• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Makarna Tarifleri ''hangileridir?(4 Oy Hakkınız bulunmaktadır)

• Ankete Katılan
    517
  • Anket Kapalı .
Oyyyyyy masallah sizeee🥰🤩😍🍒🍒🍒:emir_bebek::nazar::anneadayı::anne: rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim, çok ama çok sevindim 🧡💜😇 ne güzel geldin ama iyi ki geldin 😍🤩🥰🍒🍒🍒🍒 en son çalışıyorsun,işi bıraktın mi🤗
Çok teşekkür ederim kirazlım Allah razı olsun güzel dualarının seni bulması dileğiyle güzel kalplim 🍒😘💜

Çok teşekkür ederim kirazlım çok şükür iyi sizde iyisiniz inşallah yazamıyorum ya şaka gibi 🥹😘🥰🍒
Çok zaman geçti kuzum be,haklısın, değişik gelmistir 🤗🥳 yarismada hep aklima geliyorsun,ah diyordum evvosum olaydı şimdi ne sunumlar yapardı bize 🥺 ben bıraktığın gibiyim,hâlâ çocuksuz ve atanamamış 🤣

Çok zaman geçti kuzum be,haklısın, değişik gelmistir 🤗🥳 yarismada hep sklima geliyorsun,ah diyordum evvosum olaydı şimdi ne sunumlar yapardı bize 🥺 ben bıraktığın gibiyim,hâlâ çocuksuz ve atanamamış 🤣
Canı gönülden diliyorum sosyaliminde tez vakkite kucağı dolsun 🤲🥹 Hep dualarımdaydınız bizi en çok biz anlarız kocaman sarılıyorum sana 🫂🍒😘

Back
X