Gebeliğe Hazırlık En az bir yıldır bebek için uğraşanlar buraya!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ben yumurta takibi yaptırırken bizzat yaşadığım şeydir. Hatta doktora özellikle sordum. Böyle bir şey olabilir mi normal mi diye. Yaşla kiloyla stresle bile değişir yumurtlama günü dedi. Ben takip yaparken yumurtam adet başlangıcıma çok yakın zamanda oluşuyordu. Hatta çatlatma iğnesi vurulup adet oldum. Eski konularımda da vardır. Senin dediğin 14 gün olayı normal sağlıklı bir kadında beklenen şey. Tabi doktorumun yalancısıyım :)

Allah Allah çok garip gerçekten de sen doktor kontrolündeydin yumurta çatlaması için igne yaptırdın ve adet mi oldun

Ayy bende mi ovulasyon testi kullansam acaba gerçi 20 den fazla adet dönemi geçti hiçbirinde de denk gelmedi mi bidr o dönem aşağı yukarı belli oluyor hormonlardan

Allah Allah çok garip gerçekten de sen doktor kontrolündeydin yumurta çatlaması için igne yaptırdın ve adet mi oldun
Evet canım doktora mesaj attım hatta böyle oldu diye illa ilişkiye gir kanama olsa bile dedi:) zaten ondan sonra da sinirlendim kızdım ağladım tedaviyi de bıraktım. Beş ay oldu. Siteye de girmiyordum. Sonra yine evlat aşkım depreşti burdayım

Ayy bende mi ovulasyon testi kullansam acaba gerçi 20 den fazla adet dönemi geçti hiçbirinde de denk gelmedi mi bidr o dönem aşağı yukarı belli oluyor hormonlardan
Oooo ben aylarca yaptım ovulasyon testi. Yok yakalayamadım. Ama bu ay yakaladım. Diyorum heralde Allah acıdı bana belki bu ay olur diyorum. Adetlerin düzenli midir

Peki o adetin normal adet gibi miydi? Hiç bi fark yok muydu ay ne bileyim ara kanama gibi felan da mı değil

Oooo ben aylarca yaptım ovulasyon testi. Yok yakalayamadım. Ama bu ay yakaladım. Diyorum heralde Allah acıdı bana belki bu ay olur diyorum. Adetlerin düzenli midir
İnşallah olur bu ay evet düzenli 28 29 günde olurum çok nadir 32 33 e çıktığı oldu

Peki o adetin normal adet gibi miydi? Hiç bi fark yok muydu ay ne bileyim ara kanama gibi felan da mı değil
Hayır canım bildiğin adet oldum. Ara kanama falan değildi. 14 gün önceden oldum. Ve öyle devam etti. Adetin düzenli ise ovulasyon testi işini kolaylaştırabilir. Dene bence.

bende bir sıkıntı yok canım çok şükür hsg bile çekildim temiz çok şükür, inşllah bebişin olur bu ay canım benim

Evet sizde aşılama daha uygun olabilir sende bi sorun yoksa..aşılamada eşinin spermleri seçilip rahme bırakılıyp kat edeceği mesafe azalıyo hemde inşallah nasip olur hepimize
bir deneyelim inşallah olumlu sonuçlar alırız hepimiz canım zor zamanlar rabbim hepimize devamızı versin

Kizlar bende 1 yillik evliyim ve bebegim olmadi
Yasim 33 acaba ondan mi kaynaklaniyor anlamadim Bu ay da Allah nasip ederse daha duzenli bir sekilde calisma yapmak istiyorum ama nedense hep boyle heveslendigimde ya esimle tartisiyoruz kus oluyoruz, ya misafir geliyor ya yorgun yada hasta oluyoruz bir iki denemeyle kaliyor.
Benimle birlikte is yerinde evlenenler hamile kaldi ama bende hala tik yok cok uzuluyoru. Ben hormon testi yaptirdim herdey normal cikti ama rahim filmi ve sperm testi yaptirnadik hic eger bu ay da olmazsa hemen ona basvuracagim

Sağol canım benim bu ay kontrole gideyim ne diyecek bakayım dr amiin amiin inşallah Rabbim hepimize nasip etsin inşallah hayırlı evlat. Aynı Gazi hastanesinde Ahmet bey var bi de ona giderim bakayım. Başka şehir hiç araştırmadım canım hep Ankara içine bakmıştım

Amin hepimizin canım.. sen hayıt tohumunada başla günde 1 bardak iç 10 gün kadar felan..soğanda dusuruyo muymuş?
Soğan da çok iyi geliyor diyolar canım soğana başladım dün sabah da içtim işe gelmeden önce. Hayıtı bi kaç sene önce içmiştim tadı acıydı baya sonra denemedm hiç

Canım yaş maalesef etkiliyor benim yaşım senden de fazla. Geçiktirme eğer bir sorun varsa tespit ve tedaviye geç hemen. Sperm testini de yaptırın. Erkek tek o testi yaptırıyor. Onda belli oluyor bir sorun varsa. Ovulasyon testi ile takip et.

Erkeğin sperm test derken başka bi teste ihtiyaç yokmu yani hiç bi sorun yok dedi doktor olmayınca acaba aşilamami yapsak dedik eşimin sperm sayısı bakıldı 30 milyon çıktı onu yıkayıp ayikladilar sağlıklı olanları 15 milyona düştü doktor cokkk iyi dedi ama yine olmadı acaba ne testi yapılır baska

Başka bir rahatsızlığı varsa bilmiyorum erkekte ne yapılıyor. Ama sperm testinde sperm kalitesini morfoloji ve hızını tespit ediyor. Temiz çıkması güzel. Bizim de sorun yok ama olmuyor işte biraz takdiri ilahi

sperm testi yaptırın canım mutlaka , doktor gerekli görürse hsg de çektirin( rahim filmi) çok geciktirmeyin yaş da önemli bu konularda ama hormonların iyi çıkmış olması güzel, inşallah olur canım klomen tedavisine başla

Beş ay önce ilk klomen tedavimde acayip hevesli ve umutluydum. Doktor çok olumlu konuşmuştu. O ay hamile kalacağıma çok inanmıştım. Olmayınca da acayip yıkılmıştım. Bu ay doktora gitmeden sadece ovulasyon takibi yaptım testle. Çift koyu çizgiyi yakalayınca acayip sevindim. Şimdi yine aynı his var içimde. Sanki bu ay olacak hamile kalacağım gibi. Ama bir yanımda olmazsa yaşayacağım yıkımı düşünüyor. Sabırsızca bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…