlarimmm canlarimHayırlı olsun canım
Teşekkür ederim canlarimmm canlarim
Evde ne kadar şal masa örtüsü varsa hepsini kullanıyorum. Bir yöreselde duvağımı kullanmıştımBenim örtüm bile yok. Anlıyor musun?
Sen bayağı bayağı ustatsin yahu Ben senin eline su dökemem sanırım usengeclikteYarına anca. Makarnayı bugün mü haşlasam napsam Aslında bir malzemeyi daha pişirsem...
Neyse üşendim
Bende siyah örtü yok. Şalı serdim oldu bittiEvde ne kadar şal masa örtüsü varsa hepsini kullanıyorum. Bir yöreselde duvağımı kullanmıştım
Aynen öyle renk renk şalim esarbim var neticede en çokyarismada kullandığım beyaz saten başörtüsünü normalde hiç kullanmıyorum yarında onu mu kullansam ki o bana çok şık geliyorBende siyah örtü yok. Şalı serdim oldu bitti
Neden olmasınAynen öyle renk renk şalim esarbim var neticede en çokyarismada kullandığım beyaz saten başörtüsünü normalde hiç kullanmıyorum yarında onu mu kullansam ki o bana çok şık geliyor
Hee tmm nevos yarın yapınca ben konuyu açarımYok seni gözden çıkardım
Yaaaaa biliyordum perişkom, seni akıllı bıdık gözün aydın kuzum, kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah rabbimGectiiiiiiiiim kuzu gectimnasil mutluyum
Açma göreyimHee tmm nevos yarın yapınca ben konuyu açarım