Gebeliğe Hazırlık En az bir yıldır bebek için uğraşanlar buraya!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hahah :) süreç zor insan istediğinde hemen olacak sanıyor ama. Ben kasım 2014 ten beri uğraşıyorum. 2 gebelik kaybım var

Hahah :) süreç zor insan istediğinde hemen olacak sanıyor ama. Ben kasım 2014 ten beri uğraşıyorum. 2 gebelik kaybım var
Allah yardımcın olsun. Ben 2015 ten beri bir dış gebeliğim oldu. Ondan sonra da olmadı hiç. Beş aydır hiç bir şey yapmadım. Doktoru falan da bırakmıştım. Bu ay adeti bekliyorum doktora gitmek için ovulasyonla takip edeyim dedim. İnşallah doktora hamile kaşır da giderim. Hayalleeerr hayaller. Senin yaş kaç canım

İnşallah canım. Benim eşimde sperm sorunu da var. Bu ay yada mayıs tüp bebek düşünüyorduk. İşlerimiz çok kötü gitti en az 4 5 ay ileri atıldı tarih. 88 liyim canım. Rabbim büyük acısın halimize.

Amin canım Allah yardımcınız olsun. Maddi manevi çok zor bir süreç. Yaşın da küçük daha. Allah büyük işler düzelir bebek gelir. Sabırlı ol. Asla ümidini kesme.

Canım bende yaklaşık 3 yıldır evliyim 2 sene olacak Temmuz da çocuk düşüneli ama hiç gebelik yaşamadım ben inşallah bir gün benim gibi bekleyenlere Rabbim hayırlı evlat lar nasip etsin

Canım bende yaklaşık 3 yıldır evliyim 2 sene olacak Temmuz da çocuk düşüneli ama hiç gebelik yaşamadım ben inşallah bir gün benim gibi bekleyenlere Rabbim hayırlı evlat lar nasip etsin
Büyüklerimiz nasıl çatır çatır doğurmuş anlamıyorum :) hoşgeldin aramıza canım. Tedaviye başladın mı peki sorun neymiş

İnşallah canım benim adetim bitti bugün inşallah bu ay tutar
Kuzum sen tedavi falan oluyor musun? Bugünden itibaren çalışmalara başlayın. Doktorum kesinlikle adet bittiği günden başlayarak gün aşırı ilişki demişti. Tabi uygulamak biraz zor

Bi konuda yardımcı olurmusunuz 32 günde bir adet oluyorum adetime 6 gün kaldı çok fazla akintim var ovulasyon testi yaptım 2.cizgi çok koyu olmasada diğerine yakındı yani normalmi bu insan adetine 6 gün varken yumurtlarmi

İnşallah canım benim adetim bitti bugün inşallah bu ay tutar
Benimde bugün bitecek :) ben bu ay aslan pencesiyle hayıt otunu düzenli içmeye çalışacam inşallah fayda eder..bide soğan suyunu diyolar ama onu midem kaldirmaz heralde bide rahmi inceltiyomuş benim genellikle ince oluyodu kontrollerde..inşallah benimde tutar burdan güzel haberlerimiz paylaşırız

Kuzum sen tedavi falan oluyor musun? Bugünden itibaren çalışmalara başlayın. Doktorum kesinlikle adet bittiği günden başlayarak gün aşırı ilişki demişti. Tabi uygulamak biraz zor
Oluyorum canım dr yumurtan yok değerlerin yüksek bi de yeni evlendik diye 3ay ilaçları düzenli kullan ddi. 2.adetim de yani geçen hafta fsh baktırdım 49çıkmış

Şifan bol olsun canım bende soğan suyuna başlayacam fsh 49 çıkıp uçmuş resmen

Yumurtlar canım. Testleri yapmaya devam et. Ben adetimde muayene olduğumda doktorun yumurta var dediğini bilirim.

Şifa olur inşallah. Hepimiz güzel haberlerle geliriz

Kızlar benim de göbeğimin sağ tarafında batmalar oluyor bir ağırlık var sanki adetine daha iki hafta var bu gebelik belirtisi değildir sanirim 3, 4 gündür böyle hep aynı yerde batma var ınsllh kist değildir
Offf bu ay da olmazsa eğer önümüzdeki ay rahim filmi cekilecek

Yumurtlama dönemindir belki de. İki hafta varsa regle tam yumurtlama zamanı olabilir. Ovulasyon testi yapabilirsin.

Çarşamba doktora gittiğimde 21 mm lik bir adet yumurtam oluşmuştu şimdiye kadar çatlaması gerekmez mi o yumurtanın
Hastanem de o kadar uzak ki ilçede kalıyoruz 2 saatlik yol yakın olsa tekrar bir randevu daha alırdım
Rahim filmini de duydum ya cok stres yaptım bu ay Kafayı yemeden hayırlısıyla bi hamile kalabilseydim

İnşallah gebelik oluşmuştur. Olduğum yerde hastane vardır mutlaka istersen bi görün. Rahim filminden korkma. Ben çektirdim. Allah’a şükür bir sıkıntı çıkmadı ama bazı kişilerde filmden sonra hamile kalmak kolaylaşıyormuş. Rahat ol teknoloji gelişti hiç acısız çekiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…