Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kzılar hepinizin elleri çok hoşşşşşşşşş bakımlısınız ben tırnaklarımı yiyorum heheeeeeee şakkıdı ama hkendimizce sectik bitanecikkkkkkkkk............şulem harikasın he yarışma canavarım benimmmmmmmmmmmŞeniz
Allah ellerinizi size bağışlasın ve elleriniz hiç dert görmesin. Gerçekten hepsi çok hoş ve bakımlı görünüyor. Ah, bir de benimkileri görseniz... Zavallıcıklar bakımsızlıktan ölecek neredeyse...
Ben de oyumu kullandım az önce. Hepsi bakımlı ve güzel ama bir tanesine vermek zorunda olduğumdan 1 nolu elin sahibine verdim oyumu. Diğer ellerin sahiplerini de kutluyorum ellerine iyi baktıkları için. Hayırlı olsun ne diyelim. Berşulecim senin de ellerine sağlık, emeğine sağlık.:)
Bu güzelliği yarışmaya dahil etmedim!! Bunları yaptırmak üç günümü aldı ama değdi doğrusujeyyar.. Ayaklarıma da yaptıracam aklıma aldım..Oylarınız bana..