- 8 Haziran 2013
- 57.438
- 152.503
- 898
Selam

Bu cano neden buraları boşladı![]()
Yok artık sana bişey demiyorumBoşladı hemsosuu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam
Bu cano neden buraları boşladı![]()
Yok artık sana bişey demiyorumBoşladı hemsosuu![]()
Boşladı demişsin pes
Ben temizlik yapıyor dedimBoşladı demişsin pes![]()
Sana takılmak yasak mi canoooSelam
Yok artık sana bişey demiyorum![]()
Leeeyyyynnnnnnnn seninle konuşmadan önce yazmıştım ben onu, döferiiimmmmmm haaaaaaBoşladı demişsin pes![]()
Bana sorsaydın söylerdimLeeeyyyynnnnnnnn seninle konuşmadan önce yazmıştım ben onu, döferiiimmmmmm haaaaaa![]()
![]()
Sakin ol papatya çayı içLeeeyyyynnnnnnnn seninle konuşmadan önce yazmıştım ben onu, döferiiimmmmmm haaaaaa![]()
![]()
Ben sonra mesaj attım konuştuk zaten nevoşumBana sorsaydın söylerdim![]()
Beni şuan papatya kesmez,tarla lazimSakin ol papatya çayı iç
Ben buraya yazdıktan sonra mesaj attım nerdesin diyeBana sorsaydın söylerdim![]()
Ya yok ne alakası var sakin olBeni şuan papatya kesmez,tarla lazimcidden yanlış anladiysa diye içim içimi yiyor ama var ya
anksiyetem tuttu
![]()
Niye yanlış anlasın hemde seniBeni şuan papatya kesmez,tarla lazimcidden yanlış anladiysa diye içim içimi yiyor ama var ya
anksiyetem tuttu
![]()
Yaaa ne bileyim nevos,yanlış anlarsa üzülürüm, ben arkadaşlarıma şaka yapıp sonrada pisman oluyorum işteYa yok ne alakası var sakin olSeni yanlış anlayacak en son kişi
Hem ne güzel özlüyorsun, merak ediyorsun![]()
Niye yanlış anlasın hemde seni![]()
Yaa inş bebiskolarim üzüldümDayak istiyor![]()
Yoğundur yoksa neden cevap vermesinYaaa ne bileyim nevos,yanlış anlarsa üzülürüm, ben arkadaşlarıma şaka yapıp sonrada pisman oluyorum işteinş kizmamistir ya,az önce mesaj attım ama cevap vermedi
![]()
Dimi öyledirYoğundur yoksa neden cevap vermesin![]()