- 8 Haziran 2013
- 56.276
- 149.414
Selam
Bu cano neden buraları boşladı
Yok artık sana bişey demiyorumBoşladı hemsosuu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam
Bu cano neden buraları boşladı
Yok artık sana bişey demiyorumBoşladı hemsosuu
Boşladı demişsin pesCanoooooooogggggggg niye şaşırıyon C A N O
Ben temizlik yapıyor dedimBoşladı demişsin pes
Sana takılmak yasak mi canoooSelam
Yok artık sana bişey demiyorum
Leeeyyyynnnnnnnn seninle konuşmadan önce yazmıştım ben onu, döferiiimmmmmm haaaaaaBoşladı demişsin pes
En çok yorum yazan 4. Kişi olmam dışında sıkıntı yok
Bana sorsaydın söylerdimLeeeyyyynnnnnnnn seninle konuşmadan önce yazmıştım ben onu, döferiiimmmmmm haaaaaa
Sakin ol papatya çayı içLeeeyyyynnnnnnnn seninle konuşmadan önce yazmıştım ben onu, döferiiimmmmmm haaaaaa
Ben sonra mesaj attım konuştuk zaten nevoşumBana sorsaydın söylerdim
Beni şuan papatya kesmez,tarla lazim cidden yanlış anladiysa diye içim içimi yiyor ama var ya anksiyetem tuttuSakin ol papatya çayı iç
Ben buraya yazdıktan sonra mesaj attım nerdesin diye söyledi bana ama cidden yanlış anlamamıştır inş, üzüldüm pişman oldum nevoşBana sorsaydın söylerdim
Ya yok ne alakası var sakin olSeni yanlış anlayacak en son kişiBeni şuan papatya kesmez,tarla lazim cidden yanlış anladiysa diye içim içimi yiyor ama var ya anksiyetem tuttu
Niye yanlış anlasın hemde seniBeni şuan papatya kesmez,tarla lazim cidden yanlış anladiysa diye içim içimi yiyor ama var ya anksiyetem tuttu
Dayak istiyorNiye yanlış anlasın hemde seni
Yaaa ne bileyim nevos,yanlış anlarsa üzülürüm, ben arkadaşlarıma şaka yapıp sonrada pisman oluyorum işte inş kizmamistir ya,az önce mesaj attım ama cevap vermediYa yok ne alakası var sakin olSeni yanlış anlayacak en son kişi
Hem ne güzel özlüyorsun, merak ediyorsun
Niye yanlış anlasın hemde seni
Yaa inş bebiskolarim üzüldümDayak istiyor
Yoğundur yoksa neden cevap vermesinYaaa ne bileyim nevos,yanlış anlarsa üzülürüm, ben arkadaşlarıma şaka yapıp sonrada pisman oluyorum işte inş kizmamistir ya,az önce mesaj attım ama cevap vermedi
Dimi öyledirYoğundur yoksa neden cevap vermesin