Canım ben yumurta takibi yaptırırken bizzat yaşadığım şeydir. Hatta doktora özellikle sordum. Böyle bir şey olabilir mi normal mi diye. Yaşla kiloyla stresle bile değişir yumurtlama günü dedi. Ben takip yaparken yumurtam adet başlangıcıma çok yakın zamanda oluşuyordu. Hatta çatlatma iğnesi vurulup adet oldum. Eski konularımda da vardır. Senin dediğin 14 gün olayı normal sağlıklı bir kadında beklenen şey. Tabi doktorumun yalancısıyım :)Canım o yumurta adet döneminde oluşanlar yeni yeni herkesde oluyo yani..luteal faz benim bildiğim hiç değişmez yani yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunur...öncesi değişebilir uzar kısalır ama son 14 değişmez
Allah Allah çok garip gerçekten de sen doktor kontrolündeydin yumurta çatlaması için igne yaptırdın ve adet mi oldunCanım ben yumurta takibi yaptırırken bizzat yaşadığım şeydir. Hatta doktora özellikle sordum. Böyle bir şey olabilir mi normal mi diye. Yaşla kiloyla stresle bile değişir yumurtlama günü dedi. Ben takip yaparken yumurtam adet başlangıcıma çok yakın zamanda oluşuyordu. Hatta çatlatma iğnesi vurulup adet oldum. Eski konularımda da vardır. Senin dediğin 14 gün olayı normal sağlıklı bir kadında beklenen şey. Tabi doktorumun yalancısıyım :)
Yok ancadır hergün 1 mm büyüdüyse bugün 26 olmuştur ki anca 1mm 2 mm büyür günde
Evet canım doktora mesaj attım hatta böyle oldu diye illa ilişkiye gir kanama olsa bile dedi:) zaten ondan sonra da sinirlendim kızdım ağladım tedaviyi de bıraktım. Beş ay oldu. Siteye de girmiyordum. Sonra yine evlat aşkım depreşti burdayımAllah Allah çok garip gerçekten de sen doktor kontrolündeydin yumurta çatlaması için igne yaptırdın ve adet mi oldun
Oooo ben aylarca yaptım ovulasyon testi. Yok yakalayamadım. Ama bu ay yakaladım. Diyorum heralde Allah acıdı bana belki bu ay olur diyorum. Adetlerin düzenli midirAyy bende mi ovulasyon testi kullansam acabagerçi 20 den fazla adet dönemi geçti hiçbirinde de denk gelmedi mi bidr o dönem aşağı yukarı belli oluyor hormonlardan
Peki o adetin normal adet gibi miydi? Hiç bi fark yok muydu ay ne bileyim ara kanama gibi felan da mı değilEvet canım doktora mesaj attım hatta böyle oldu diye illa ilişkiye gir kanama olsa bile dedi:) zaten ondan sonra da sinirlendim kızdım ağladım tedaviyi de bıraktım. Beş ay oldu. Siteye de girmiyordum. Sonra yine evlat aşkım depreşti burdayım
İnşallah olur bu ayOooo ben aylarca yaptım ovulasyon testi. Yok yakalayamadım. Ama bu ay yakaladım. Diyorum heralde Allah acıdı bana belki bu ay olur diyorum. Adetlerin düzenli midir
Hayır canım bildiğin adet oldum. Ara kanama falan değildi. 14 gün önceden oldum. Ve öyle devam etti. Adetin düzenli ise ovulasyon testi işini kolaylaştırabilir. Dene bence.Peki o adetin normal adet gibi miydi? Hiç bi fark yok muydu ay ne bileyim ara kanama gibi felan da mı değil
bende bir sıkıntı yok canım çok şükür hsg bile çekildim temiz çok şükür, inşllah bebişin olur bu ay canım benimAramıza hoşgeldin canım
Klomen bende de maalesef işe yaramadı. Ama yaşın gençse bir kaç kez daha deneyebilirsin bence. Sonuçta olumlu sonuçlanan baya örnek var. Ben de bir heves başlamıştım ama olmadı. Ovulasyon testi koyulaşmaya başladı ama bakalım sonuç ne olacak. Hakkımızda hayırlısı. Sende bir sıkıntı var mı peki?
bir deneyelim inşallah olumlu sonuçlar alırız hepimiz canım zor zamanlar rabbim hepimize devamızı versinEvet sizde aşılama daha uygun olabilir sende bi sorun yoksa..aşılamada eşinin spermleri seçilip rahme bırakılıyp kat edeceği mesafe azalıyo hemde inşallah nasip olur hepimize
Amin inşallah hepimize kısmet olur çok beklemeden canımbende bir sıkıntı yok canım çok şükür hsg bile çekildim temiz çok şükür, inşllah bebişin olur bu ay canım benim
Sağol canım benim bu ay kontrole gideyim ne diyecek bakayım dr amiin amiin inşallah Rabbim hepimize nasip etsin inşallah hayırlı evlat. Aynı Gazi hastanesinde Ahmet bey var bi de ona giderim bakayım. Başka şehir hiç araştırmadım canım hep Ankara içine bakmıştımYa sen diyince şöyle bir göz gezdirdim. Forumda fsh yüksek olup gebe kalanlar olmuş. Ümitsiz olma. Ama başka bir doktora daha görünmeni tavsiye ederim. Bu tedavini tamamla ama yine de araştır. Gerekirse başka şehre git. Sana dua edeceğim Allah tez zamanda bebeğine kavuştursun
Soğan da çok iyi geliyor diyolar canım soğana başladım dün sabah da içtim işe gelmeden önce. Hayıtı bi kaç sene önce içmiştim tadı acıydı baya sonra denemedm hiçAmin hepimizin canım.. sen hayıt tohumunada başla günde 1 bardak iç 10 gün kadar felan..soğanda dusuruyo muymuş?
Canım yaş maalesef etkiliyor benim yaşım senden de fazla. Geçiktirme eğer bir sorun varsa tespit ve tedaviye geç hemen. Sperm testini de yaptırın. Erkek tek o testi yaptırıyor. Onda belli oluyor bir sorun varsa. Ovulasyon testi ile takip et.Kizlar bende 1 yillik evliyim ve bebegim olmadi
Yasim 33 acaba ondan mi kaynaklaniyor anlamadimBu ay da Allah nasip ederse daha duzenli bir sekilde calisma yapmak istiyorum ama nedense hep boyle heveslendigimde ya esimle tartisiyoruz kus oluyoruz, ya misafir geliyor ya yorgun yada hasta oluyoruz bir iki denemeyle kaliyor.
Benimle birlikte is yerinde evlenenler hamile kaldi ama bende hala tik yok cok uzuluyoru. Ben hormon testi yaptirdim herdey normal cikti ama rahim filmi ve sperm testi yaptirnadik hic eger bu ay da olmazsa hemen ona basvuracagim
Erkeğin sperm test derken başka bi teste ihtiyaç yokmu yani hiç bi sorun yok dedi doktor olmayınca acaba aşilamami yapsak dedik eşimin sperm sayısı bakıldı 30 milyon çıktı onu yıkayıp ayikladilar sağlıklı olanları 15 milyona düştü doktor cokkk iyi dedi ama yine olmadı acaba ne testi yapılır baskaCanım yaş maalesef etkiliyor benim yaşım senden de fazla. Geçiktirme eğer bir sorun varsa tespit ve tedaviye geç hemen. Sperm testini de yaptırın. Erkek tek o testi yaptırıyor. Onda belli oluyor bir sorun varsa. Ovulasyon testi ile takip et.
Başka bir rahatsızlığı varsa bilmiyorum erkekte ne yapılıyor. Ama sperm testinde sperm kalitesini morfoloji ve hızını tespit ediyor. Temiz çıkması güzel. Bizim de sorun yok ama olmuyor işte biraz takdiri ilahiErkeğin sperm test derken başka bi teste ihtiyaç yokmu yani hiç bi sorun yok dedi doktor olmayınca acaba aşilamami yapsak dedik eşimin sperm sayısı bakıldı 30 milyon çıktı onu yıkayıp ayikladilar sağlıklı olanları 15 milyona düştü doktor cokkk iyi dedi ama yine olmadı acaba ne testi yapılır baska
sperm testi yaptırın canım mutlaka , doktor gerekli görürse hsg de çektirin( rahim filmi) çok geciktirmeyin yaş da önemli bu konularda ama hormonların iyi çıkmış olması güzel, inşallah olur canım klomen tedavisine başlaKizlar bende 1 yillik evliyim ve bebegim olmadi
Yasim 33 acaba ondan mi kaynaklaniyor anlamadimBu ay da Allah nasip ederse daha duzenli bir sekilde calisma yapmak istiyorum ama nedense hep boyle heveslendigimde ya esimle tartisiyoruz kus oluyoruz, ya misafir geliyor ya yorgun yada hasta oluyoruz bir iki denemeyle kaliyor.
Benimle birlikte is yerinde evlenenler hamile kaldi ama bende hala tik yok cok uzuluyoru. Ben hormon testi yaptirdim herdey normal cikti ama rahim filmi ve sperm testi yaptirnadik hic eger bu ay da olmazsa hemen ona basvuracagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?