En başarılı bulduğunuz ''Makarna Tarifleri ''hangileridir?(4 Oy Hakkınız bulunmaktadır)

• Ankete Katılan
    517
  • Anket Kapalı .
Oyyyyyy masallah sizeee rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim, çok ama çok sevindim ne güzel geldin ama iyi ki geldin en son çalışıyorsun,işi bıraktın mi
Çok teşekkür ederim kirazlım Allah razı olsun güzel dualarının seni bulması dileğiyle güzel kalplim

Çok teşekkür ederim kirazlım çok şükür iyi sizde iyisiniz inşallah yazamıyorum ya şaka gibi
Çok zaman geçti kuzum be,haklısın, değişik gelmistir yarismada hep aklima geliyorsun,ah diyordum evvosum olaydı şimdi ne sunumlar yapardı bize ben bıraktığın gibiyim,hâlâ çocuksuz ve atanamamış

Çok zaman geçti kuzum be,haklısın, değişik gelmistir yarismada hep sklima geliyorsun,ah diyordum evvosum olaydı şimdi ne sunumlar yapardı bize ben bıraktığın gibiyim,hâlâ çocuksuz ve atanamamış
Canı gönülden diliyorum sosyaliminde tez vakkite kucağı dolsun Hep dualarımdaydınız bizi en çok biz anlarız kocaman sarılıyorum sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…