En az iz birakan amaliyat yöntemi hangisi

gecenlerde tvde bi doktor gögüs büyütme hakkinda bisiler anlatiyodu pek ilgilenmedim ama üc yöntem var gögüs altindan gögüs ucundan ve koltuk altindan yapiliyo dedi ve koltuk altindan takilan silikonlarda en az iz birakan yöntem dedi

Gögüs büyüttürmede en az iz birakan hangi yöntemdir acaba kas altimi meme ucundan yapilan yöntemidir?

koltuk altından girilerek yapılan yöntemde operasyondan 1 yıl sonra koltuk altında da hiç iz kalmaz.KK. portalda izsiz göğüs büyütme ile ilgili yazı ve resimler mevcut. Oradan bakabilirsiniz.:lepi:

meme ucundan yapılan yöntem en az iz bırakandır. meme altı ve koltuk altından yapılanlarda iz kaldığını gördüm arkadaşlarımda. koltuk altı izi dekolte ve askılı giyildiğine görülebiliyor. bikini giyildiğin de de görülebiliyor. meme ucu 1 yıl sonra belli bile olmuyor.

tabi bir de hangisi en az riskli ona bakmak gerekiyor...

benim hem gögüs altında hemde ucundan kesi yapıldı :bbo: 1.5 ay oldu meme ucu cok daha hafif meme altı daha belirgin ama aynaya gecip bakınca görünmüyoo alttan ayna tutup görebiliyorum bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…