Hahah :) süreç zor insan istediğinde hemen olacak sanıyor ama. Ben kasım 2014 ten beri uğraşıyorum. 2 gebelik kaybım varYa düşsen olmuyor düşmesen olmuyor. Nasibimiz bu heralde. Doktorlar da herşeye stres diyor da stres yapmamak elde değil. Çocuğu yapmasan hayatında sanki stres yapacak başka bir şey olmayacak. Nasip işte olmuyor. Dünyaya geleceği zaman belli derler bizimkileri geçe bırakmışlar :)
Allah yardımcın olsun. Ben 2015 ten beri bir dış gebeliğim oldu. Ondan sonra da olmadı hiç. Beş aydır hiç bir şey yapmadım. Doktoru falan da bırakmıştım. Bu ay adeti bekliyorum doktora gitmek için ovulasyonla takip edeyim dedim. İnşallah doktora hamile kaşır da giderim. Hayalleeerr hayaller. Senin yaş kaç canımHahah :) süreç zor insan istediğinde hemen olacak sanıyor ama. Ben kasım 2014 ten beri uğraşıyorum. 2 gebelik kaybım var
İnşallah canım. Benim eşimde sperm sorunu da var. Bu ay yada mayıs tüp bebek düşünüyorduk. İşlerimiz çok kötü gitti en az 4 5 ay ileri atıldı tarih. 88 liyim canım. Rabbim büyük acısın halimize.Allah yardımcın olsun. Ben 2015 ten beri bir dış gebeliğim oldu. Ondan sonra da olmadı hiç. Beş aydır hiç bir şey yapmadım. Doktoru falan da bırakmıştım. Bu ay adeti bekliyorum doktora gitmek için ovulasyonla takip edeyim dedim. İnşallah doktora hamile kaşır da giderim. Hayalleeerr hayaller. Senin yaş kaç canım
Amin canım Allah yardımcınız olsun. Maddi manevi çok zor bir süreç. Yaşın da küçük daha. Allah büyük işler düzelir bebek gelir. Sabırlı ol. Asla ümidini kesme.İnşallah canım. Benim eşimde sperm sorunu da var. Bu ay yada mayıs tüp bebek düşünüyorduk. İşlerimiz çok kötü gitti en az 4 5 ay ileri atıldı tarih. 88 liyim canım. Rabbim büyük acısın halimize.
Canım bende yaklaşık 3 yıldır evliyim 2 sene olacak Temmuz da çocuk düşüneli ama hiç gebelik yaşamadım ben inşallah bir gün benim gibi bekleyenlere Rabbim hayırlı evlat lar nasip etsinMerhaba arkadaşlar,
Forumda gebelik için uğraşan bir çok kişi var. Allah'tan isteyen herkese anneliği nasip etmesini dilerim.
Fakat bildiğiniz gibi süreç uzadıkça farklı sıkıntılar sorunlar da ortaya çıkıyor. Özellikle psikolojik açıdan çok yıpranıyoruz.
Bu başlık altında en az bir yıldır çalışmalara rağmen gebe kalamayan arkadaşlarla dertleşmek, fikir alışverişi yapmak istiyorum.
Ben 2,5 senelik evliyim. İki sene önce bir dış gebelik geçirdim ve sonrasında da korunmadık. Fakat ondan sonra gebelik durumu söz konusu olmadı.
Hormon testlerimiz yapıldı, rahim filmi çekildi, iki ay klomen tedavisi gördüm ama maalesef gebelik oluşmadı.
Umutsuzluğa kapılıp tedaviyi bıraktığım da oldu , amann olmazsa olmasın dediğim de...
Bir çok hamilelik haberi aldım. Üzüldüm. Ağladım... Sıkıldım...
Bazı şeyleri gerçek hayatta dile getiremedim yanlış anlaşılmaktan korktum.. Buradaki arkadaşlarla dertleştim..
Sizin de hikayelerinizi dinlemek, paylaşmak ve fikir alışverişi yapmak istiyorum..
sevgiler...
İnşallah canım benim adetim bitti bugün inşallah bu ay tutar. adetine ne kadar var peki? Sen adet olursan git hemen canım tedaviye başlayınn..tabi inşallah kendiliğinden olur
Büyüklerimiz nasıl çatır çatır doğurmuş anlamıyorum :) hoşgeldin aramıza canım. Tedaviye başladın mı peki sorun neymişCanım bende yaklaşık 3 yıldır evliyim 2 sene olacak Temmuz da çocuk düşüneli ama hiç gebelik yaşamadım ben inşallah bir gün benim gibi bekleyenlere Rabbim hayırlı evlat lar nasip etsin
Kuzum sen tedavi falan oluyor musun? Bugünden itibaren çalışmalara başlayın. Doktorum kesinlikle adet bittiği günden başlayarak gün aşırı ilişki demişti. Tabi uygulamak biraz zorİnşallah canım benim adetim bitti bugün inşallah bu ay tutar
Amin inşallah. Kaç yaşındasın senAmin canım Allah yardımcınız olsun. Maddi manevi çok zor bir süreç. Yaşın da küçük daha. Allah büyük işler düzelir bebek gelir. Sabırlı ol. Asla ümidini kesme.
36 olacağım az kaldıAmin inşallah. Kaç yaşındasın sen
Benimde bugün bitecek :) ben bu ay aslan pencesiyle hayıt otunu düzenli içmeye çalışacam inşallah fayda eder..bide soğan suyunu diyolar ama onu midem kaldirmaz heralde bide rahmi inceltiyomuş benim genellikle ince oluyodu kontrollerde..inşallah benimde tutar burdan güzel haberlerimiz paylaşırızİnşallah canım benim adetim bitti bugün inşallah bu ay tutar
Oluyorum canım dr yumurtan yok değerlerin yüksek bi de yeni evlendik diye 3ay ilaçları düzenli kullan ddi. 2.adetim de yani geçen hafta fsh baktırdım 49çıkmışKuzum sen tedavi falan oluyor musun? Bugünden itibaren çalışmalara başlayın. Doktorum kesinlikle adet bittiği günden başlayarak gün aşırı ilişki demişti. Tabi uygulamak biraz zor
Şifan bol olsun canım bende soğan suyuna başlayacam fsh 49 çıkıp uçmuş resmenBenimde bugün bitecek :) ben bu ay aslan pencesiyle hayıt otunu düzenli içmeye çalışacam inşallah fayda eder..bide soğan suyunu diyolar ama onu midem kaldirmaz heralde bide rahmi inceltiyomuş benim genellikle ince oluyodu kontrollerde..inşallah benimde tutar burdan güzel haberlerimiz paylaşırız
Yumurtlar canım. Testleri yapmaya devam et. Ben adetimde muayene olduğumda doktorun yumurta var dediğini bilirim.Bi konuda yardımcı olurmusunuz 32 günde bir adet oluyorum adetime 6 gün kaldı çok fazla akintim var ovulasyon testi yaptım 2.cizgi çok koyu olmasada diğerine yakındı yani normalmi bu insan adetine 6 gün varken yumurtlarmi
Şifa olur inşallah. Hepimiz güzel haberlerle gelirizBenimde bugün bitecek :) ben bu ay aslan pencesiyle hayıt otunu düzenli içmeye çalışacam inşallah fayda eder..bide soğan suyunu diyolar ama onu midem kaldirmaz heralde bide rahmi inceltiyomuş benim genellikle ince oluyodu kontrollerde..inşallah benimde tutar burdan güzel haberlerimiz paylaşırız
Yumurtlama dönemindir belki de. İki hafta varsa regle tam yumurtlama zamanı olabilir. Ovulasyon testi yapabilirsin.Kızlar benim de göbeğimin sağ tarafında batmalar oluyor bir ağırlık var sanki adetine daha iki hafta var bu gebelik belirtisi değildir sanirim 3, 4 gündür böyle hep aynı yerde batma var ınsllh kist değildir
Offf bu ay da olmazsa eğer önümüzdeki ay rahim filmi cekilecek
İnşallah gebelik oluşmuştur. Olduğum yerde hastane vardır mutlaka istersen bi görün. Rahim filminden korkma. Ben çektirdim. Allah’a şükür bir sıkıntı çıkmadı ama bazı kişilerde filmden sonra hamile kalmak kolaylaşıyormuş. Rahat ol teknoloji gelişti hiç acısız çekiyorlarÇarşamba doktora gittiğimde 21 mm lik bir adet yumurtam oluşmuştu şimdiye kadar çatlaması gerekmez mi o yumurtanın
Hastanem de o kadar uzak ki ilçede kalıyoruz 2 saatlik yol yakın olsa tekrar bir randevu daha alırdım
Rahim filmini de duydum ya cok stres yaptım bu ayKafayı yemeden hayırlısıyla bi hamile kalabilseydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?