Gebeliğe Hazırlık En az bir yıldır bebek için uğraşanlar buraya!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah sonuç alırsınız tatlım. Benim yumurtalar çalışmıyor heralde bir ovulasyon testi daha yapayım bakayım bugün ne kadar silik :)

Merhaba kızlar bizde 2 yılı geçti 3 kere klomen kullandım hsg çekildim yumurtlama takibi felan yok artık aşılama var sırada ama onuda zaman kaybı diyolar tüp bebek düşünmeye başladım artık(
Rabbim keşke nasip etse de daha fazla ilaç hormon almadan hamile kalabilsek

Fsh için bitkisel tedavilerden denesene..testere dişli aslan pencesiyle hayıt otu iyi geliyo diye duymuştum..şifa Allah tan hiç belli olmaz

Kızlar klomen ne oluyor?

Ben de 3 yıllık evliyim ocak itibariyle bebek düşünmeye başladık, yasmin kullanıyordum bıraktım.

Kadın doğuma gittim bana folik asit başlattı ve smear için örnek aldı ama klomen ya da başka bir şey demedi ya da kan testi vs yapmadı. Bunları siz mi istediniz? Şimdi konuyu okuyunca farklı şeyler ilk kez okuyorum. Mesela klomen gibi.

Benim daha erken olduğu için mi vermedi böyle bir şey acaba?

Aynen öyle daha çok erken senin için 1 yıl geçmesi gerekiyo tedaviye başlamak için tabi adet düzensizliği gibi yada belirli baska sorununuz yoksa

Aynen öyle daha çok erken senin için 1 yıl geçmesi gerekiyo tedaviye başlamak için tabi adet düzensizliği gibi yada belirli baska sorununuz yoksa

teşekkür ederim evet düzensizliğim yok, muayenede kist vs yok dedi dr.

yumurtanı görüyorum dedi tabi anlamadım :)

daha neler öğrenicem bu süreçte

allah herkese hayırlı ve sağlıklı evlat versin inşallah

Aynı şeyleri yaşıyoruz canım. Ben ovulasyon testi yaptım yine silik yumurtlamıyorum işte :) adet olunca ben de bakalım aşılama isteyeceğim. Neden zaman kaybı diye düşünüyorsun aşılama için

İnşallah öğrenmene gerek kalmaz tatlım
Kötü tecrübe bunlar
Klomenden nefret ediyorum:)))

Ya ben?? Sabah işyerinde geldim ve burdaki bir bayanın hamile olduğunu öğrendim..
Allah tamamına erdirsin ama dünkü ovu testinden sonra sabah bu haber ?
Kıskançlık mı heves mi bilmiyorum ama üzülüyorum!!
Kiskanclik degil canim eminim cunku ayni seyi bende yasiyorum cevremde birkac kisi hamile yeni dogum yapanlar falan var bende onlari gordukce uzuluyorum ama onlarin adina da seviniyorum kiskanclik degil bu bizimki sadece heves ozenti umarim birgun bizimde yuzumuz guler

Aynı şeyleri yaşıyoruz canım. Ben ovulasyon testi yaptım yine silik yumurtlamıyorum işte :) adet olunca ben de bakalım aşılama isteyeceğim. Neden zaman kaybı diye düşünüyorsun aşılama için
Adetinin kaçınci günü peki? Düzenli mi adetlerin ben o testlerden kullanmadım 2 günde bir iliski yeterli iyice kasıyo insan kendini onlarla..sonuçta yumurtalıklarına bakıldı demi bi sorun yok catlamasında felan..

Başarı oranı %15 felan Normol yoldan gebe kalmada öyle tek ektrası sperlerin yoluni kısaltıyo bide spermler yıkanıp koyuluyo

Se
Sende klomen kullanmışsın eşinde hafif sorunlar varsa iyi bi yöntem olabilir ama..bizim bende de bi sorun yok eşimde de aşılamanın bize ne etkisi olacak bilemiyorum o yüzden tabi hersey nasip rabbim en yakın zamanda nasip etsin tüp bebek aşaması daha zor tabi(

Ben de geçen Mart’tan beri istiyorum. İnsallah hakkımızda hayırlısı olur. Bi kere gebe kaldım. 2.5 aylıkken kalp atışları durdu kürtaj oldum. Kürtaj sonrası her aybasi merakla bekliyoruz bakalım. Hayırlısı.. saglıkla sıhhatle gelsinler bi an evvel bebislerimkz.

hayir canim hic klomen kullanmadim 1 defa asilama yaptim ama negatif esimde de bende de gorunurde bi sorun yok rahim filmi de temiz ama yok iste

Klomen femara gibi ilaçlar yumurta büyütülmesi ve sağlıklı yumurta oluşssun diye veriliyor. Genelde pkolu kişilere veya yumurtlaması olmayan kişilere veriliyor canım.

hayir canim hic klomen kullanmadim 1 defa asilama yaptim ama negatif esimde de bende de gorunurde bi sorun yok rahim filmi de temiz ama yok iste
Ben pinkglove yazcaktım yanlış olmuş yeni düştüm buralara
Siz niye klomen kullanmadan aşılama yaptırdınız.? Bizim de öyle belirli bi şey yok eşimde de bende de 3 kere klomen kullandim benimde temiz hsg 2 yıldır olmiyo

Eşime bugün kıskanıyorum sanırım dedim. O da senin gibi söyledi. Kıskanmak değil bu çok istediğin için böyle oluyor dedi. Allah herkese nasip etsin inşallah ne yapalım bizim de çekecek derdimiz varmış

Canım adet oluyorum düzenli sayılır. Bazen sapıtıyor ama doktorlar normal olduğunu söyledi. Hormonlarım rahim filmi normal ama yumurta tembelliği var dedi doktor. Klomen iki ay kullandım işe yaramadı bir iki yumurta oluştu çatlatma iğnesi de oldum ama yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…