TamamKüstüm. Al topiğin senin olsun
Heee nazar değdi ondan mı böyle oldu diyon?
Evet öyle dedimHeee nazar değdi ondan mı böyle oldu diyon?
Ay ben üzüntüden tam tersi bir şey anlamıştım sorry. KüsmedikEvet öyle dedim
TamamAy ben üzüntüden tam tersi bir şey anlamıştım sorry. Küsmedik
Başka kim atıyorTamam
Bugün trip atma günü mü
Limonun çok ekşisi denk gelmiştirBen daha önce yapmamıştım ama bir denemek istemiştimnfy'ne dava açıcam
İşte bizim forumdaki tarifler yerine başka sayfalara bakarsanız öyle olurBen daha önce yapmamıştım ama bir denemek istemiştimnfy'ne dava açıcam
Bizim bahçenin limonuyduLimonun çok ekşisi denk gelmiştir
Üff tamam yeeaa,bir dahakine bakarızİşte bizim forumdaki tarifler yerine başka sayfalara bakarsanız öyle olur
Bıhtıhh yasalgındı, aşılardı, ekonomik krizdi, göçmenlerdi, savaşlardı derken tüm insanlık olarak tükenmişlik sendromu yaşıyoruz resmen
aynen. Allah sonumuzu hayır eylesinBıhtıhh ya
Amin amiiiinaynen. Allah sonumuzu hayır eylesin
Pislikler otu b… u yerseler böyle olurHindistan'a da sıçramış
canım bu virüs. bunlar kalabalık ülkeler olduğu için ki en başta Çin'de başlatıyorlar. laboratuvarlarda üretiyorlar bu virüsleriPislikler otu b… u yerseler böyle olur
Valla herkes ayrı bir şey diyor kimi laboratuvarda geliştiriliyor diyor kimi yiyeceklerden yani neye inanacağımızı şaşırdık amaç ne insanlık neden bitirilmeye çalışılıyor anlayamıyorum ve bu tür şeylerde en çok sıkıntıyı hep bizim ülkemiz yaşıyorcanım bu virüs. bunlar kalabalık ülkeler olduğu için ki en başta Çin'de başlatıyorlar. laboratuvarlarda üretiyorlar bu virüsleri