Gebeliğe Hazırlık En az bir yıldır bebek için uğraşanlar buraya!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar Merhaba :)
Uzun süredir bebek çalışması yapanlar olarak bu başlık altında batlarımızı takip edelim diye düşündük. Katılmak isteyen varsa beni etiketlesin bir liste oluşturalım.
Hepimiz çok bekledik. Allah' tan daha fazla bekletmeden bebişlerimize kavuşturması dileği ile

Merhaba, benimde bir yıl olmasada 8.ay bitti 9a giriyorum bikac gune pko var bat 6 mayıs insallah gelmezde bu batlar hepimiz hamile oluruz amiiin

Merhaba canım bat 3 mayıs hayırlısıyla ramazandan önce alırız inşallah güzel haberleri

P pinkglove inşallah canım benim bat belirsiz en az 32 gün en fazla 50 yi buluyor ilaç iğne kullanmadığım da şimdilik 20 mayıs diy biliriz bu ay rahim filmi cekinecegim kızlar önerileriniz var mı tabi rahim filmim inşallah güzel çıkarda ihtimallerim artar Allah ın izniyle Rabbim hepimize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin

Test yapsana bi belkide bebiş vardır:) simdi 37 . Gününde misin

Bat 5 Mayıs canim

Amin insallah bu ay son olur. Sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…