iki defadır kan veriyorum hastaneye beta hgc değeri 0,5 . ve hüsranEvet o adet günleri yok mu...bi umutla bekleyip sonra yine olmadı..herşey rabbimden tabi diyecem bi şey olmuyo..
adetten sonra her ilişki sonrası beklemeye başlıyorm acaba oldu mu bu sefer die. biri geçen bi topiğe yazmış bazısı kocasının yanından geçse hamile kalıyor dieAynen herkes stres yapma desede stresin en büyüğü bizde zaten o günleri iple çekiyoruz yumurtani takip et ilişki olsun yat bekle oldumu acaba diye diye ömrümüz geçiyo benim gittiğim doktorlar hep özel prf,docent lerdi hep en iyisi olsun istedim neyse problem diye yok diyolar başka bişey demiyorlar bu kadar zor olmamalı diyorum ama gerçekten bu süreçte anladim ki nasip değilse nedensizde olmazmis
Dimi ? Okadar uzak hayaller gelmeye başladı ki... ilk zamanlar hemen olucak sanıyordumo düşünceyi silemiyorsun bi kereadet olduğum gün heh işte yine tutmadı diyorum ilacımı almayı unutsam sıcak basıyor tedavi işe yaramıyor mu diye düşünüp stres yapıyrm
Ah bu psikoloji yedi bitirdi bizi :))adetten sonra her ilişki sonrası beklemeye başlıyorm acaba oldu mu bu sefer die. biri geçen bi topiğe yazmış bazısı kocasının yanından geçse hamile kalıyor diebize de nasip olur inşallah kucağımızı doldursun Rabbim. her şeyin bi sebebi bi olur zamanı var da tez zamanda kavuşuruz inşallah minişlerimize
bir ay aman sonra hamilelik düşünürüz bi kaç aay geçsin bebek için diyordum eşimeDimi ? Okadar uzak hayaller gelmeye başladı ki... ilk zamanlar hemen olucak sanıyordum
Ah bu psikoloji yedi bitirdi bizi :))
İnsan istemese bile o gebelık testını yaparken tek cizgi cıkınca üzülüyorbir ay aman sonra hamilelik düşünürüz bi kaç aay geçsin bebek için diyordum eşimedr.a gidip amh değerim 0,01 çıkıp yerlerde görünce hemen korunmayı bıraktık bu sefer ben istemeye başladım. benim için 1 ay bile kayıp geliyr
testi yapana kadar umutla doluyor insanİnsan istemese bile o gebelık testını yaparken tek cizgi cıkınca üzülüyor
Sende meryem suresi okusana canimİnsan istemese bile o gebelık testını yaparken tek cizgi cıkınca üzülüyor
Ben arapça bilmiyorum canım ama bu ay reglim biter bitmez türkçe sinden okumaya başladım. Meryem suresi ve yasin süresiSende meryem suresi okusana canim
her misafirliğe gidişimizde ya da bze misafir gelip giderken millet karnıma bakıyor şişlik var mı diye. kapı önlerinde geciktirmeyin yaş da geçmeden yapın bi bebek diyolar. bişey de diyemiyorum. dua saatine gelir diye nasip kısmet diyorum. öyle dediğimde çok istiyor bu kesin olmuyor düşüncesiyle adetlerin nasıl düzenli mi bi sıkıntı var mı demeye başlıyorlr toplum baskısı da üstüne cabasısandim ki hemen yapınca olcak ilk zamanlar hayatımı yasicam istemiyom dedim baktım ilk denemede olmuyo uğraş dur sonra benden sonra evlenenler doğurmaya başlayınca stres oldum daha çok araştırmalara başladım hemen yok anam tık yok bende dedimki doguramicam ben şimdi uzun yıllar geçince herkes diyoki ee bi tane yap 2.yas geçiyo nasıl yapcan ben bi tane doğurayimda gerisi köşede dursun amcalar teyzeler çok meraklı bu konuda bütün sülale ben doğurunca rahatlicak
Benim kimyasal gebelikte çıkmıştı silik çıkabilirBişey sorcam kızlar benim adete 3 gün kaldı. Dün pembe leke geldi bir kere. Şimdi test yapsam çıkarmı?
evet canim benim kullandigim igneler de yumurta buyutmek icin kullaniliyoİğne dedigin ney kullandın? Klomen yumurtalıkları büyütmeye yardımci oluyo sadece senin kullandığın iğnede onun cinsinden olabilir canım..klomende e 2 3 yumurta anca oluyo
maşallah size. sağlıcakla kucağınıza alın inşallah bize, bana çok çok dua edin. bende de bişey olmasa keşke adetlerim düzenli yumurtalıklarım sağılıklı olsaMerhaba kızlar,
Bende 2,5 senelik evliyim.. Başlarda bebek istemem diye düşünüyordum ama 1 senedir çok istedim..
Eşimde ve bende sorun çıkmamasına rağmen süreci hızlandırmak adına 2 kez klomen ile denedim, 2 kez aşılama yaptırdım.. Sonuç olumsuzdu.. Bir türlü olmamıştı.. Doktorum sizde bir sorun yok, zamana akışına bırakmalısın stressiz olduğun anda ve beklemediğin anda olacak dedi.. Bazı şeyler sırayla olmaz nasip işi, Allah size en güzel zamanda verecek dedi.. Ama nerdeee... Nasıl stressiz olacaktık ki ? :)
Sonrasında eşimin dedesi ve benim dedem aniden vefat etti peş peşe.. Bizim aklımızdan bu süreçte bebek düşüncesi geçmiyordu tabi..
Dedemin 40 Kuranı okunduğu gün adet sancısı gibi karnımda ağrılar oldu, kahve ve pembe lekeler geldii... 13 gün lekelendim ama bir türlü tam adet olmadım.. Sonrasında arkadaşım test yaptırsana sen tam adet olmamışsın dedi vee ÇİFT ÇİZGİİİ :) Peşinden kan testi derken meğer bebişim 6 haftadır benimleymiş..
Umarım tüm isteyenlere Rabbim nasip eder..
Ben çok sabırsızdım ve boş yere dünyanın masrafını yaptım ama Rabbim en beklemediğim anda mucizemi gönderdi çok şükür :)
Bir gün bebişim olursa benim gibi zor günler geçirenlere yazacağım diye kendime söz vermiştim.. Umudunuzu kaybetmeyin,
Sevgiler
Ne guzel canim hic beklemedigin bi anda gelmis bebisin insallah saglikli bir sekilde kucagina da almak nasip olur bizlere de hic beklemedigimiz bi anda supriz yapar bebislerimiz dua et bize deMerhaba kızlar,
Bende 2,5 senelik evliyim.. Başlarda bebek istemem diye düşünüyordum ama 1 senedir çok istedim..
Eşimde ve bende sorun çıkmamasına rağmen süreci hızlandırmak adına 2 kez klomen ile denedim, 2 kez aşılama yaptırdım.. Sonuç olumsuzdu.. Bir türlü olmamıştı.. Doktorum sizde bir sorun yok, zamana akışına bırakmalısın stressiz olduğun anda ve beklemediğin anda olacak dedi.. Bazı şeyler sırayla olmaz nasip işi, Allah size en güzel zamanda verecek dedi.. Ama nerdeee... Nasıl stressiz olacaktık ki ? :)
Sonrasında eşimin dedesi ve benim dedem aniden vefat etti peş peşe.. Bizim aklımızdan bu süreçte bebek düşüncesi geçmiyordu tabi..
Dedemin 40 Kuranı okunduğu gün adet sancısı gibi karnımda ağrılar oldu, kahve ve pembe lekeler geldii... 13 gün lekelendim ama bir türlü tam adet olmadım.. Sonrasında arkadaşım test yaptırsana sen tam adet olmamışsın dedi vee ÇİFT ÇİZGİİİ :) Peşinden kan testi derken meğer bebişim 6 haftadır benimleymiş..
Umarım tüm isteyenlere Rabbim nasip eder..
Ben çok sabırsızdım ve boş yere dünyanın masrafını yaptım ama Rabbim en beklemediğim anda mucizemi gönderdi çok şükür :)
Bir gün bebişim olursa benim gibi zor günler geçirenlere yazacağım diye kendime söz vermiştim.. Umudunuzu kaybetmeyin,
Sevgiler
Sağol canım.herşey kısmet diyorum.umarım bir daha yaşamayız böyle şeylerKuzum geçmiş olsun. Allah sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah. Çok zor gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?